Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hulst?

Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op met de Gemeente Hulst

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Hulst? Bijvoorbeeld om iets te regelen of aan te vragen? Dit kan via de website, sociale media, telefonisch of in het gemeentehuis. Op deze pagina vindt u snel alle contactmogelijkheden waaronder het telefoonnummer van de Gemeente Hulst.


Hulp bij het bellen

De klantenservice van de gemeente staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Houdt u uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dat geval nog sneller helpen.

Ingesproken tekst die u te horen krijgt bij het bellen met de gemeente: ” Welkom bij de gemeente Hulst. Dit gesprek kan worden opgenomen ten behoeve van trainingsdoeleinden. U wordt nu doorverbonden met een van onze medewerkers.”


Telefonische Openingstijden

  • maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Meer uitleg over de contactmogelijkheden

Op werkdagen is de gemeente Huls telefonisch bereikbaar  voor al uw (aan)vragen, het doorgeven van een melding en klachten, het maken van een afspraak en voor vragen over vacatures..  Antwoorden op veel gestelde vragen vindt u op de website van de gemeente. Op www.gemeentehulst.nl kunt u online een aantal producten zelf aanvragen.

Contact vanuit het buitenland: Verblijft u momenteel in het buitenland bel dan  +31 114 389000

Spoednummer: Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u naar het telefoonnummer: 0114-389289.

Postadres: Postbus 49, 4560 AA Hulst

info@gemeentehulst.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Milieuklachten: Voor het melden van milieuklachten over bijvoorbeeld geluidshinder en bodemverontreiniging kunt u tijdens en na werktijden telefonisch contact opnemen met de Zeeuwse Milieuklachtenlijn op tel. 0118-412323.

Bezoek via deze link de contactpagina op de website van de gemeente


Snel in contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Hulst bellen

  1. Direct antwoord op al uw vragen
  2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
  3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
  4. Als u persoonlijk contact prefereert
  5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
  6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

  1. Gemeente Hulst telefoonnummer

    14 0114 (uw gebruikelijke belkosten)
  2. www.gemeentehulst.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hulst klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Hulst klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Hulst zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Hulst op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Hulst klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Hulst
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )