Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Krimpenerwaard?

Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van de Gemeente Krimpenerwaard?

Wilt u contact opnemen met de Gemeente  Krimpenerwaard en bent u op zoek naar het telefoonnummer ?  Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van het Klantcontactcentrum. Daarnaast vindt u de overige de  contactmogelijkheden op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen. Het Klantcontactcentrum staat u direct ( na het inspreken van de gemeentenaam) telefonisch te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer. Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. De medewerker kan u in dat geval sneller helpen.

Heeft u een vraag aan de gemeente?  Het gemeentehuis is op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en of opmerkingen het maken van een afspraak en / of voor het doen van een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u zelf eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente via naar de website gemeente krimpenerwaard.nl.

Hoe werkt het bellen met de Gemeente

Hieronder de welkomstboodschap: "Welkom bij 14 0182 . Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken." Spreek in : 'Krimpenerwaard'. Vervolg: "Welkom bij de gemeente Krimpenerwaard. Im u goed van dienst te kunnen zijn, werken we met en keuzemenu"

 • Toets 1

  Heeft u vragen over paspoorten en reisdocumenten kies 1

 • Toets 2

  Vragen over meldingen, kies 2

 • Toets 3

  Voor overige vragen, kies 3

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Krimpenerwaard?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

Waarom Gemeente Krimpenerwaard bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Krimpenerwaard telefoonnummer

  14 0182 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.krimpenerwaard.nl

Verblijft u momenteel in het buitenland dan is het bellen met het telefoonnummer 14 0182 niet mogelijk. Bel dan naar het telefoonnummer (0031) 182 729 999 voor contact met de gemeente Krimpenerwaard. Postadres: Postbus 51, 2820 AB Stolwijk Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft. Meer contactmogelijkheden met het gemeentehuis, zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, en WhatsApp

Makkelijk contact opnemen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Krimpenerwaard klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Krimpenerwaard klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Krimpenerwaard zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Krimpenerwaard op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Krimpenerwaard klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Krimpenerwaard
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )