Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Koggenland? Geef hier een cijfer

Wat is het Telefoonnummer van Gemeente Koggenland

Wilt u iets regelen, doorgeven of aanvragen bij de Gemeente Koggenland en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het snel. Wilt u op een andere manier contact opnemen met de gemeente? Ook dan helpen wij u graag. U vindt hier alle contactmogelijkheden.


Hulp bij het bellen

Het Klantcontactcentrum van de Gemeente Koggenland staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U krijgt meteen een medewerker aan de lijn en hij of zij verbindt u vervolgens door naar de juiste afdeling.  Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er namelijk om gevraagd worden.  Indien alle telefoonlijnen bezet zijn hoort u de volgende ingesproken tekst: “Welkom bij gemeente Koggeland. Op dit moment is onze telefoniste gesprek. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen. Kijk voor meer informatie en de openingstijden van het gemeentehuis op de website van de gemeente. ”


Telefonische Openingstijden

 • maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 16:30 uur
 • vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur

Meer info over de contactmogelijkheden

Op werkdagen is het gemeentehuis telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Bijvoorbeeld voor het doorgeven van een melding openbare ruimte of voor het maken van een afspraak. Een aantal zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website www.koggenland.nl.

Bezoekadres: Middenhof 2, 1648 JG De Goorn

Correspondentieadres: Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn

info@koggenland.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Rioolstoring: Voor het doorgeven van een rioolstoring belt u naar het telefoonnummer (0229) 54 34 34

Bezoek via deze link de contactpagina op de website van de gemeente


Makkelijk contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Koggenland bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Koggenland telefoonnummer

 2. www.koggenland.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Koggenland klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Koggenland klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Koggenland zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Koggenland op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Koggenland klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Koggenland
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )