Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Neder-Betuwe Telefoonnummer?

Geef hier een cijfer

Contact Gemeente Neder-Betuwe ?

Heeft u een vraag aan de Gemeente Neder-Betuwe en wilt u contact opnemen? Dit kan telefonisch, per post, via e-mail en via de website www.nederbetuwe.nl. Bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina onder contactdetails vindt u het nummer. Aan de telefoon wordt u direct te woord gestaan door een medewerker. Hij of zij verbindt u dan door naar de juiste afdeling. Houdt u uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er namelijk om gevraagd worden. De medewerker kan u dan nog sneller helpen.  Verder vindt u op deze pagina overige contactgegevens.


Telefonische Openingstijden Gemeente Neder-Betuwe :

Het Klant Contact Centrum van het Gemeentehuis is op maandag tot en met donderdag van 08:30 uur tot 17:00 uur en op vrijdag van 08:30 uur tot 12:30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Telefonisch contact vanuit het buitenland:

Verblijft u momenteel in het buitenland dan is bellen naar het algemene telefoonnummer van de gemeente (nog) niet mogelijk. Bel dan naar het telefoonnummer +31 488-449900


Contact buiten openingstijden.
Belt u buiten de telefonische openingstijden naar de gemeente dan hoort u een aangepast welkomstboodschap met keuzemenu:
” Welkom bij de gemeente Neder-Betuwe. Het gemeentehuis is op dit moment gesloten. Voor de openingstijden kies 1. Voor spoedeisende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kies 2. Indien u geen keuze maakt wordt de verbinding verbroken.”


Postadres:
Postbus 20
4043 ZG Opheusden

info@nederbetuwe.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Neder-Betuwe Telefoonnummer bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Neder-Betuwe Telefoonnummer telefoonnummer

  14 0488 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.nederbetuwe.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Neder-Betuwe Telefoonnummer klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Neder-Betuwe Telefoonnummer klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Neder-Betuwe Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Neder-Betuwe Telefoonnummer op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Neder-Betuwe Telefoonnummer klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Neder-Betuwe Telefoonnummer
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )