Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hof van Twente?

Geef hier een cijfer

Hoe kunt u de gemeente Hof van Twente bereiken?

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Hof van Twente? Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u de belangrijkste contactmogelijkheden op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste de gemeente bellen. Telefonisch staat een medewerker van het Klantcontactcentrum u direct te woord. Indien nodig verbindt hij of zij u door naar de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. De medewerker kan u dan sneller helpen. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen, dit doet de gemeente om de service blijvend te kunnen verbeteren.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 13.00 uur

Waarom Gemeente Hof van Twente bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Hof van Twente telefoonnummer

 2. www.hofvantwente.nl

Meer contactgegevens- en informatie

Het gemeentehuis van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Bijvoorbeeld voor het doorgeven van een melding openbare ruimte of voor het maken van een afspraak. Voor vragen over uitkeringen, bijzondere bijstand, tegemoetkomingen of toeslagen kunt u bellen op werkdagen tussen 09.00 uur en 11.00 uur. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Correspondentieadres: postbus 54, 7470 AB Goor

E-mailadres: info@hofvantwente.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Makkelijk contact opnemen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactgegevens zoals telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hof van Twente klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Hof van Twente klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Hof van Twente zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Hof van Twente op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Hof van Twente klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Hof van Twente
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )