BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Kaag en Braassem Telefoonnummer
071-3327272071-3327272

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Kaag en Braassem:

     071-3327272
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.kaagenbraassem.nl/internet

Wilt u direct contact met de Gemeente Kaag en Braassem ? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Kaag en Braassem staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Welkomstboodschap:

” Welkom bij de Gemeente Kaag en Braassem . U wordt zo spoedig mogelijk doorverbonden met een van onze medewerkers.”

Gelieve uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische Openingstijden Gemeente Kaag en Braassem :

Het gemeentehuis van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Bijvoorbeeld voor het doorgeven van een melding openbare ruimte of voor het maken van een afspraak.

Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente. Via het Digitaal Loket kunt u heel veel producten en diensten online regelen en bestellen.


Overige belangrijke telefoonnummers:

Riool Storing:

Voor het melden van een rioolstoring die niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buiten kantooruren naar het rioolstoringsnummer 06 51 50 85 63


Correspondentieadres:
Postbus 1
2370 AA Roelofarendsveen

info@kaagenbraassem.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Kaag en Braassem Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Kaag en Braassem Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Kaag en Braassem Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Kaag en Braassem Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Kaag en Braassem Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.