Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Coolblue?

Geef hier een cijfer

Contact met Coolblue Klantenservice?

Heeft u een vraag aan Coolblue? Bijvoorbeeld over uw bestelling en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het snel. Ook vindt u hier overige contactmogelijkheden. Als u belt krijgt u een keuzemenu. Om het bellen met de webwinkel makkelijker te maken, staan hieronder alle opties van het menu in een handig overzicht. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en heeft u sneller contact met de juiste medewerker. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen vanwege trainingsdoeleinden.

Bellen met Coolblue

Wanneer u telefonisch contact opneemt hoeft u geen keuzemenu (meer) te doorlopen. U kunt nu in spreken waarover uw vraag gaat. En hierna krijgt u direct een medewerker aan de lijn. Hieronder de meldtekst die u  te horen krijgt. ” Hoi, Welkom bij Coolblue. Om een coolbluee’er te spreken die jou het beste kan helpen met je vraag hoef je alleen in te spreken waar je voor belt. Spreek in 1 of 2 zinnen in waarmee we je kunnen helpen”

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 23.59 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 23.59 uur

 • Woensdag

  08.00 - 23.59 uur

 • Donderdag

  08.00 - 23.59 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 23.59 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 23.59 uur

 • Zondag

  09.00 - 23.59 uur

Waarom Coolblue bellen

 1. Voor hulp of advies bij het bestellen van een product
 2. Voor vragen over de bezorging van uw product
 3. Voor vragen het terugsturen van uw product
 4. Voor technische ondersteuning van een aangekocht product
 5. Voor vragen over de status van een retourzending of reparatie

Contactdetails

 1. Coolblue telefoonnummer

  010-7988999 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.coolblue.nl

Klantenservice Contactmogelijkheden

Op de hulppagina op op de website van de online winkel vindt u snel de antwoorden op veelgestelde vragen. Klik op een van de onderwerpen zoals bestellen, betalen, retourneren en ruilen en u vindt direct het antwoord. Komt u er onverhoopt niet uit dan zijn er verschillende contactmogelijkheden. Telefoon: Via een 010-netnummer is Coolblue goed en snel bereikbaar. U profiteert van zeer ruime openingstijden. En u krijgt altijd direct een deskundige medewerker aan de lijn. Zij helpen u graag verder bij al uw vragen en opmerkingen. Social Media: Via Twitter en een Facebook heeft u snel contact met Coolblue. Uw vragen worden binnen een paar uur beantwoord.

Telefoonnummer Zoeken van een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel.  U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Coolblue klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by Mw. v.d. Tuuk

Geen sterren. Heb bij niet goede aansluiting ( door Coolblue van Zanussi wasmachine), en de door jullie aangevraagde monteur die deze gerepareerd heeft. de rekening van 19.95 euro toegezonden gekregen. Ben t daar niet mee eens daar het een montagefout van Coolblue is. Vervolgens 10 tallen mailtjes met steeds een ander contactpersoon. erover gecorrespondeerd. Krijg nu verhoging van rekening nl 39.95 euro. De correspondentie is moeizaam en geeft de klant de bevestiging niet serieus genomen te worden. Zelfs niet 1 ster

Welke ervaringen heeft u met Coolblue klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Coolblue zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Coolblue op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Coolblue klantenservice en wordt ook niet gelezen door Coolblue
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )