Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Doesburg?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Doesburg?

Bent u opzoek naar het telefoonnummer van de gemeente Doesburg en kunt u deze niet vinden? Wij helpen u graag verder. Op deze pagina vindt u het juiste telefoonnummer van het klantcontactcentrum van de gemeente. Ook vindt u hier de overige contactgegevens van het gemeentehuis. Wanneer u telefonisch contact opneemt met wordt u direct te woord gestaan door een medewerker. Hij of zij verbindt u vervolgens direct door met de juiste afdeling. In een aantal gevallen kan er gevraagd naar uw burgerservicenummer (BSN).  Het is dan ook raadzaam uw BSN-nummer bij te hand te hebben. Het gemeentehuis is onderstaande tijden telefonisch bereikbaar.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.30 uur

Waarom Gemeente Doesburg bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Doesburg telefoonnummer

 2. www.doesburg.nl

Meer contactinformatie

Spoednummer/ calamiteiten: Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u buiten openingstijden bellen met 0900-8844. Vraag in dit geval naar naar de meldkamer. De meldkamer zet urgente meldingen door naar de juiste personen en organisaties. ( bijvoorbeeld  rioolstoring of een gevaarlijke situatie in uw omgeving zoals afgebroken takken, verzakkingen in wegen)

Correspondentieadres: Postbus 100, 6980 AC Doesburg

E-mail: info@doesburg.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Snel in contact met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Via deze pagina vindt u van alle gemeentes in Nederland snel het juiste telefoonnummer en overige contactmogelijkheden. Indien het Klantcontactcentrum van een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Doesburg klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Doesburg klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Doesburg zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Doesburg op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Doesburg klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Doesburg
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )