Aantal reviews 35

Hoe zijn uw ervaringen met Bookspot?

Geef hier een cijfer

Contact opnemen met Bookspot ? ( voorheen ECI)

Heeft u een vraag aan Bookspot en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u meteen het Bookspot telefoonnummer. Als u belt met de grootste online boekenwinkel van Nederland wordt u direct doorverbonden met een medewerker. Voor kwaliteits- en servicedoeleinden kunnen gesprekken worden opgenomen. Op deze pagina vindt u ook  overige contactgegevens voor als u op een andere manier contact wilt opnemen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Bookspot bellen?

 1. Voor vragen over een bestelling
 2. Voor hulp bij bestellen
 3. Als u de boekenspecialist van de leeslijst wilt spreken
 4. Als een prijs gewonnen bij de Postcode- Bankgiro- of Vriendenloterij

Contactdetails

 1. Bookspot telefoonnummer

 2. www.bookspot.nl

Meer info over Bookspot

De klantenservice help u graag verder bij al uw vragen. Zo vindt u op de website snel antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw antwoord er niet tussen of komt u er onverhoopt niet uit dan zijn er diverse contactmogelijkheden. Bij Booskpot, de grootste online boekwinkel van Nederland, bestelt u heel gemakkelijk online uw boeken. Daarnaast profiteert u van voordelige prijzen op Nederlandse boeken, Engelse boeken, e-books en luisterboeken. Als u op werkdagen voor 21.00 uur besteld heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

Hoofdkantoor: Postbus 93046, 1090 BA Amsterdam

Contact met een andere online-winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel. U vindt hier ook snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het Contact met een andere online-winkel?

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Bookspot klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 35 reviews
 by Mvr.velden

Keurig geholpen hopelijk tot gouw!

 by Mensie

JULIE MOET JE KLANTENSERVICE GRATIS MAKEN,,,,,,!!!!!!!!,!!M,M

 by Lientje

beste mensen, ik heb sinds 2 weken terug wat boeken besteld en tot nu toe niks meer van eci vernomen ik heb zelf hun een email gestuurd maar niks terug gekregen dan alleen reclame.

ik vraag me af hoe lang ik nog voor de boeken moet wachten aankomnde zaterdag is mijn vriendin jarig en daar was een van de boeken voor bedoeld ik weiger zelf om een tweede kado te kopen. ik vindt het verschrikkelijk dat ik zo lang moet wachten en niks van hordt.een teleur stellende klant

 by Ingrid

IK ben al meer dan 20 jaar lid en heb dit nog nooit meegemaakt wat er nu gebeurd.Ik wil de klantendienst bereiken om uitleg doch noch telefonisch (men neemt gewoon niet op )

noch per mail is er iemand te bereiken!!Ik krijg wel aanmaning tot betalen van een cheque ,maar als ik een bestelling wil doormailen lukt het mij niet en hulp krijg ik niet.Ik wil dan ook mijn lidmaatschap opzeggen maar ook dat lukt niet.SCHANDE

 by Annick

tot mijn spijt moet ik 1 cijfer geven aangezien de keuze van 1 tot 5 verplicht is !!!!!!!geen cijfer !! nog minder dan een dikke nul !! een ware schande en inderdaad dreigen met incasso bureau terwijl alles wel betaald werd maar na herhaaldelijke mails en telefoons geen reactie hoor !!? 23 jaar lid geweest ; boeltje stop gezet , nu enkel nog de boekenbonnen kunnen gebruiken - als ze tenminste eens aanduiden dat ze betaald werden want 3 weken na betaling is dit nog steeds niet het geval !!!

 by CR

Verschrikkelijk! Inderdaad lang wachten tot je iemand aan de lijn krijgt, maar dat is nog m'n minste irritatie. Ze weten niks, kunnen niks en snappen niks. De klanten sevice via de mail werkt niet samen met de klantenservice via de telefoon. Dat betekend dat iedereen langs elkaar heen werkt. Ze zijn niet bang om leugens te vertellen. De ene beloofd iets waarvan de volgende weer zegt dat dat niet mogelijk is.. Etc etc.. Er is me door verschillende mensen beloofd dat ik geld terug zou krijgen maar ik plaats daarvan krijg ik een rekening!

 by R.Krijgsheld

Er word je een Boekenbon gestuurd van 25,00 euro. Maar je moet wel eerst 25,00 euro zelf betalen.

Daar trap ik niet. Dit vind ik niet normaal.

 by Lois

Beste allemaal.. Ook ik heb lang geprobeerd de klantenservice te bereiken om mijn abbo op te zeggen.. Vandaag heb ik ze eindelijk aan de telefoon gehad. Ik heb dus ook voor keuzeutoets 3 gekozen en kreeg direct iemand aan de lijn! ( wat mij ook verbaasde) als je namelijk keuze2 abbonement stopzetten kiest.. Dan wordt je namelijk meteen op de hoorn gegooid. Je moet minimaal 1 jaar lid zijn wilt je abbonnement stop gezet worden. Ik hoop dat ook dit jullie gaat helpen. MVG Lois

 by Bastiaan

Een nul als dat kan

Je wordt telkens afgebroken omdat het te druk zou zijn

Ik wil zelf kunnen kiezen of ik wacht of niet!

Ze zijn dus vrijwel niet bereikbaar.......

Behalve als ze willen dat je nog iets besteld

Dan weten ze jou wel te vinden met aanmaningen

 by Brigitte Bellen

geen ster!!! ALLES wat ik hierboven heb gelezen heb ik ook meegemaakt en maak ik nog mee. Je krijgt geen reactie op je klachtenmails naar de klantenservice en als je belt geraak je niet binnen! Ben al 20 jaar lid maar nu is de maat vol en zeg mijn lidschap op. Weet iemand wat de voorwaarden zijn bij opzeg lidmaatschap?

 by Tineke

Helaas een ster geven omdat het moet

Al meer als een half jaar ben ik bezig om het lidmaatschap met ECI op te zeggen, per mail, telefonisch, geen van beiden geeft resultaat. Wel blijven de zogenaamde vrijekeuze bonnen en aanmaningen volgen.

Wat een ontezettend slechte bedrijfsvoering en communicatie

 by Gea

Geen cijfer,

Nooit iemand aan de lijn, geen bericht terug en boekenbon niet geaccepteerd.

Ik stop ermee, ben het spuugzat.

 by rika

ik ben geen lid van eci nooit geweest ook

er wordt zomaar een bedrag van mijn rekening gehaald van € 25,00 voor een eci boekenbon

klantenservice gebeld maar ze hebben het inderdaad druk dus de verbinding wordt vebroken

het geld heb ik gestorneerd de bank gebeld die blokkeren nu de eci

ik heb wel nog een telefoonnummer gevonden op het internet van derk wagelaar van eci 0612-742045

deze persoon gaat over personeel die gebeld alles uitgelegd en had geen tijd want hij had lunchpauze en ik zal worden teruggebeld mij benieuwd.

volgens mij is het bedrijf gewoon failliet

 by Maarten

Evenals andere reacties heb ook ik de ervaring dat eci als je belt niet opneemt. Boeken zijn besteld, betaald, maar niet bezorgd. Inmiddels een aantal telefoontjes en mails verder maar nog steeds geen boeken en geld kwijt. Treurig dat het zo is, mede omdat tot vorig jaar nooit problemen en a meer dan 20 jaar lid.

 by Maarten

-1Toelichting :Waardeloze klantenservice

er word niet gereageerd op mails , en je krijgt niemand telefonische te pakken.

Artikel retour gestuurd en alsnog krijg je een factuur thuis,...

met dreiging met een incasso bureau , iemand hier nog meer problemen mee?

 by leon

onbereikbaar!

 by Henk brouwer

Probeer de klantenservice te bereiken, wordt steeds weggedrukt, erg druk, ook het betalen van de rekening lukt niet, op mails wordt niet gereageerd, inmiddels 3 gestuurd!

 by Mieke van Elzakker

GEEN STER!!!!!!!!!!!ECI is gewoon niet meer actief, en probeert mensen nog wat geld af te nemen door een slim belmenu. Inloggen op de site werkt niet, bellen gaat niet, maar rekeningen sturen kunnen zij nog wel. Mensen, trap er niet (meer) in!!!

 by Roger theunissen

Wat een klotebende is dat eci, nooit iemand aan de lijn, je vraagt je af of ze nog wel iets WILLEN verdienen, en dan die kutvrije keuzebon?hoe kun je in hemelsnaam bestellen, als je nergens mee kunt spreken , oh ja on line zeggen ze, het werkt helemaal niet, ik ben al meer geld kwijt aan belkosten, dan aan het artikel dat ik heb besteld,dus eci de groeten, ben er helemaal klaar mee, nee dan boll.com na 1 dag heb je het in huis goedkoper en 100 maal vriendelijker, oplichtersbende dat is eci

 by Piet van Engelen

Onze dochter heeft zich afgemeld in januari 2014, en krijgt gewoon een factuur per post gestuurd, dan ga je bellen en dan krijg je de hele dag het antwoord op een bandje dat het heel erg druk is. Wat een ontzettend slecht bedrijf, mensen trap er niet in.

Als het kon min een ster minimaal.

Helaas een ster geven omdat het moet.

 by R.Buist

hebben vorig jaar mei een waardebon (geen vrije keuze bon!!) van E30 gekregen, als beloning dat wij lid bleven in plaats van opzegden. een jaar na dato en vele kostbare telefoontjes zonder iemand te spreken te krijgen, enkele mailtjes via de site -waarvan sommigen na weken met een lullig standaard antwoord afgedaan werden en sommigen ook helemaal niet- en spitten op de website die zichzelf op vele punten tegenspreekt, verder, zijn wij het zat met ECI en hebben toen per direct (31-3-2014) ons lidmaatschap opgezegd wegens wanprestatie! onlangs kregen we doodleuk een vrije keuze bon van E25 toegestuurd die meteen retour afzender gegaan is, maar waarvoor de herinneringsfactuur vanmorgen in mijn mailbox zat. wij hebben een rechtsbijstandsverzekering en gaan dit niet pikken!!! oke, dat het slecht gaat met een bedrijf is 1, maar zo behandel je klanten niet!!!! rapportcijfer 0!!!

 by patrick smit

ik krijg al een jaar post van een andere persoon die al vanaf 2011 was verhuist

hwb al 5 keer gebeld en ze zouden geen post meer sturen

maar vandaag weer een eci boekje binnen gehad op de van iemand anders

toen ik ze wel aan lijn de had zouden ze deze persoon uit het systeem halen

maar dat zijn loze beloftes

heb eci altijd al slecht gevonden slechte bedrijf DAT HET NOG BESTAAT !!!!!!!!ZE VERDIENEN GEEN STER

 by Mevr ten Caat

Zo langzamerhand heb ik het gehad met bellen,

Weken lang probeer ik iemand te bereiken van eci,

Vergeet het maar niemand neemt op maar mij kost het geld dat bellen.

Dit heb ik niet verdiend na zolang lid te zijn !

Ik baal enorm.... Nu ga ik proberen of schrijven helpt!Mevr ten Caat

 by nelleke

Rapportcijfer een dikke vette 1

Uren belkosten uitgegeven en er wordt gewoon niet opgenomen

Zeer slecht, Kassa en consumentenbond inlichten

 by loes

ontzettend slecht je moet min. aan de lijn hangen om eens iemand aan de lijn te krijgen. en als je wel opzeggen dan reageren ze met we kunnen het nu niet verwerking ivm overnamen, nou dat duur al maanden ga maar kassa of consumentenbond inlichting

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Bookspot klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Bookspot zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Bookspot op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Bookspot klantenservice en wordt ook niet gelezen door Bookspot
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )