Aantal reviews 89

Hoe zijn uw ervaringen met Booking.com?

Geef hier een cijfer

Vind het telefoonnummer van Booking.com voor klantenservice

Wilt u Booking.com bellen en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Het vinden van een telefoonnummer van een klantenservice kan tegenwoordig best een uitdaging zijn. Wij helpen u graag. Hieronder vindt u snel het juiste telefoonnummer van Booking.com. Als u belt, krijgt u een keuzemenu te horen. Met behulp van de toetsen van uw telefoon kunt u aangeven waar uw vraag over gaat. Omdat een keuzemenu meestal als niet prettig wordt ervaren hebben wij de opties van dit menu uitgeschreven.  Zo weet u van tevoren precies welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Hierdoor hoeft u ook niet het hele bandje af te luisteren en kunt u sneller in contact komen met de klantenservice.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  00.00 - 24.00 uur

 • Dinsdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Woensdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Donderdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Vrijdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zaterdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zondag

  00.00 - 24.00 uur

Waarom Booking.com bellen?

 1. Klantvragen worden telefonisch vaak het snelt opgelost
 2. Voor sneller contact met de klantenservice
 3. Voor vragen over annuleringen
 4. Voor vragen over boekingen
 5. Voor kamer informatie
 6. Voor het wijzigen of annuleren van een boeking
 7. Voor hulp bij inloggen bij Mijn Booking.com

Contactdetails

 1. Booking.com telefoonnummer

 2. www.booking.com

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Als u telefonisch contact opneemt hoort u eerst de volgende meldtekst met informatie;

"Bedankt dat u belt met Booking.com. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We kunnen je alleen helpen als je ons je bevestigingsnummer en pincode verstrekt. Je vindt je bevestigingsnummer en pincode bovenaan je bevestigingsmail.  Als je  deze niet hebt ga dan naar booking.com/help. Daar kun inloggen of een account aanmaken om ons klantenservice helpcenter te gebruiken. Ook kun je ons daar een bericht sturen met je vraag, contact opnemen met een accommodatie, je aankomende boekingen wijzigen. Bedankt voor je geduld. Voer nu je boekingsnummer in."

 • Toets 1

  Om uw reservering te annuleren druk 1

 • Toets 2

  Voor het controleren van de status van uw reservering druk 2

 • Toets 3

  Voor vragen over creditcard en de status van uw betaling druk 3

 • Toets 4

  Om een Engelstalig medewerker te spreken druk 4

 • Toets 5

  Voor andere vragen druk 5

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 89

Hoe zijn uw ervaringen met Booking.com?

Geef hier een cijfer

Snelle en Eenvoudige Manieren om Booking.com Nederland te Contacteren - Telefoonnummers en Tips voor Contact

Heeft u een vraag aan Booking.com Nederland en wilt u contact opnemen?  Op de website van booking.com kunt u via de contactpagina op 2 manieren in contact komen; door in te loggen of via een bevestigingsnummer. Dit kan best frustrerend zijn, vooral als u snel contact wilt opnemen voor een dringende vraag. Onze website biedt een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Hierboven in het grijze blok vindt u eenvoudig het juiste telefoonnummer met de openingstijden en het telefonisch keuzemenu.

Voor contact met Booking.com vanuit het buitenland kunt u bellen met +31-70770 3884 .

Kan ik telefonisch contact opnemen met Booking.com?

Als u op zoek bent naar het telefoonnummer van Booking.com om contact op te nemen met hun klantenservice, kan het soms lastig zijn om het snel en gemakkelijk te vinden op hun website. Onze website biedt een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Op onze website kunt u eenvoudig het juiste telefoonnummer vinden om direct te kunnen bellen met de klantenservice van Booking.com, zonder dat u hiervoor lang hoeft te zoeken.

Veel gestelde vragen aan Booking.com

Het kan voor klanten om verschillende redenen nodig zijn om contact op te nemen met de klantenservice van Booking.com. Bijvoorbeeld voor hulp bij het maken van een reservering, het annuleren of wijzigen van een boeking, problemen met betalingen, het opvragen van informatie over accommodaties en reisbestemmingen, of om vragen te stellen over de diensten die Booking.com biedt. Booking.com biedt ook reisadvies en aanvullende diensten, zoals autoverhuur en luchthaventransfers. De klantenservice van Booking.com is te bereiken via verschillende kanalen, zoals per telefoon, via de website en via Social Mediakanalen.

Contact met een andere boekingssite?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina voor telefoonnummers en overige contactgegevens.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Booking.com klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 89 reviews
 by Rafael Van Dyck

Verschrikkelijke slechte klanten service¡¡¡¡

 by Annelies

Ik verhuur zelf via booking, net zoals duizenden andere gedupeerden betalen ze ons niet uit, al drie maanden gasten elke dag ontvangen maar geen cent gestort gekregen van booking. Dit is pure diefstal!!!! Huur aub nooit bij booking, ze houden het geld en betalen de eigenaars en hotels niet. Schande!!!!

 by Erik De Rynck

Helaas niet bereikbaar via mail voor een voorafgaande info omtrent locatie

 by Marc

Men betaalt aan Booking.com, maar zelf schrijven ze geen facturen uit.

 by tenc49

Onbereikbaar. Op hun e-mails kun je niet antwoorden (no-reply), in je account kun je ze alleen bereiken als je een reserveringsnummer hebt (dus al geboekt hebt), nergens staat een telefoonnummer of e-mailadres, heel veel FAQ’s maar er is geen mogelijkheid om persoonlijk vragen te stellen.

 by Slecht

Waardeloos telefoonnummer. Herhalen steeds en nemen niet op

 by Karel

Ongelooflijk slecht ! Geld afgeboekt zonder dat ik iets had gereserveerd en voor enig contact heb je een reserveringsnummer nodig. Heel internet afgestruind maar het Klantenservice telefoonnummer MOET een reserveringsnummer krijgen.... maar heb je die niet dan is het: tuut tuut tuut. Wat een SLECHTE club (in tegenstelling tot de gebruikersvriendelijke website...die ik dus wel ga gebruiken voor info maar niet om te boeken)

 by Ignace Dhondt

verdient geen enkele ster, onbereikbaar en als het dan lukt is het in het Engels
we kunnen ook geen klacht indienen, je wordt altijd omgeleid

 by van der Meer

Niet bereikbaar!!!
Waardeloze communicatie mogelijkheden!

 by Zz

Kamer gereserveerd omdat er geen trein reed, geen kamer beschikbaar meer maar wel betaald. En ze zijn niet bereikbaar ????

 by Mickey

Onbereikbaar!!!!!

 by C. Stok

De reviews die ik heb gelezen die hebben gelijk. Booking.com is blij als je wat boekt, maar er is totaal geen service. Je moet betalen voor een telefoontje. Ik wil hier niet meer boeken.

 by C. Stok

Ik vind het slecht dat je niet kosteloos booking.com kan bellen. Denk er over na om niet meer bij jullie te boeken.

 by Yvette

Verdient geen enkele ster! Niet mogelijk om e mail- adres te wijzigen on- line en niet bereikbaar per telefoon!

 by Frans

Slechtste ooit. West heavenbay hotel !! Booking wenst geen overeenkomst omwille van hun wantoestanden. De eigenares is gemeen en vol leugens. Enige dat ze kan is roepen en liegen net zoals booking.com oplichters byebye u vakantie en geld. !!!

 by Raymond

Het is niet mogelijk om een Booking.com account aan te maken met de informatie die via de website wordt verstrekt.

 by jan

niet bereikbaar geen bevestiging gekregen geen reactie op mail boek hier nooitmeer

 by Eggink

Nog geen 3 waard

 by Paul

Boeking gedaan in een hotel in Denemarken. Bij aankomst bleek het hotel gesloten tijdens de zomer. De eigenares beweerde dat ze hiervan booking.com verwittigd had, maar deze hebben ons niets doorgegeven, wel het geld geïnd. Dus noodgedwongen 's avond een nieuw hotel gezocht. Booking bereiken is vrijwel onmogelijk! Een bedrijf met een dergelijke (geen) klantenservice kan echt niet.

 by Mya

Mijn ervaring is dat ze slecht bereikbaar zijn voor overleg

 by AK

Bijzonder slechte ervaring!! Ten eerste ben ik al een kwartier aan het zoeken naar een telefoonnummer. De 'geweldige' online klantenservice kan onnozele vragen beantwoorden, maar echte hulp vind je niet.
Na een betaling krijg ik geen bevestiging van de boeking, toch wel een dingetje!! Maar helaas, Booking verbreekt de verbinding als je geen boekingsnummer kan vinden. Ook een manier van klantenservice. Al een aantal keer via andere bookingssites besteld, vanwege onvrede met Booking.com. Toch nog een keer geprobeerd, maar dus echt de allerlaatste keer!!!!!

 by Peet

Op 5 juli vanwege dubbele afschrijving hotelkosten enkele uren besteed om contact te krijgen met booking.com; lukt niet. Kan niet mailen en de automatische telefoonbeantwoorder herkent nummer niet en laat mij alles tot in den treuren herhalen, zonder resultaat. Hoop mijn 350 euro toch nog terug te krijgen, op een of andere manier.....
Ik moest gedwongen kiezen voor een ster, maar mijn beoordeling is geen enkele ster.....

 by Marc Dumortier

Ik probeer de firma telefonisch te bereiken. Dit lukt niet. Ik was tot op vandaag een vrij goede klant. Indien ik mijn reservering niet kan aanpassen (het betreft nota bene een upgrade!), dan is dit wat mij betreft "over en uit" met Booking.com

 by Alex

Mega, Super slecht

 by lieve

Wij boeken onderweg van een fietsvakantie een b&b in Hamont via booking.com en dat is in orde. We krijgen een bericht van de b&b dat zij gesloten zijn en daarom bij booking.com moeten annuleren. We boeken in dezelfde stad een hotel. Trachten booking.com te bereiken op allerlei manieren, telefoon in Engels en Frans, chat, via b&b niks gekort. Krijgen geen antwoord. Van mij krijgen ze 0/10.

Pagina 1 van 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Booking.com klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Booking.com zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Booking.com op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Booking.com klantenservice en wordt ook niet gelezen door Booking.com
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )