BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Bergeijk Telefoonnummer

De belangrijkste contactinformatie op één pagina.

Klik en Bel Keuzemenu Nummer:

1870 (90 ct/min)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 522

en wij verbinden u desgewenst anoniem door.

De kosten gelden voor de gehele gespreksduur.
Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Bergeijk
  • Gemeente Bergeijk klantenservice telefoonnummer:

     0497-551455
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.bergeijk.nl

Bellen naar de Gemeente Bergeijk ? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van de klantenservice / telefonisch informatiecentrum. Ook vindt u op deze pagina overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Bergeijk staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare helpdesk medewerker doorverbonden.

Indien alle lijnen bezet zijn hoort u de volgende tekst:

” Welkom bij de Gemeente Bergeijk. Op dit moment zijn al onze medewerkers in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft. Een afspraak bij de publieksbalie en of bouwbalie kunt u ook maken via www.bergeijk.nl/afspraak. “


Telefonische openingstijden informatiecentrum Gemeente Bergeijk :

Het informatiecentrum van de gemeente is op maandag van 08:30 tot 17:00 uur, op dinsdag van 08:30 tot 19:00 uur, op woensdag van 08:30 tot 19:00 uur, op donderdag van 08:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Ook voor het doorgeven van klachten kunt u bellen met het informatiecentrum van de gemeente.

Spoed / Calamiteiten

Constateert u na kantooruren of in het weekend zaken die niet tot de eerstvolgende werkdag kunnen wachten, belt u dan met het calamiteitennummer 0497-551480.


Correspondentieadres:
Gemeente Bergeijk
Postbus 10.000
5570 GA Bergeijk

E-mailadres: info@bergeijk.nl

Vergeet niet om uw contactgegevens in uw brief te vermelden, zodat de gemeente sneller contact met u kan opnemen. Gelieve ook aan te geven aan wie het poststuk is gericht. Uw post is dan sneller op de juiste plek.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden. Op deze pagina vindt u ook een contactformulier die u eenvoudig online kunt invullen en versturen.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Bergeijk Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Bergeijk Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Bergeijk Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Bergeijk Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Bergeijk Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.