Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Lingewaard?

Geef hier een cijfer

Telefonisch Contact Gemeente Lingewaard?

Wilt u telefonisch contact opnemen met de Gemeente Lingewaard? Bijvoorbeeld voor het doorgeven van (milieu) klachten, voor het doen van een melding en/of voor het maken van een afspraak?  Op deze pagina vindt u het snel het juiste telefoonnummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens. Om het bellen met het gemeentehuis Lingewaard makkelijker te maken, hebben wij het keuzemenu dat u te horen krijgt uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er namelijk om gevraagd worden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Lingewaard bellen?

 1. Voor vragen over parkeren
 2. Voor het maken van een afspraak
 3. Voor vragen over de openingstijden gemeentewerf
 4. het doorgeven van een verhuizing
 5. Voor het inschrijven bij de gemeente
 6. Voor vragen over de afvalwijzer
 7. Voor de milieustraat
 8. Voor aanvragen van een rijbewijs

Contactdetails

 1. Gemeente Lingewaard telefoonnummer

 2. www.lingewaard.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij de gemeente Lingewaard. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u een keuze te maken uit het volgende menu."

 • Toets 1

  Voor vragen over Wmo

 • Toets 2

  Voor vragen Werk en Inkomen

 • Toets 3

  Voor vragen over afval

 • Geen keuze

  Voor andere vragen blijft u aan de lijn. U wordt doorverbonden met ons Klantcontactcentrum.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Lingewaard?

Geef hier een cijfer

Bellen buiten openingstijden

Als u belt buiten openingstijden krijgt u een bandje te horen met de volgende informatie:

"Ondervindt u op dit moment hinder van bouwactiviteiten, geluidsoverlast of verontreiniging van lucht of bodem door bedrijven en wilt u dit nu melden toets dan een 1 om doorverbonden te worden met het provincieloket. Heeft u in het geval van jeugd te maken met een spoedsituatie dan kunt u bellen met de spoedeisende zorg op nummer  0900-9955599. Voor andere zaken vragen wij u om terug te bellen tijdens onze openingstijden. Einde bericht."

Meer info over de contactmogelijkheden

Op www.lingewaard.nl vindt u antwoord op veel gestelde vragen. Telefonisch is het gemeentehuis op werkdagen bereikbaar voor al uw burgerzaken, het doen van een melding of voor het maken van een afspraak. Ook kunt u een aantal zaken zelf online regelen, bijvoorbeeld het aanvragen van een rijbewijs of het doorgeven van een verhuizing. Ook een afspraak inplannen kan online.

Spoed / calamiteiten:  U kunt via het algemene telefoonnummer buiten telefonische openingstijden een spoedmelding doen. U wordt dan doorverbonden met het provincieloket.

Spoedsituatie Jeugd: Is er sprake van een spoedsituatie dan kunt u bellen spoedeisende zorg op het telefoonnummer: 0900-9955599

Correspondentieadres: Postbus 15, 6680 AA Bemmel

gemeente@lingewaard.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Meer contactmogelijkheden op de website van de gemeente.

Snel in contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Lingewaard klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Lingewaard klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Lingewaard zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Lingewaard op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Lingewaard klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Lingewaard
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )