Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Hengelo? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu.

Een handige hulp bij het bellen naar het Klantcontactcentrum van de gemeente. Direct contact met de juiste helpdesk medewerker. Gebruik het keuzemenu bij het bellen naar de gemeente. Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo heeft u snel contact met de juiste medewerker.


Welkomstboodschap: “Welkom bij 14074. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken. Spreek in : ‘Hengelo‘. “U wordt doorverbonden.”

“Welkom bij de Gemeente Hengelo. Voor kwaliteitsdoeleinde nemen wij gesprekken op. Om u goed van dienst te kunnen zijn, vragen wij u te kiezen uit 2 mogelijkheden.” ( keuzemenu.info)

TOETS 1 — Heeft u een vraag voor het Zorgloket over bijvoorbeeld ondersteuning thuis, jeugdhulp of dagbesteding kies optie 1

TOETS 2 — Voor a uw andere vragen aan de gemeente kies optie 2

Gelieve uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden , in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. Indien er wachtende voor u zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden tijdens het wachten.


Telefonische Openingstijden Gemeente Hengelo:
Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.


Bellen vanuit het buitenland:
Vanuit het buitenland is de gemeente te bereiken op telefoonnummer: +31 74 245 9876.


Postadres:
Gemeente Hengelo
Postbus 18
7550 AA Hengelo

Vermeld voor een snellere verwerking uw telefoonnummer en eventueel uw e-mailadres.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):
Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hengelo?

Geef hier een cijfer
icon-globe
icon-tel

Gemeente Hengelo telefoonnummer

14074uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hengelo klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Hengelo klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Hengelo zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Hengelo op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Hengelo klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Hengelo
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )