Aantal reviews 63

Hoe zijn uw ervaringen met Booking.com?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Booking.com ?

Wilt u Booking.com bellen en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Wij helpen u graag. Hieronder op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer. Als u belt krijgt u een keuzemenu. Met behulp van de toetsen van uw telefoon kunt u aangeven waar uw vraag over gaat. Alle opties van dit menu staan hieronder. Een handige hulp bij het bellen met Booking.com Klantenservice. Zo weet u van tevoren precies welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Hierdoor hoeft u ook niet het hele bandje af te luisteren en heeft u sneller de juiste medewerker aan de lijn.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  00.00 - 24.00 uur

 • Dinsdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Woensdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Donderdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Vrijdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zaterdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zondag

  00.00 - 24.00 uur

Waarom Booking.com bellen

 1. Klantvragen worden telefonisch vaak het snelt opgelost
 2. Voor sneller contact met de klantenservice
 3. Voor vragen over annuleringen
 4. Voor vragen over boekingen
 5. Voor kamer informatie

Contactdetails

 1. Booking.com telefoonnummer

  070-7703884 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.booking.com

Het telefonisch keuzemenu

Hieronder de ingesproken meldtekst:

‘Bedankt dat u belt met Booking.com. Omdat de wachttijden langer zijn dan normaal kunnen we alleen bellers helpen die een bevestigingsnummer en 4-cijferige pincode kunnen geven. Deze vindt u bovenaan de bevestigingsmail. Bedankt voor uw geduld. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. Als u deze gegevens niet kunt vinden of als uw verzoek niet dringend is, bel ons op een ander tijdstip nog een keer of stuur ons een bericht via uw booking.com account. Dank u wel. Toets uw bevestigingsnummer in en sluit af met een hekje.' Wist u dat u bij booking.com bijna alles online kunt regelen? Log in met Facebook, Google, of booking.com account. Om u reservering te wijzigen of zelfs te annuleren.  Houdt u uw reserveringsnummer en pincode alstublieft bij de hand. U kunt deze bovenaan in uw reserveringsbevestiging vinden.'

 • Toets 1

  Om uw reservering te annuleren druk 1

 • Toets 2

  Voor het controleren van de status van uw reservering druk 2

 • Toets 3

  Voor vragen over creditcard en de status van uw betaling druk 3

 • Toets 4

  Om een Engelstalig medewerker te spreken druk 4

 • Toets 5

  Voor andere vragen druk 5

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 63

Hoe zijn uw ervaringen met Booking.com?

Geef hier een cijfer

Contact met Booking.com vanuit het buitenland? Belt u dan +31-70770 3884 Voor meer contactmogelijkheden bezoek de website van Booking.com

Contact met een andere boekingssite?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina voor telefoonnummers en overige contactgegevens.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Booking.com klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 63 reviews
 by Ingrid

Zeer slechte ervaring. Geen telefooncontact mogelijk! Geen antwoord via mail. Kan geen antwoord krijgen over mijn reservering. Nooit meer een booking!!!

 by Ingrid

Onmogelijk om ze te bereiken zonder bevestigingsmail (wilde booking aanpassing), maar is wel geboekt volgens hotel na deze direct gebeld te hebben. Hoop frustratie....
Vinden van hun telefoonnummer überhaupt was ook verreweg eenvoudig.

 by Ben

Voor zo'n grote marktpartij als ze zijn, zijn ze stuitend amateuristisch. Als je geen boeking bij hen hebt lopen, maar hen wilt bereiken dan kan dat dus letterlijk niet!!!! Niet per telefoon, niet per chat en een e-mail adres hebben ze ook al niet!!!! De arrogantie van de macht noemen ze zoiets!!!!

 by Najat

Mislukte boeking, wel geld van rekening ingehouden. Krijg mijn geld niet terug ondanks herhaaldelijke mails.

 by Hendrickx

Very bad. It’s impossible to reach anyone. You get in a loop constantly. I have booked and paid. But no booking known at the hotel. What to do????

 by Micha

onbegonnen werk! 4 keer gebeld,4 keer in wacht gezet,opgeteld 1 uur 24 minuten. Booking.com heb ik na 12 jaar klant geweest doorgestreept. 4 maand terug heb ik boeking gedaan en kreeg problemen. nu heb ik boeking gedaan en opeens hebben ze 17,5 euro te veel afgetrokken van mijn rekening. heel slecht,mij niet meer gezien.

 by jAN

Niet door to komen - moet een niet bestaande pin code invoeren..

 by Elly Wuyts

Beste,
Ik boek heel graag met booking.com omdat ik dan zeker ben van wat ik boek. Maar in sommige plaatsen zijn de prijzen van de hotels veel hoger dan de prijzen op de website van de hotels. Ik vergelijk namelijk altijd wat het verschil is van prijs en het is normaal dat het bij booking.com een klein beetje hoger ligt maar als het verschil 40 of 50€ is, vind ik dat niet normaal en zal ik in de toekomst booking.com enkel gebruiken om de hotels te vinden maar dan rechtstreeks op de website van het hotel te boeken. Dit heb ik namelijk vnadaag gedaan voor een hotel in Milaan… Ik hoop dat u uw prijzen aanpast anders zal ik in de toekomst nog maar weinig boeken bij u.

 by Coen van Zwol

Afschuwelijk. Krijgt niemand aan de lijn, op mail wordt niet gereageerd. Was tien jaar trouwe klant, nu op zoek naar alternatieven. Het is mooi geweest.

 by Johanna W.

Dit is de 2e keer dat we problemen hebben met zakelijke reizen. Wel betaald, maar geen antwoord op annulering. Dit gaan we niet meer doen! Waardeloze service

 by Olle

geen contact gegevens .....nooit eerder problemen gekend en nu er een betaling gebeurd is zonder boeking zijn ze niet bereikbaar!! NUL STERREN DUS

 by Els

Echt waardeloos.

 by Piet

24/7 bereikbaar voor hulp? Hoe dan? Er is niet eens een telefoonnummer! Ontzettend slecht!

 by Moh

Zeer slechte communicatie
Had ze nodig voor een annulering en op eens waren ze niet meer bereikbaar. Zeer slecht ervaring hier mee. Is ook de laatste keer via deze shet weg. 😡😡😡😡😡

 by Christel

3 weken geleden hotel geboekt in Milaan. Bevestiging van hotel gekregen en 2 dagen later nog eens een mail van hotel gehad ivm de parking. 2,5 week later mail gehad van hotel via boeking.com dat hotel gesloten is wegens onderhoudswerken. Blijkbaar wisten ze zelf niet dat ze onderhoudswerken gIngen uitvoeren. Probeer nu al 2 dagen booking te bereiken via mail of telefoon maar dat is hopeloos.

 by Rico

Geen mailnadres
of telefoonnummer te vinden van booking..heel vreemd.

 by J B

Waardeloos uren bezig om hotel te annuleren.neem iemand in dienst die een goede website kan maken voor eenvoudige vragen. Zal geen gebruik meer maken van u diensten

 by Paul

één ster is nog te veel. Betalingen via mastercard worden eerst bevestigd, en nadien toch 'onvolledig' en dus niet verwerkt. Na 6-7 pogingen blijkt telkens het debet geboekt en zou na 7-12 teruggestort worden. Contact nemen is onmogelijk ondanks de melding dat ze 24/24 u bereikbaar zijn.

 by Jenneke

Beneden alle peil. Reservering leek te lukken, betaling ook, maar blijf dan hangen op de site en krijg geen bevestigingsmail. En dan kun je dus niet bellen met Booking. Waardeloos.

 by Nick

Uiterst slecht, na betaling ontvang je een mail waarin staat dat de reservering mislukt is. Meer niet. Booking.com is telefonisch volstrekt onbereikbaar voor mensen zonder reservering ( heb ik niet ontvangen omdat de reservering mislukt is) navraag bij het betreffende hotel leerde dat de kamer gewoon beschikt is en bovendien minder kost dat via booking.com. Kortom een bijzonder slecht bedrijf dat je volledig in de kou laat staan als er iets mis gaat. Ik doe nooit meer iets via booking.com en adviseer iedereen om je hotel lekker zelf te bellen.

 by Paulussen

zeer slechte ervaring met bereikbaarheid. We zijn nu al een uur bezig om iemand van Booking.com die verstaanbaar is aan de telefoon te krijgen. Dat lukt dus niet!!

 by C van der Wal

Ik ben al de hele middag bezig met chatten en mailen krijg niemand te pakken chat is niet bereikbaar en mail geen antwoord en ik krijg mijn geld niet terug van een boeking ivm ziekte geen geld terug .Dit vind ik schandalig wel heel snel boeken maar later is er niemand beschikbaar .

 by jolanda swart

krijg op geen enkele manier iemand te pakken. heb geen bevestigingsnummer. dus krijg ik niemand. dood irritant. wil weten waarom mijn betaling terug komt

 by SV

Slechtere service dat Booking bestaat niet!!! Op geen enkele manier kan ik contact opnemen en dit is al weken zo!

Nooit meer ga ik boeken via deze amateurssite.

 by SV

Op geen enkele manier kunnen we jullie rechtstreeks bereiken!

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Booking.com klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Booking.com zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Booking.com op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Booking.com klantenservice en wordt ook niet gelezen door Booking.com
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )