Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Bernheze? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van de Gemeente Bernheze?

Wilt u telefonisch contact opnemen met de gemeente Bernheze? Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer / informatienummer. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij het bellen bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Indien er wachtende voor u zijn wordt u hiervan op de hoogte gehouden. Ook vindt u hier overige contactgegevens van de gemeente.  Heeft u een vraag aan de Gemeente Bernheze of wilt u iets regelen, bijvoorbeeld het aanvragen van een paspoort of voor het maken van een afspraak? Bellen met het gemeentehuis kan op onderstaande tijden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 19.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.30 uur

Waarom Gemeente Bernheze bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Bernheze telefoonnummer

 2. www.bernheze.org

Meer info over de Contactmogelijkheden

Via een 14+ netnummer is de gemeente telefonisch bereikbaar. U betaalt voor het bellen met dit servicenummer uw gebruikelijke belkosten. Ook voor het doorgeven van (milieu) klachten, voor het doen van een melding en/of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Vanuit het buitenland is de gemeente bereikbaar op telefoonnummer: 0412-458888

Telefoonnummer spoed/ calamiteiten: Bij spoedeisende meldingen over de leefomgeving buiten kantooruren kunt u telefonische contact opnemen met de storingsdienst van de gemeente: 06-53 94 65 69.

Postadres, Postbus 19, 5384 ZG Heesch

E-mail: gemeente@bernheze.org

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de servicepagina op de website van de gemeente Bernheze

Contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Maakt een gemeente gebruik van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Bernheze klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Bernheze klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Bernheze zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Bernheze op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Bernheze klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Bernheze
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )