Bellen naar de Gemeente Hoorn? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van het Klantcontactcentrum van de gemeente Hoorn.

De klantenservice van de Gemeente Hoorn staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt na een welkomstboodschap  direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.


Welkomstboodschap:

Goedendag, Welkom bij de gemeente Hoorn. Voor meer informatie over de producten en diensten van de gemeente Hoorn kunt u ook terecht op onze website www.hoorn.nl. Dit geldt ook voor het maken van een afspraak. ”  (keuzemenu.info)

Gelieve uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden , in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden.

Indien er wachtende voor u zijn, wordt u hiervan tijdens het wachten op de hoogte gehouden. Zodra er een medewerker vrij is wordt u doorverbonden.


Telefonische Openingstijden Klantenservice Gemeente Hoorn:

De gemeente is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Ook voor het doorgeven van klachten.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):
Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hoorn?

Geef hier een cijfer
icon-globe
icon-tel

Gemeente Hoorn telefoonnummer

0229-252200uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hoorn klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Hoorn klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Hoorn zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Hoorn op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Hoorn klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Hoorn
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )