Gemeente Hof van Twente Telefoonnummer
0547-858585

Bel Keuzemenu nummer:

1870 (90CPM)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 593

en wij verbinden u direct door!

Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Hof van Twente
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Hof van Twente:

     0547-858585
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.hofvantwente.n

Wilt u direct contact met de gemeente Hof van Twente? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

Het Klant Contact Center van de Gemeente Hof van Twente staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Hof van Twente:

Het gemeentehuis van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Bijvoorbeeld voor het doorgeven van een melding openbare ruimte of voor het maken van een afspraak.

Voor vragen over uitkeringen, bijzondere bijstand, tegemoetkomingen of toeslagen kunt u bellen op werkdagen tussen 09.00 uur en 11.00 uur.

Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.


Correspondentieadres:
postbus 54
7470 AB Goor

E-mailadres:
info@hofvantwente.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Hof van Twente Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Hof van Twente Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Hof van Twente Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Hof van Twente Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Hof van Twente Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu. Een gratis service van Keuzemenu.info