Wat is het telefoonnummer van de Gemeente Meerssen

Heeft u een vraag aan de Gemeente Meerssen en wilt u telefonisch contact opnemen? Op deze pagina vind snel het juiste telefoonnummer. Ook vindt u hier overige contactgegevens, zoals het e-mailadres. Om het bellen met het gemeentehuis makkelijker te maken, hebben wij het keuzemenu uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag. Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan in dat geval sneller helpen. Telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden van de medewerkers.


Wij helpen u graag met het Keuzemenu

“Welkom bij 14 043. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Meerssen.” “U wordt doorverbonden.”

“Welkom bij de Gemeente Meerssen. ” (keuzemenu.info)

TOETS 1 — Voor Afval  (keuzemenu.info)

TOETS 2 — Voor Wmo & Jeugd

TOETS 3 — Voor Crisis Jeugd

Voor overige vragen blijft u aan de lijn. (U wordt doorverbonden met de Klantcontactcentrum)


Telefonische Openingstijden

  • maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
  • donderdag van 08.30 tot 20.00

Meer info over de contactmogelijkheden

De gemeente is op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook ook online via het Digitaal Loket. Buiten openingstijden kunt u alleen terecht voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag.  Let op! Het keuzemenu is buiten openingstijden gewijzigd.

Contact buitenland: Verblijft u momenteel in het buitenland en wilt u telefonisch contact met de gemeente opnemen? Bel dan naar het telefoonnummer: +31433661661

Spoed Jeugd: Buiten kantooruren kunt u in dringende situaties rondom de zorg voor kinderen bellen met telefoon 088 0072990 (Team Spoedeisende Hulp).

Correspondentie adres: Postbus 90, 6230 AB Meerssen

info@meerssen.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de contactmogelijkheden op de website van de gemeente.


Makkelijk contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven


Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Meerssen ?

Geef hier een cijfer
icon-globe
icon-tel

Gemeente Meerssen telefoonnummer

14 043uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Meerssen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Meerssen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Meerssen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Meerssen op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Meerssen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Meerssen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )