Aantal reviews 18

Hoe zijn uw ervaringen met Caiway? Geef hier een cijfer

Caiway Klantenservice Bellen?

Heeft u een vraag aan Caiway bijvoorbeeld over uw factuur en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer, maar kunt u het niet vinden op het internet? Heeft u moeite om door het telefonische keuzemenu te navigeren en snel in contact te komen met de juiste medewerker? Zoek dan niet verder! Op onze website is het telefoonnummer van Caiway eenvoudig te vinden. Bovendien bieden we u een extra service door het telefonisch keuzemenu uit te schrijven, zodat u sneller contact kunt krijgen met de juiste persoon voor uw vragen of problemen. Verder vindt u nog andere contactgegevens van dit bedrijf.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 16.00 uur

Waarom Caiway bellen?

 1. Voor het plaatsen van een bestelling
 2. Voor het doorgeven van een storing
 3. Voor het opzeggen van een dienst
 4. Voor vragen over de factuur of betaling
 5. Voor het doorgeven van een verhuizing
 6. Op uw abonnement op te zeggen
 7. Als u persoonlijk contact prefereert
 8. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt

Contactdetails

 1. Caiway telefoonnummer

 2. www.caiway.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

U hoort eerst de volgende boodschap bij het bellen;

'Welkom bij de klantenservice van Caiway. Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u om een keuze te maken uit de volgende 3 opties. U kunt direct uw keuze maken. Dit gesprek wordt voor trainingsdoeleinden opgenomen.

 • Toets 1

  Wilt u meer informatie over ons aanbod

  • 1

   Als u een bestaande klant bent kies 1

  • 2

   Als u geen klant bent en interesse heeft in onze diensten kies 2

 • Toets 2

  Heeft u hulp nodig bij de installatie van de apparatuur of het activeren van uw diensten, ervaart u een storing of heeft u een andere technische vraag

 • Toets 3

  Heeft u een andere vraag

 • Toets #

  Kies hekje om het keuzemenu nogmaals af te spelen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 18

Hoe zijn uw ervaringen met Caiway? Geef hier een cijfer

Telefonisch contact met Caiway

Caiway is een internetbedrijf dat diverse diensten aanbiedt, zoals internet, televisie en telefonie. Dankzij onze gebruiksvriendelijke website kunt u snel en efficiënt de juiste informatie vinden en heeft u geen moeite meer om het juiste telefoonnummer van Caiway te vinden. En met het uitgeschreven keuzemenu kunt u gericht uw vragen stellen en snel een oplossing vinden voor uw problemen.

Wat zijn de meest gestelde vragen aan de klantenservice?

Klanten van Caiway nemen vaak contact op voor verschillende redenen. Een van de belangrijkste redenen is om storingen en onderhoud te melden, zoals problemen met internetverbinding of televisiestoringen. Klanten kunnen ook contact opnemen voor vragen over facturen en betalingen, zoals het bekijken van facturen of uitleg over kosten.

Sommige klanten nemen contact op voor administratieve zaken, zoals het wijzigen van abonnementen of contactgegevens, of voor hulp bij verhuizing. Andere klanten nemen contact op voor hulp bij internet- en wifi-problemen, zoals het installeren van internet of het oplossen van storingen.

Sommige klanten nemen contact op om diensten te bestellen, zoals aanleg van glasvezel of installatie van apparatuur, en andere klanten nemen contact op voor hulp met televisie-gerelateerde problemen, zoals het installeren van ontvangers of tv's of vragen over zenderpakketten.

Tot slot nemen sommige klanten contact op voor hulp met mobiele diensten, zoals facturen of nummerbehoud, of vaste telefonie zoals doorschakelen en speciale diensten, nummerherkenning of tarieven. Onze website is een eenvoudige manier om het telefoonnummer van de klantenservice te vinden. Zo kunt u snel en efficiënt contact opnemen met Caiway voor al uw vragen of problemen.

Over Caiway

Caiway is een internet-, televisie- en telefoniebedrijf dat in 2012 is begonnen als glasvezelprovider in Nederland. Het oorspronkelijke bedrijf heette Caiw en is al begonnen in 1981! Het voordeel voor de consument zit hem vooral in de snelheid en betrouwbaarheid van glasvezel. Er worden pakketten aangeboden tijdens de "slim bekeken weken" waar de klant veel voordeel uit kan halen. Op dit moment levert Caiway diensten aan zo'n 200.000 huishoudens en het streven is om de 500.000 te bereiken. Door de techniek van morgen in de gaten te houden zijn ze technisch altijd een stapje voor. Op de website kunt u door middel van het invoeren van uw postcode direct zien of er in uw wijk al glasvezel beschikbaar is en welk pakket voor u het beste is. De klantenservice is goed bereikbaar via de chatservice, maar ook via mail of telefoon. In 2020 werden ze beloond met de titel No 1 broadband performence en waren ze de snelste internetprovider van Nederland. Het hoofdkantoor zit in Schiedam.

Makkelijk bellen met een andere Internetprovider

Vind op onze overzichtspagina de telefoonnummers en overige contactgegevens van internetproviders van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Caiway klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 18 reviews
 by dolstra

je staat eindeloos in de wacht en helpen ho maar

 by C.F. Hoogers

Zeer slecht

 by Aad

Ruim 3.5 week geen internet en tv. Ongeveer 20 telefoontjes. 4 keer een afspraak met een monteur. 2 keer niet op komen dagen. Te gek voor woorden. Ongelooflijk slecht

 by olde

zeer slechte klantenservice tot 2keer toe telefonisch weggedrukt

 by John

Servicedesk niet bereikbaar

 by de Olde

schandalige behandeling aan de telefoon.

 by Rein

Heel veel storing !

 by Een getergde caiway gebruiker die Ziggo liever vorige week dan morgen weer terug heeft!!!!!

wat een waardeloze, criminele @Q#$R! bende.
Heb je glasvezel met 400mbps, krijg je via speedtest 132mbps Download en 174mbps upload ?? En alles aangelegd met hun eigen geleverde kabels, dus up-2-spec!

Hoe de f..ck kan je upload hoger zijn dan je download, stel aso's. Bellen? Sta je tig minuten in de wacht, krijg je iemand aan de lijn... Hoppa: verbroken verbinding.

Dan wordt iemand in de fam. gebeld voor een abo op telefonie. Met neen beantwoord op alle gestelde vragen. Krijg je voorts een mail waarin je "spontaan" een abo hebt en tevens een link om te betalen? Hoe aso moet dit k.u.t. bedrijf zijn?

Hoe een monopolistisch baggerbedrijf Ziggo eraf kon én mocht knikkeren van de consumenten toezichthouder is mij een raadsel. Een C1000 supermarkt mocht niet alle winkels aan Jumbo verkopen, want dan kwam de concurrentie in het beding. Feit is dat we nu hier met 3 ah winkels zitten en 1 Jumbo (fijn besluit hoor, geweldig!! Vooral qua concurrentie, want 3 Jumbo's of 1 ah is not done, andersom is klaarblijkelijk geen enkel probleem)

Maar Ziggo mag je zonder enige repercussies van de kabel kwakken. Een bedrijf dat internet en de snelheden WEL op orde had. Fijn dat je na het eraf schoppen ook alleen maar kon kiezen voor 1 en hetzelfde bedrijf, weliswaar met een paar andere brand namen... maar het is hetzelfde bedrijf. Hoezo een monopolie op laten richten? Supermarkten niet? Maar een tv/internetaanbieder wel? Fubar markt! Fubar marktleider!!!

Je betaalt elke maand voor 400mbps maar je krijgt maar 132mbps op een goede dag. En ook nog eens TELKENS weer een hogere upload dan download!!! Fijn hoor zo een bagger bedrijf als caiway. Helpdesk? Een lachertje, wat een stel amateurs met elkaar..... Stik erin!

 by Alex Damhuis

Erg slecht is het volgende:
Ik kan nergens een mailadres vinden van de klantenservice van Caiway.
Wel Twitter of Facebook. Dat heb ik niet en wil ik ook niet.
Ik wil Caiway kunnen mailen met een probleem.

 by smit

zeeeeeeer slecht

 by ikke

Errug slecht! Er wordt geen oplossing geboden voor het probleem en na 23 minuten bellen wordt er een rapport uitgetikt door de persoon van de helpdesk. Dit duurt en duurt, maar nu na een week nog steeds geen mailtje gekregen met case nummer o.i.d.. Dit kost alleen maar geld en een oplossing komt er niet!

 by kors

5 dagen storing in email verkeer en het eind is nog niet inzicht !

Dit is onbegrijpelijk, Geen informatie naar klanten.

Caiway moet zich schamen dit gaat klanten kosten.

 by Adri

Ik heb nu twee keer gebeld met medewerkers van Caiway, vind ze ronduit ongeduldig en onbeschoft. Ze moet in de leer gaan bij de medewerkers van Ziggo. Die weten hoe je met cliënten om moeten gaan.

 by Janssen

Naast het gegeven dat ik goed en vriendelijk ben geholpen aan de telefoon, ben ik ook erg goed geholpen door de jongens van DTV Shop te Schiedam. Toen ik ze belde kwamen ze nog dezelfde dag mijn router opnieuw installeren en lostte ze mijn probleem op, daarmee waren ze veel sneller dan de caiway medewerker.

 by Bennie Haafkes

Ik ben gedwongen overgestapt naar Caiway omdat Ziggo bij ons van de kabel gegooid is. Veilig internet leek me daarbij wel wat. Na een telefoontje in januari waar ik minimaal 10 minuten in de wacht heb gestaan is het gelukt om te installeren op 1 computer. De rest was nog beveiligd tot 31 mei.Omdat de link steeds niet werkte op 16 mei maar weer eens gebeld. Na me door het meest irritante keuzemenu gewerkt te hebben wat ik ooit gehoord heb. kreeg ik iemand aan de telefoon welke niets kon doen omdat de administratie niet werkte. Maandag zou ik een code krijgen zodat alles ging werken . Helaas op donderdag nog geen code. Nogmaals gebeld na weer dat irritante keuzemenu na 11 minuten aan de lijn. Terwijl ik bezig was mijn probleem uit te leggen werd de verbinding verbroken. Maar weer op nieuw gebeld. Na weer het irritante keuzemenu nu al na 2 minuten aan de lijn. Deze persoon was echter niet deskundig en moest door verbinden naar een collega. Bij deze collega 35 minuten in de wacht gestaan.. Tijdens het uitleggen van het probleem werd de verbinding weer verbroken. Nogmaals het irritante keuzemenu gepasseerd maar na 10 minuten de moed maar opgegeven. Meer dan een uur gebeld maar niet de gelegenheid gekregen om mijn probleem uit te leggen.

 by A.Hol

Ik heb een klacht over de zeer slechte bereikbaarheid na kantoor uren, betreffende storingen.

Mijn moeder woont in verpleeghuis" Crimpenerstein in Krimpen aan den IJssel, het enigste wat deze bewoners nog hebben is de TV. Er is nu al 2 dagen een TV storing en Caiway doet er niets aan. Ik vind het schandalig, maar Caiway staat bekend om de slechte service, helaas hebben zij een grootmacht in deze omtrek en kan je nergens anders terecht. Morgen is het de derde dag, dat de mensen weer naar het plafond liggen te staren, maar ja het zijn maar oude mensen.

 by peters

Bagger , komen geen belofte na zit al 3 weken e wachten op m,n pakket nada niks morgen verhuizen geen tv niks en dan te bedenken dat ik meer dan 4 weken geleden al m,n verhuizing door heb gegeven. 3 jaar geleden 3 mnd. bezig geweest om een andere router bemachtigen men had de verkeerde mee gegeven maar weigerde dat toe te geven zo snel ik weg kan ben ik ook weg .

Nogmaals bagger voor hun ben je digibeet die nergens vanaf weet en ik heb wel degelijk verstand van die dingen maar ze luisteren gewoon niet in tot. TWEE EN DERTIG keer gebeld wat een schande tot er beweging kwam en ik eindelijk de juiste router kreegoja ik heb een mnd. niet hoeven te betalen

 by m wessels

Ellenlang bandje met keuzemenu en wachttijd.

Welke ervaringen heeft u met Caiway klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Caiway zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Caiway op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Caiway klantenservice en wordt ook niet gelezen door Caiway
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )