Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Bergeijk? Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op met de Gemeente Bergeijk

Heeft u een vraag aan de gemeente Gemeente Bergeijk of wilt u bijvoorbeeld een afspraak maken of iets anders aanvragen? Voor snel direct contact met de gemeente kunt u het beste bellen. . Ook voor het doorgeven van klachten kunt u bellen met het informatiecentrum van de gemeente. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u snel het informatienummer van de gemeente. Daarnaast vindt u hier overige contactgegevens van de gemeente. Het Klantcontactcentrum van de Gemeente is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Overigens kunt u voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 19.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.30 uur

Waarom Gemeente Bergeijk bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Bergeijk telefoonnummer

 2. www.bergeijk.nl

Telefonisch contact met het gemeentehuis

Het klantcontactcentrum van de Gemeente Bergeijk staat u direct te woord. Indien alle lijnen bezet zijn hoort u de volgende informatie:

" Welkom bij de Gemeente Bergeijk. Op dit moment zijn al onze medewerkers in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft. Een afspraak bij de publieksbalie en of bouwbalie kunt u ook maken via www.bergeijk.nl/afspraak. "

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Bergeijk? Geef hier een cijfer

Meer contact informatie

Spoed / Calamiteiten: Constateert u na kantooruren of in het weekend zaken die niet tot de eerstvolgende werkdag kunnen wachten, belt u dan met het calamiteitennummer 0497-551480.

Correspondentieadres: Gemeente Bergeijk, Postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk

E-mailadres: info@bergeijk.nl

Vergeet niet om uw contactgegevens in uw brief te vermelden, zodat de gemeente sneller contact met u kan opnemen. Gelieve ook aan te geven aan wie het poststuk is gericht. Uw post is dan sneller op de juiste plek.

Bezoek de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden. Op deze pagina vindt u ook een contactformulier die u eenvoudig online kunt invullen en versturen.

Bellen met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Maakt een gemeente gebruik van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Bergeijk klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Bergeijk klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Bergeijk zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Bergeijk op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Bergeijk klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Bergeijk
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )