BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Telefoonnummer Gemeente Almelo
0546-5411110546-541111

Toon telefoonnummer

De Gemeente Almelo is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur

 • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Almelo:

   0546-541111
 • Gesprekskosten: Lokaal tarief
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.almelo.nl
 • Rapportcijfer Telefoonnummer Gemeente Almelo:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Telefoonnummer Gemeente Almelo? Geef hier een cijfer

Bellen naar de Gemeente Almelo? Op deze pagina vindt snel u het telefoonnummer, informatienummer  met alle opties van het keuzemenu / belmenu. Een handige hulp bij het bellen naar het Klantcontactcentrum van de Gemeente Almelo.  Zo heeft u direct contact met de juiste medewerker. Ook vindt u hier overige contactgegevens.

Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu.

Welkom bij de Gemeente Almelo. Om een verhuizing door te geven, een parkeerkaart aan te vragen, een afspraak te maken of om andere zaken online te regelen, raadpleeg www.almelo.nl.

TOETS 1 — Voor burgerzaken

TOETS 2 — Voor uitkering, bijzondere bijstand of werk

TOETS 3 — Voor WMO en overige zorg

TOETS 4 — Voor parkeren, belastingen, bouwen en vergunningen

TOETS 5 — Voor al uw overige vragen of het maken van een afspraak

TOETS # — Om dit keuzemenu opnieuw te beluisteren toets hekje (#)

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De helpdesk medewerker kan u dan sneller helpen.


De klantenservice van de Gemeente Almelo is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30 – 16.00 uur en op vrijdag van 08.30 – 12.00 uur.


Makkelijk contact opnemen met een andere andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Telefoonnummer Gemeente Almelo

Ik wil een klacht indienen. Gaat over de bewoners van de govert flinkstraat in Almelo.Nummer 35 en 37 .Deze bewoners druk ik het nog netjes ui

Beoordeeld op:11 01, 2018 door: Een bewoner

Ik wil een klacht indienen.
Gaat over de bewoners van de govert flinkstraat in Almelo.
Nummer 35 en 37 .
Deze bewoners druk ik het nog netjes uit hebben de voortuinen zo'n bende dat wij als bewoners er gigantisch aan gaan ergeren kerstboom zeil van oud en nieuw bierflesjes liggen er tegels staan tegen de gevel maar op ruimen ho maar vind dat jullie er zeker wat van mogen zeggen dit staat niet in onze buurt.

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 5.0 5.0 1 1 Ik wil een klacht indienen. Gaat over de bewoners van de govert flinkstraat in Almelo.Nummer 35 en 37 .Deze bewoners druk ik het nog netjes uit hebben de voortuinen zo'n be

Welke ervaringen heeft u met Telefoonnummer Gemeente Almelo?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Telefoonnummer Gemeente Almelo zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Telefoonnummer Gemeente Almelo op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Telefoonnummer Gemeente Almelo en wordt ook niet gelezen door Telefoonnummer Gemeente Almelo

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.