Bellen naar de Gemeente Bergeijk ? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van de klantenservice / telefonisch informatiecentrum. Ook vindt u op deze pagina overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Bergeijk staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare helpdesk medewerker doorverbonden.

Indien alle lijnen bezet zijn hoort u de volgende tekst:

” Welkom bij de Gemeente Bergeijk. Op dit moment zijn al onze medewerkers in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft. Een afspraak bij de publieksbalie en of bouwbalie kunt u ook maken via www.bergeijk.nl/afspraak. ”


Telefonische openingstijden informatiecentrum Gemeente Bergeijk :

Het informatiecentrum van de gemeente is op maandag van 08:30 tot 17:00 uur, op dinsdag van 08:30 tot 19:00 uur, op woensdag van 08:30 tot 19:00 uur, op donderdag van 08:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Ook voor het doorgeven van klachten kunt u bellen met het informatiecentrum van de gemeente.

Spoed / Calamiteiten

Constateert u na kantooruren of in het weekend zaken die niet tot de eerstvolgende werkdag kunnen wachten, belt u dan met het calamiteitennummer 0497-551480.


Correspondentieadres:
Gemeente Bergeijk
Postbus 10.000
5570 GA Bergeijk

E-mailadres: info@bergeijk.nl

Vergeet niet om uw contactgegevens in uw brief te vermelden, zodat de gemeente sneller contact met u kan opnemen. Gelieve ook aan te geven aan wie het poststuk is gericht. Uw post is dan sneller op de juiste plek.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden. Op deze pagina vindt u ook een contactformulier die u eenvoudig online kunt invullen en versturen.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Bergeijk ?

Geef hier een cijfer
icon-globe
icon-tel

Gemeente Bergeijk telefoonnummer

0497-551455uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Bergeijk klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Bergeijk klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Bergeijk zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Bergeijk op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Bergeijk klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Bergeijk
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )