Hoe neemt u contact op de Gemeente Kaag?

Wilt u iets regelen, doorgeven of aanvragen bij de Gemeente Kaag en Braassemen en wilt u contact opnemen? Dat kan via de website, telefonisch of in het gemeentehuis. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen. Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden waaronder het telefoonnummer van de gemeente Kaag en Braassem.


Hulp bij het bellen

Het Klantcontactcentrum  van de Gemeente staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu.  De medewerker verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het is raadzaam uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. Indien alle lijnen bezet zijn hoort u de volgende tekst:

” Welkom bij de Gemeente Kaag en Braassem . U wordt zo spoedig mogelijk doorverbonden met een van onze medewerkers.”


Telefonische Openingstijden

  • maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur
  • vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur

Meer uitleg over de contactmogelijkheden

OP werkdagen is de gemeente telefonisch bereikbaar voor al uw burgerzaken. Een aantal zaken kunt u ook zelf op de webiste www.kaagenbraassem.nl regelen. Zoals  het doorgeven van een melding openbare ruimte of voor het maken van een afspraak.

Bezoekadres: Westeinde 1, 2371 AS Roelofarendsveen

Correspondentieadres: Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen

info@kaagenbraassem.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Adres Gemeentewerf afvalbrengstation: Veenderveld 53 in Roelofarendsveen. Hier kunt u uw grof vuil en/of grof snoeiafval weg brengen.

Bezoek via deze de contactpagina op de website van de gemeente


Overige belangrijke telefoonnummers

Riool Storing: Voor het melden van een rioolstoring die niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buiten kantooruren naar het rioolstoringsnummer 06 51 50 85 63


Waarom bellen met de Gemeente IJsselstein

  • Voor het aanvragen van producten en diensten
  • Voor het doorgeven van een verhuizing
  • Voor het aanvragen van een rijbewijs
  • Voor vragen over afval
  • Voor vragen over vacatures

Snel in contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Kaag en Braassem?

Geef hier een cijfer
icon-tel

Gemeente Kaag en Braassem telefoonnummer

071-3327272uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Kaag en Braassem klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Kaag en Braassem klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Kaag en Braassem zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Kaag en Braassem op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Kaag en Braassem klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Kaag en Braassem
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )