Aantal reviews 16

Hoe zijn uw ervaringen met Bon Prix? Geef hier een cijfer

Bon Prix Contact

Heeft u een vraag aan Bon Prix en wilt u snel antwoord dan kunt u doorgaans het beste telefonisch contact opnemen. Bent u op zoek naar het telefoonnummer maar kunt u het niet vinden op het internet? Heeft u moeite om door het telefonische keuzemenu te navigeren en snel in contact te komen met de juiste medewerker? Zoek dan niet verder! Op onze website is het telefoonnummer van Bon Prix  eenvoudig te vinden. En als extra service hebben wij het telefonisch uitgeschreven, zodat u sneller contact kunt krijgen met de juiste persoon voor uw vragen of problemen. Ook vindt u hier overige contactmogelijkheden voor als u bijvoorbeeld de klantenservice liever een e-mail wilt sturen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 21.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 21.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 18.00 uur

 • Zondag

  10.00 - 18.00 uur

Waarom Bon Prix bellen?

 1. Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
 2. Hoe kan ik een product retourneren?
 3. Hoe kan ik een klacht indienen?
 4. Wat zijn de verzend- en retourkosten?
 5. Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?
 6. Welke betaalmogelijkheden zijn er?
 7. Hoe kan ik inloggen op mijn account?
 8. Ik heb een foutmelding gekregen bij het inloggen, wat kan ik doen?
 9. Hoe kan ik mijn accountgegevens wijzigen?

Contactdetails

 1. Bon Prix telefoonnummer

 2. www.bonprix.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij Bon Prix. Uit scholings- en kwaliteitsoogpunt kan het zijn dat dit gesprek opgenomen wordt. Wij bedanken u voor uw begrip. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij u om een keuze te maken. "

 • Toets 1

  Wilt u bestellen?

 • Toets 2

  Voor overige vragen

  "Bent u al klant? Houdt u dan uw klantnummer bij de hand. Wij schakelen u door met en van onze medewerkers.Wilt u liever niet wachten? kijk dan op bonprix.nl. Onder het kopje service vindt u veel antwoorden op uw vragen."

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 16

Hoe zijn uw ervaringen met Bon Prix? Geef hier een cijfer

Alles over deze Klantenservice

De klantenservice van online winkel Bon Prix is verantwoordelijk voor het helpen van klanten met vragen of problemen die ze hebben met de website of hun aankopen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om hulp bij het plaatsen van een bestelling, het retourneren van een product of het oplossen van een betalingsprobleem. Een goede service is voor Bon Prix erg belangrijk. Zo kunt u op de website makkelijk antwoorden op veel gestelde vragen vinden. Op deze manier wordt u snel geholpen zonder tussenkomst van een medewerker  Staat uw vraag er niet tussen of komt u er onverhoopt niet dan kunt u via onderstaande mogelijkheden contact opnemen:

 • Telefoon: Via een 088-nummer is de klantenservice makkelijk en goed bereikbaar. Dit nummer staat hierboven vermeld in het grijze blok onder het kopje contactdetails.
 • Whatsapp: +31 20 808 5394
 • Via het contactformulier kunt u mailen met de klantenservice

Meer over Bon Prix

Bonprix is de thuiswinkel met een enorm aanbod van mode van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bonprix is sinds 1986 onderdeel van het grote Duitse OTTO-concern. Het is een van de grootste online kleding-winkels in Europa, met het hoofdkantoor in Hamburg, Duitsland.  Hun vijf eigen labels en maandelijkse nieuwe collecties - vooral op vrouwen gericht- zijn te koop in de online-shops, de papieren catalogus of in Duitsland in de winkel. Op de dag van vandaag is de kleding en de lifestyle-lijn verkrijgbaar in 30 landen wereldwijd, in Europa, maar ook in Noord- en Zuid-Amerika. Letterlijk vertaald uit het Frans betekent Bonprix "goede prijs". Dat is ook hun streven; kwalitatief goede, betaalbare fashion voor elke vrouw ( en inmiddels ook man), met elke maat. Ook staat tegenwoordig het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen centraal bij dit concern en daar wordt hard aan gewerkt. Alles met als doel dat elke tevreden klant kan zeggen: " Bonprix? That's me! "

Contact met een andere online-winkel?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Online Winkels“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Bon Prix klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 16 reviews
 by Sil

Hallo . Ik heb jaren lang zonder problemen bij bonprix kunnen bestellen de laatste maanfen is dat ander verhaal .. contact op nemen via contact formulier niet te doen dat mens wat antwoord geef op je vraag .. is niet geschikt voor dit werk dat mens maak er puinhoop van echt niet oke .. de fouten die zij maakt leg ze bij de klant neer .. waarom ??? Ik begrijp het niet
Als je ze belt heb ik wel goede ervaringen dat krijg voor mij 9

 by Jenny

ik probeer reeds 2 weken contact te krijgen voor een retour, maar op e-mails word niet gereageerd en telefoonnummers zijn allemaal buiten gebruik. Ik heb verkeerde maten gekregen , wel goede besteld, wil die nu terugsturen , want de kleren zijn te klein. wat nu????

 by Cees

belachelijk bedrijf. beloofd veel doet niets. bestellen en betalen maar leveren niet. klantenservice oh sorry, verder niets. koop hier maar liever niets. Je krijgt er alleen maar gelazer mee.

 by Maya vulker

Ik heb een aantal weken tshirts besteld maar 4 er van zaten niet lekker netjes in de doos dicht geplakt retour gestuurd via primline nou zegge n ze dst de trac en trace code nier klopt en ik moet een formulier invullen en naar bonprix terug sturen vieze oplichters ze kunnen toch zien aan de retour van wie het is ze zitren in duitsland ik bestel nooit meer wat bij hun wil gewoon me geld terug

 by Sc van cleef

Bestel zolang bonprix al bestaat met achteraf betaling met acceptgiro ik wilde wat bestellen maar mag ineens niet meer achteraf betalen altijd netjes betaald begrijp er niks van de medewerker zei dat het kwam omdat ik 1 keer mijn hele bestelling retour heb gestuurd vreemd betaal zelf mijn retourkosten er word gezegd bel klantenservice maar nou daar heb je ook niks aan jammer dat het naar jaren zo moet lopen maar bestel mijn dingen wel ergens anders waar ik wel netjes behandeld word

 by Mariet

had wel goede ervaring via Bonprix iig ik vind het altijd fijn om de korting te gebruiken via https://www.spydeals.nl/bonprix/kortingscode !

 by A de vries westerveld

Ik heb al meer dan vier of vijf keer gebeld en al een aangetekend brief gestuurd over een rekening dat al lang betaalt is maar ze gaan maar Door om aanmaning te stuuren ik ga zoo ik word er moe van

 by H. Bartels

Ik ben zeer teleurgesteld in Bonprix. Altijd veel bestelt gelijk betaald. En nu blijkt dat ik retour zending moet betalen van 4,95. Maar ik was in de veronderstelling dat ik alles netjes betaald had. Paar maanden niet in account gekeken en ineens in brievenbus aanmaning van 19,95. Vandaag weer 10€ erboven op omdat ik een dag te laat ben met over maken.Ik zeg vandaag per direct mijn account op en bestel niets meer bij Bonprix. Belachelijk mesen oplichten kan ook niet anders het is Frans zeker Nigerianen.

 by Marijke Stam

Ben zeer tevreden over Bonprix,

Ben al jaren een vaste klant.

heb geen enkele klacht, wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.

En de boekhouding van mij klopt gelukkig helemaal bij Bonprix.

Leuke en niet te dure kleding.

 by ireen

Slechte klantenservice, ik vroeg wat, en ze wisten niks te antwoorden en deden een beetje vaag en waren bezig met iemand anders.

 by Henriëtte van Keken

Ik heb nu voor de tweede keer besteld. De eerste keer ging prima. Had het de volgende dag in huis. Gister heb ik weer wat besteld, maar kreeg dit keer geen mail, en geen bericht van post nl. Ik vanmorgen gebeld, krijg je iemand aan de lijn die je haast niet kan verstaan. Zegt ze dat ze me email niet hebben, hoe kan dat, anderhalve week terug nog wel. Mijn bestelling word nu zaterdag pas geleverd. Vanwege de drukte zei ze. Terwijl er bij de bestelling stond, dat het de 24ste afgeleverd zou worden. Ik vind dit een kwalijke zaak. Nu moet ik tot zaterdag wachten.. Dit is de tweede en de laatste keer dat ik wat bij, Bonprix besteld heb. Email zoek, en dagen later me bestelling binnen. Dit vind ik niet netjes.

 by ina landeweerd

ben nog steeds bezig mijn geld terug te krijgen bewijs van retour thuis ik bestel hier nooit weer dit was de eerste keer ga gewoon naar wehkamp daar weten ze hoe het moet

 by B Sanders

Administratie totaal niet op orde. Ze sturen gelijk aanmaningskosten terwijl je al lang hebt betaalld. Klantenservice weten niet waar ze over spreken. Kreeg constantant te horen wij weten het ook niet. Heb met programma Radar gedreigd en toen kon alles in een keer wel en gaven ze mij alsnog gelijk en hun welgemeende excuses voor het ongemak. Ik bestel daar nooit iets weer!!!!

 by B Sanders

Administratie totaal niet op orde. Ze sturen gelijk aanmaningskosten terwijl je al lang hebt betaalld. Klantenservice weten niet waar ze over spreken. Kreeg constantant te horen wij weten het ook niet. Heb met programma Radar gedreigd en toen kon alles in een keer wel en gaven ze mij alsnog gelijk en hun welgemeende excuses voor het ongemak. Ik bestel daar nooit iets weer!!!!

 by B Sanders

Administratie totaal niet op orde. Ze sturen gelijk aanmaningskosten terwijl je al lang hebt betaalld. Klantenservice weten niet waar ze over spreken. Kreeg constantant te horen wij weten het ook niet. Heb met programma Radar gedreigd en toen kon alles in een keer wel en gaven ze mij alsnog gelijk en hun welgemeende excuses voor het ongemak. Ik bestel daar nooit iets weer!!!!

 by PH.TUIJN

HEEL HEEL SLECHTE ERVARING. VAN KASTJE NAAR DE MUUR EN MEN HEEFT DE ADMINISTRATIE TOTAAL NIET OP ORDE....ZELFS DE MEEST RECENTE NIET!!!

BESTEL AUB ABSOLUUT NIETS BIJ DEZE OPLICHTERS!

Welke ervaringen heeft u met Bon Prix klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Bon Prix zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Bon Prix op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Bon Prix klantenservice en wordt ook niet gelezen door Bon Prix
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )