Hoe neemt u contact op met de Gemeente Maassluis

Wilt u contact opnemen met de gemeente Maassluis? Bijvoorbeeld om iets te regelen of aan te vragen? Dit kan via de website, sociale media, telefonisch of in het gemeentehuis. Op deze pagina vindt u snel alle contactmogelijkheden zoals het telefoonnummer van het Klantcontactcentrum.

Om het bellen met de gemeente makkelijker te maken, hebben wij het keuzemenu uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag. Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan in dat geval sneller helpen. Telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.


Wij helpen u graag bij het Keuzemenu

“Welkom bij 14 010. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Maassluis.”
Vervolg: “U wordt doorverbonden.” “Welkom bij de gemeente Maassluis. Voor informatie kunt u terecht op onze website www.maassluis.nl. U hoort nu een keuzemenu. ” (keuzemenu.info)

TOETS 1 — Heeft u een vraag over grofvuil of wilt u grofvuil laten ophalen 

TOETS 9 — Voor overige vragen toets 9 of blijft u aan de lijn


Telefonische Openingstijden

  • maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur

Meer info over de contactmogelijkheden

Op werkdagen kunt u de gemeente telefonisch bereiken voor al uw vragen, het aanvragen van producten en diensten, opmerkingen of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook ook online via het Digitaal Loket. Bezoek hiervoor de website www.maassluis.nl.

Wilt u grof vuil inleveren? De milieustraat is voor inwoners alleen op afspraak open.

Buitenland: Verblijft u momenteel in het buitenland bel dan met het telefoonnummer: 0031 10 5931931

Postadres: Postbus 55, 3140 AB Maassluis

Bezoekadres, Koningshoek 93050 3144 BA Maassluis

Vragen kunt u ook mailen naar gemeente@maassluis.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijf

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de contactpagina op de website van de gemeente


Makkelijk contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven


icon-tel

Gemeente Maassluis telefoonnummer

14 010uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Maassluis klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Maassluis klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Maassluis zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Maassluis op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Maassluis klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Maassluis
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )