Wilt u direct contact met de gemeente Hof van Twente? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

Het Klant Contact Center van de Gemeente Hof van Twente staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt na onderstaand welkomstboodschap met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

” Welkom. U belt met de gemeente Hof van Twente. Wij maken er erop attent dat dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.”

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische Openingstijden Gemeente Hof van Twente:

Het gemeentehuis van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Bijvoorbeeld voor het doorgeven van een melding openbare ruimte of voor het maken van een afspraak.

Voor vragen over uitkeringen, bijzondere bijstand, tegemoetkomingen of toeslagen kunt u bellen op werkdagen tussen 09.00 uur en 11.00 uur.

Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.


Correspondentieadres:
postbus 54
7470 AB Goor

E-mailadres:
info@hofvantwente.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hof van Twente?

Geef hier een cijfer
icon-tel

Gemeente Hof van Twente telefoonnummer

0547-858585uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hof van Twente klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Hof van Twente klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Hof van Twente zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Hof van Twente op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Hof van Twente klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Hof van Twente
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )