Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Mill en Sint Hubert? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Mill en Sint Hubert staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Bij het bellen met de gemeente hoor u onderstaand welkomstboodschap voordat u wordt doorverbonden naar de telefoniste.

” Welkom bij de Gemeente Mill en Sint Hubert. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren kan er naar uw postcode en huisnummer gevraagd worden.”

Indien alle medewerkers in gesprek zijn, hoort u hiervan een melding. U wordt van het aantal wachtende voor u op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische Openingstijden Gemeente Mill en Sint Hubert :

Het telefonisch informatiecentrum van het gemeentehuis is op maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak.

Telefonische bereikbaarheid Werk en Inkomen:

Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur kunt u terecht voor vragen omtrent Werk en Inkomen.

Spoed buiten kantooruren:

Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buitenkantooruren naar het telefoonnummer 06 51352687


Correspondentieadres:
Postbus 7
5360 AA Grave

info@gemeente-mill.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


icon-tel

Gemeente Mill en Sint Hubert telefoonnummer

0485-460300uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Mill en Sint Hubert klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Mill en Sint Hubert klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Mill en Sint Hubert zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Mill en Sint Hubert op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Mill en Sint Hubert klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Mill en Sint Hubert
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )