Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Meierijstad?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Meierijstad?

Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer van het gemeentehuis met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen met het Klantcontactcentrum. Zo heeft u direct contact met de juiste medewerker. Tip: Houdt uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Indien alle medewerkers van het Klantcontactcentrum in gesprek zijn wordt u hiervan op de hoogte gehouden. Vanuit veiligheidsoverwegingen kunnen gesprekken worden opgenomen. U vindt hier ook overige contactgegevens. 

Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap: “Welkom bij Gemeente Meierijstad. Belt u voor Wmo,  Zorg en ondersteuning, Werk en inkomen of het Centrum voor Jeugd en Gezin, Toets 1. Blijf aan de lijn voor overige producten en diensten. U wordt dan doorverbonden met een medewerker van ons algemene Klantcontactcentrum.” 


Telefonische Openingstijden Gemeente Meierijstad :

Het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis is op maandag tot en vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Melden calamiteiten openbare ruimte buiten kantoortijden: Voor het melden van calamiteiten openbaar gebied belt u buiten kantooruren eveneens naar het algemene telefoonnummer van de gemeente en kies voor optie 1 in het keuzemenu. Toets 2 voor een crisissituatie op het gebied van zorg en of welzijn.


Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Meierijstad bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Meierijstad telefoonnummer

  14 0413 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.meierijstad.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Meierijstad klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Meierijstad klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Meierijstad zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Meierijstad op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Meierijstad klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Meierijstad
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )