Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Midden-Delfland?

Geef hier een cijfer

Contact met Gemeente Midden-Delfland? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Midden-Delfland staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Indien alle medewerkers in gesprek zijn,  hoort u hierover een meldtekst. Aan de telefoon wordt u zo spoedig mogelijk te woord gestaan. Houdt u uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan nog sneller helpen.


Telefonische Openingstijden Gemeente Midden-Delfland :

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak.

Spoed buiten kantooruren:

Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buitenkantooruren naar het telefoonnummer (015) 380 42 66.

Crisis Interventie Team Jeugd:

Als het gaat om een situatie die niet kan wachten tot de volgende werkdag neemt u contact op met het Crisis Interventie Team, zij zijn buiten kantoortijden bereikbaar op telefoonnummer (070) 379 51 60.


Correspondentieadres:
Postbus 1
2636 ZG Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Midden-Delfland bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Midden-Delfland telefoonnummer

 2. www.middendelfland.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Midden-Delfland klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Midden-Delfland klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Midden-Delfland zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Midden-Delfland op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Midden-Delfland klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Midden-Delfland
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )