Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Horst a/d Maas?

Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op de Gemeente Horst a/d Maas?

Wilt u iets regelen, doorgeven of aanvragen bij de Gemeente Horst a/d Maas en wilt u contact opnemen? Dat kan via de website, telefonisch of in het gemeentehuis. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen. Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden inclusief het telefoonnummer van de gemeente Houten.


Hulp bij het bellen

Het Klantcontactcentrum van de Gemeente Horst a/d Maas staat u direct telefonisch te woord, u krijgt geen keuzemenu. De telefoniste verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. U hoort bij het bellen de volgende ingesproken tekst;

“Welkom bij de Gemeente Horst aan de Maas. (Wist u dat veel van onze diensten en producten op de website terug te vinden zijn? www.horstaandemaas.nl). U wordt doorverbonden met het Klantcontactcenter.”


Telefonische Openingstijden

 • maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur

Meer uitleg over de contactmogelijkheden

Op werkdagen is de gemeente telefonisch bereikbaar  voor al uw (aan)vragen, het doorgeven van een melding en klachten en het maken van een afspraak.  Antwoorden op veel gestelde vragen vindt u op de website van de gemeente.

E-mail adres: gemeente@horstaandemaas.nl

Correspondentieadres: Postbus 6005, 5960 AA Horst

Spoed buiten openingstijden: Voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u met het reguliere nummer van de gemeente. Volg vervolgens de aanwijzingen op het bandje.

Bezoek via deze link de contactpagina op de website van de gemeente


Snel in  contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Horst a/d Maas bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Horst a/d Maas telefoonnummer

  077-4779777 (Uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.horstaandemaas.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Horst a/d Maas klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Horst a/d Maas klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Horst a/d Maas zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Horst a/d Maas op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Horst a/d Maas klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Horst a/d Maas
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )