Aantal reviews 76

Hoe zijn uw ervaringen met Booking.com?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Booking.com ?

Wilt u Booking.com bellen en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Wij helpen u graag. Hieronder op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer. Als u belt krijgt u een keuzemenu. Met behulp van de toetsen van uw telefoon kunt u aangeven waar uw vraag over gaat. Alle opties van dit menu staan hieronder. Een handige hulp bij het bellen met Booking.com Klantenservice. Zo weet u van tevoren precies welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Hierdoor hoeft u ook niet het hele bandje af te luisteren en heeft u sneller de juiste medewerker aan de lijn.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  00.00 - 24.00 uur

 • Dinsdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Woensdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Donderdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Vrijdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zaterdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zondag

  00.00 - 24.00 uur

Waarom Booking.com bellen?

 1. Klantvragen worden telefonisch vaak het snelt opgelost
 2. Voor sneller contact met de klantenservice
 3. Voor vragen over annuleringen
 4. Voor vragen over boekingen
 5. Voor kamer informatie

Contactdetails

 1. Booking.com telefoonnummer

 2. www.booking.com

Het telefonisch keuzemenu

Hieronder de ingesproken meldtekst:

‘Bedankt dat u belt met Booking.com. Omdat de wachttijden langer zijn dan normaal kunnen we alleen bellers helpen die een bevestigingsnummer en 4-cijferige pincode kunnen geven. Deze vindt u bovenaan de bevestigingsmail. Bedankt voor uw geduld. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. Als u deze gegevens niet kunt vinden of als uw verzoek niet dringend is, bel ons op een ander tijdstip nog een keer of stuur ons een bericht via uw booking.com account. Dank u wel. Toets uw bevestigingsnummer in en sluit af met een hekje.' Wist u dat u bij booking.com bijna alles online kunt regelen? Log in met Facebook, Google, of booking.com account. Om u reservering te wijzigen of zelfs te annuleren.  Houdt u uw reserveringsnummer en pincode alstublieft bij de hand. U kunt deze bovenaan in uw reserveringsbevestiging vinden.'

 • Toets 1

  Om uw reservering te annuleren druk 1

 • Toets 2

  Voor het controleren van de status van uw reservering druk 2

 • Toets 3

  Voor vragen over creditcard en de status van uw betaling druk 3

 • Toets 4

  Om een Engelstalig medewerker te spreken druk 4

 • Toets 5

  Voor andere vragen druk 5

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 76

Hoe zijn uw ervaringen met Booking.com?

Geef hier een cijfer

Contact met Booking.com vanuit het buitenland? Belt u dan +31-70770 3884 Voor meer contactmogelijkheden bezoek de website van Booking.com

Contact met een andere boekingssite?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina voor telefoonnummers en overige contactgegevens.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Booking.com klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 76 reviews
 by Yvette

Verdient geen enkele ster! Niet mogelijk om e mail- adres te wijzigen on- line en niet bereikbaar per telefoon!

 by Frans

Slechtste ooit. West heavenbay hotel !! Booking wenst geen overeenkomst omwille van hun wantoestanden. De eigenares is gemeen en vol leugens. Enige dat ze kan is roepen en liegen net zoals booking.com oplichters byebye u vakantie en geld. !!!

 by Raymond

Het is niet mogelijk om een Booking.com account aan te maken met de informatie die via de website wordt verstrekt.

 by jan

niet bereikbaar geen bevestiging gekregen geen reactie op mail boek hier nooitmeer

 by Eggink

Nog geen 3 waard

 by Paul

Boeking gedaan in een hotel in Denemarken. Bij aankomst bleek het hotel gesloten tijdens de zomer. De eigenares beweerde dat ze hiervan booking.com verwittigd had, maar deze hebben ons niets doorgegeven, wel het geld geïnd. Dus noodgedwongen 's avond een nieuw hotel gezocht. Booking bereiken is vrijwel onmogelijk! Een bedrijf met een dergelijke (geen) klantenservice kan echt niet.

 by Mya

Mijn ervaring is dat ze slecht bereikbaar zijn voor overleg

 by AK

Bijzonder slechte ervaring!! Ten eerste ben ik al een kwartier aan het zoeken naar een telefoonnummer. De 'geweldige' online klantenservice kan onnozele vragen beantwoorden, maar echte hulp vind je niet.
Na een betaling krijg ik geen bevestiging van de boeking, toch wel een dingetje!! Maar helaas, Booking verbreekt de verbinding als je geen boekingsnummer kan vinden. Ook een manier van klantenservice. Al een aantal keer via andere bookingssites besteld, vanwege onvrede met Booking.com. Toch nog een keer geprobeerd, maar dus echt de allerlaatste keer!!!!!

 by Peet

Op 5 juli vanwege dubbele afschrijving hotelkosten enkele uren besteed om contact te krijgen met booking.com; lukt niet. Kan niet mailen en de automatische telefoonbeantwoorder herkent nummer niet en laat mij alles tot in den treuren herhalen, zonder resultaat. Hoop mijn 350 euro toch nog terug te krijgen, op een of andere manier.....
Ik moest gedwongen kiezen voor een ster, maar mijn beoordeling is geen enkele ster.....

 by Marc Dumortier

Ik probeer de firma telefonisch te bereiken. Dit lukt niet. Ik was tot op vandaag een vrij goede klant. Indien ik mijn reservering niet kan aanpassen (het betreft nota bene een upgrade!), dan is dit wat mij betreft "over en uit" met Booking.com

 by Alex

Mega, Super slecht

 by lieve

Wij boeken onderweg van een fietsvakantie een b&b in Hamont via booking.com en dat is in orde. We krijgen een bericht van de b&b dat zij gesloten zijn en daarom bij booking.com moeten annuleren. We boeken in dezelfde stad een hotel. Trachten booking.com te bereiken op allerlei manieren, telefoon in Engels en Frans, chat, via b&b niks gekort. Krijgen geen antwoord. Van mij krijgen ze 0/10.

 by Karin

Zijn niet bereikbaar voor hun klanten. Totaal niet dienstverlenend.

 by Ingrid

Zeer slechte ervaring. Geen telefooncontact mogelijk! Geen antwoord via mail. Kan geen antwoord krijgen over mijn reservering. Nooit meer een booking!!!

 by Ingrid

Onmogelijk om ze te bereiken zonder bevestigingsmail (wilde booking aanpassing), maar is wel geboekt volgens hotel na deze direct gebeld te hebben. Hoop frustratie....
Vinden van hun telefoonnummer überhaupt was ook verreweg eenvoudig.

 by Ben

Voor zo'n grote marktpartij als ze zijn, zijn ze stuitend amateuristisch. Als je geen boeking bij hen hebt lopen, maar hen wilt bereiken dan kan dat dus letterlijk niet!!!! Niet per telefoon, niet per chat en een e-mail adres hebben ze ook al niet!!!! De arrogantie van de macht noemen ze zoiets!!!!

 by Najat

Mislukte boeking, wel geld van rekening ingehouden. Krijg mijn geld niet terug ondanks herhaaldelijke mails.

 by Hendrickx

Very bad. It’s impossible to reach anyone. You get in a loop constantly. I have booked and paid. But no booking known at the hotel. What to do????

 by Micha

onbegonnen werk! 4 keer gebeld,4 keer in wacht gezet,opgeteld 1 uur 24 minuten. Booking.com heb ik na 12 jaar klant geweest doorgestreept. 4 maand terug heb ik boeking gedaan en kreeg problemen. nu heb ik boeking gedaan en opeens hebben ze 17,5 euro te veel afgetrokken van mijn rekening. heel slecht,mij niet meer gezien.

 by jAN

Niet door to komen - moet een niet bestaande pin code invoeren..

 by Elly Wuyts

Beste,
Ik boek heel graag met booking.com omdat ik dan zeker ben van wat ik boek. Maar in sommige plaatsen zijn de prijzen van de hotels veel hoger dan de prijzen op de website van de hotels. Ik vergelijk namelijk altijd wat het verschil is van prijs en het is normaal dat het bij booking.com een klein beetje hoger ligt maar als het verschil 40 of 50€ is, vind ik dat niet normaal en zal ik in de toekomst booking.com enkel gebruiken om de hotels te vinden maar dan rechtstreeks op de website van het hotel te boeken. Dit heb ik namelijk vnadaag gedaan voor een hotel in Milaan… Ik hoop dat u uw prijzen aanpast anders zal ik in de toekomst nog maar weinig boeken bij u.

 by Coen van Zwol

Afschuwelijk. Krijgt niemand aan de lijn, op mail wordt niet gereageerd. Was tien jaar trouwe klant, nu op zoek naar alternatieven. Het is mooi geweest.

 by Johanna W.

Dit is de 2e keer dat we problemen hebben met zakelijke reizen. Wel betaald, maar geen antwoord op annulering. Dit gaan we niet meer doen! Waardeloze service

 by Olle

geen contact gegevens .....nooit eerder problemen gekend en nu er een betaling gebeurd is zonder boeking zijn ze niet bereikbaar!! NUL STERREN DUS

 by Els

Echt waardeloos.

Pagina 1 van 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Booking.com klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Booking.com zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Booking.com op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Booking.com klantenservice en wordt ook niet gelezen door Booking.com
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )