Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Krimpenerwaard? Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer van het gemeentehuis met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar het gemeentehuis. Zo heeft u direct contact met de juiste medewerker. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.


Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu.

“Welkom bij 14 0182 . Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Krimpenerwaard’.
Vervolg tekst: “U wordt doorverbonden.”
(keuzemenu.info)

” Welkom bij de gemeente Krimpenerwaard. U wordt doorverbonden met een medewerker van ons Klantcontactcentrum.”

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerkers kunnen u dan sneller helpen.


Telefonische Openingstijden Gemeente Krimpenerwaard:

Het gemeentehuis is op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en of opmerkingen het maken van een afspraak en / of voor het doen van een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u zelf eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.


Contact vanuit het buitenland:
Verblijft u momenteel in het buitenland dan is het bellen naar het telefoonnummer 14 0182 niet mogelijk. Bel dan naar het telefoonnummer (0031) 182 729 999. voor contact met de gemeente Krimpenerwaard.


Postadres:
Postbus 51
2820 AB Stolwijk

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden met het gemeentehuis, zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, en WhatsApp


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Krimpenerwaard ?

Geef hier een cijfer
icon-tel

Gemeente Krimpenerwaard telefoonnummer

14 0182uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Krimpenerwaard klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Krimpenerwaard klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Krimpenerwaard zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Krimpenerwaard op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Krimpenerwaard klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Krimpenerwaard
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )