Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Lisse?

Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van de Gemeente Lisse ?

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Lisse? Bijvoorbeeld om iets te regelen of aan te vragen en bent u hiervoor op zoek naar het juiste telefoonnummer? Wij helpen u graag.  Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer van het gemeentehuis van Lisse. Houdt u uw burgerservicenummer (BSN) bij het bellen de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerkers kunnen u in dat geval nog sneller helpen. verder vindt u hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.30 uur

Waarom Gemeente Lisse bellen?

 1. U belt de Gemeente Lisse voor het aanvragen van een paspoort
 2. Voor het indienen van een klacht
 3. Voor het doen van een melding openbare ruimte
 4. Voor vragen over afval
 5. U belt over uw Gecombineerde aanslag 2024
 6. U heeft een vraag over de WOZ-waarde
 7. Voor vragen over een parkeervergunning
 8. Voor hulp bij het rondkomen met een laag inkomen
 9. Voor het aanvragen van energietoeslag

Contactdetails

 1. Gemeente Lisse telefoonnummer

 2. www.lisse.nl

Bellen met het gemeentehuis

Meldtekst: "Welkom bij 14 0252. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken." Spreek in : 'Lisse'. Vervolg tekst: "U wordt doorverbonden. Welkom bij het informatiecentrum van de gemeente Hillegom, Lisse en Teylingen. Wij staan u zo snel mogelijk te woord."

Op welke manieren kan ik contact opnemen met de gemeente Lisse?

U kunt op meerdere manieren contact opnemen met het gemeentehuis. Wij hebben de mogelijkheden hieronder voor u op een rijtje gezet.

Het gemeentehuis van de gemeente Lisse is op maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en of opmerkingen het maken van een afspraak en / of voor het doen van een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u zelf eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Verblijft u momenteel in het buitenland dan is het bellen naar het telefoonnummer 14 0252 niet mogelijk. Bel dan naar het telefoonnummer +31 (0)252 433 222 voor contact met de gemeente Lisse.

Mail: gemeente@lisse.nl. Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bezoek de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Lisse klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Lisse klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Lisse zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Lisse op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Lisse klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Lisse
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )