Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Nissewaard?

Geef hier een cijfer

Contact opnemen met de Gemeente Nissewaard?

Wilt u een melding doen of bijvoorbeeld een vergunning aanvragen en wilt u hiervoor contact met de gemeente? Voor al deze en overige (aan)vragen kunt u op verschillende manieren contact opnemen. Veel  zaken regelt u eenvoudig op de website. Ga hiervoor naar www.nissewaard.nl. Wilt u telefonisch contact opnemen en bent u opzoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u onder het kopje contactdetails het informatienummer. Bij het bellen met de gemeente hoort u een keuzemenu. De opties van dit menu staan hieronder in een overzicht. Houdt u uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller van dienst zijn. Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en / of voor het doen van een melding openbare ruimte.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Nissewaard bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Nissewaard telefoonnummer

 2. www.nissewaard.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Meldtekst: "Welkom bij 140181. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken." Spreek in : 'Nissewaard.'  "U wordt doorverbonden. Welkom bij de Stadwinkel Gemeente Nissewaard."

 • Toets 1

  Heeft u vragen over Zorg, Werk & Inkomen kies 1

 • Toets 2

  Voor overige vragen kies 2

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Nissewaard?

Geef hier een cijfer

Meer contactinformatie

Bellen vanuit het buitenland: Vanuit het buitenland is het Klantcontactcentrum  te bereiken op telefoonnummer: +31 181 69 69 69

Klachten over de gemeente: Heeft u een klacht over de gemeente? Bent u niet tevreden over het werk van de gemeente of het gedrag van een ambtenaar? U kunt uw klacht telefonisch doorgeven of per post of digitaal indienen. Voor meer informatie bezoek de website van de gemeente.

Correspondentieadres: Gemeente Nissewaard, Postbus 25, 3200 AA Spijkenisse

E-mail: gemeente@nissewaard.nl

Bezoek de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.

Snel in contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Nissewaard klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Nissewaard klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Nissewaard zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Nissewaard op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Nissewaard klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Nissewaard
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )