Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Huizen?

Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op de Gemeente Huizen?

Wilt u iets regelen, doorgeven of aanvragen bij de Gemeente Huizen en wilt u contact opnemen? Dat kan via de website, telefonisch of in het gemeentehuis. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen. Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden waaronder het telefoonnummer van de gemeente Huizen.


Hulp bij het bellen

Het Klantcontactcentrum  van de Gemeente Huizen staat u direct te woord. Als u belt, krijgt u een welkomstboodschap te horen waarbij u alleen de naam van de gemeente die u wilt bereiken dient in te spreken. U wordt vervolgens doorverbonden met desbetreffende Klantcontactpunt (receptie). Het is raadzaam uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. Indien alle lijnen bezet zijn hoort u de volgende tekst:

” Welkom bij de Gemeente Huizen. De medewerkers van ons telefonisch informatiecentrum zijn in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft. Voor meldingen over uw woonomgeving en de openbare ruimte kunt u bellen met ” Meldingenlijn Openbare Ruimte” 0800-0233490 of geef u melding door via de website. ”


Telefonische Openingstijden

 • maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur
 • vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur

Meer uitleg over de contactmogelijkheden

Op werkdagen is de gemeente Huizen telefonisch bereikbaar op 14 035 voor al uw (aan)vragen, het doorgeven van een melding, klachten en opmerkingen. U hoeft alleen de 6 cijfers in te toetsen. Het is een 14+ nummer, hiervoor is het intoetsen van het netnummer niet nodig. Antwoorden op veel gestelde vragen vindt u ook op www.huizen.nl. Een melding doorgeven kan ook online.

Verblijft u momenteel in het buitenland dan is bellen met het reguliere nummer niet mogelijk. Belt u dan +31 35-5281911.

Bezoekadres gemeentehuis: Graaf Wichman 10, 1276 KB Huizen

Correspondentieadres: Postbus 5, 1270 AA Huizen

E-mailadres: gemeente@huizen.nl

Vergeet niet om uw contactgegevens in uw brief te vermelden, zodat de gemeente sneller contact met u kan opnemen. Gelieve ook aan te geven aan wie het poststuk is gericht. Uw post is dan sneller op de juiste plek.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de contactpagina op de website van de gemeente. Op deze pagina vindt u ook een contactformulier die u eenvoudig online kunt invullen en versturen.


Waarom bellen met de Gemeente Huizen

 • Voor vragen over wmo
 • Voor het aanvragen van een rijbewijs
 • Voor vragen over vacatures
 • Voor vragen over afval / vuilstort
 • Voor vragen over inschrijven bij de gemeente

Makkelijk contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Huizen bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Huizen telefoonnummer

  14 035 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.huizen.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Huizen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Huizen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Huizen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Huizen op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Huizen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Huizen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )