Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Bladel? Geef hier een cijfer

Bellen met de Gemeente Bladel?

Wilt u de Gemeente Bladel bellen en heeft u hulp nodig bij het vinden van het telefoonnummer?  Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer van het Klant Contact Centrum.  Ook vindt u hier overige contactgegevens van het gemeentehuis.

Het Klant Contact Centrum van de Gemeente staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Gelieve uw burgerservicenummer bij de hand te houden, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. Indien alle lijnen bezet zijn hoort u onderstaand welkomstboodschap:

“Welkom bij de gemeente Bladel. Al onze medewerkers zijn op dit moment in gesprek. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan. Als u belt om een afspraak te maken bij de publieksbalie, kunt u deze afspraak ook maken via onze website www.bladel.nl.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 12.00 uur

Waarom Gemeente Bladel bellen?

 1. voor het doen van een melding openbare ruimte
 2. Voor het doorgeven van een melding
 3. Voor het doorgeven van een klacht
 4. Voor het doorgeven van een bezwaar
 5. Voor het maken van een afspraak
 6. Voor vragen over afval

Contactdetails

 1. Gemeente Bladel telefoonnummer

 2. www.bladel.nl

Meer info over de contactmogelijkheden

Er zijn diverse redenen om telefonisch contact op te nemen. Wilt u snel antwoord op uw vraag dan is bellen de beste optie. Antwoorden via de e-mail duren namelijk langer, doorgaan een paar werkdagen.

Telefoonnummer Calamiteitenlijn:
Voor het melden van gevaarlijke situaties, zoals bijvoorbeeld een gat in de weg, omgevallen bomen etc, kunt u 24 uur per dag bellen naar de calamiteitenlijn via telefoonnummer: 0497-361444

Correspondentieadres:
Postbus 11
5530 AA Bladel

E-mailadres: info@bladel.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de service&contactpagina op de website van de gemeente

Contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Maakt een gemeente gebruik van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Bladel klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Bladel klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Bladel zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Bladel op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Bladel klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Bladel
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )