Aantal reviews 41

Hoe zijn uw ervaringen met Blokker?

Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Blokker?

Wilt u telefonisch contact opnemen met Blokker en kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag. Hieronder op deze pagina vindt u snel het juiste klantenservice telefoonnummer. Heeft u een vraag over uw bestelling? Houdt u dan uw ordernummer bij de hand. Zo kan de telefoniste u sneller helpen. Verder vindt u op deze pagina overige contactmogelijkheden, zodat u zelf kunt kiezen op welke manier u contact opneemt met Blokker klantenservice. 

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Blokker bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Blokker telefoonnummer

 2. www.blokker.nl

Bellen met Blokker

De klantenservice van Blokker staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Hieronder de welkomstboodschap die u te horen krijgt.

"Welkom bij Blokker Klantenservice. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. Wij helpen je graag."

Aantal reviews 41

Hoe zijn uw ervaringen met Blokker?

Geef hier een cijfer

Hoe kan ik Blokker bereiken?

Heeft u een vraag en wilt u snel antwoord, dan kunt u het beste bellen. Heeft u minder haast, dan kunt u ook (eerst) kijken of u het antwoord vindt op www.blokker.nl/klantenservice. Hier vindt u antwoord op veel gestelde vragen. Heeft u hulp nodig van de klantenservice en wilt u weten op welke manieren u contact kunt opnemen? We hebben de mogelijkheden op een rijtje gezet.

 • Telefoon: Via een 088-nummer ( zie hierboven in het grijze blok)  is Blokker snel bereikbaar. U profiteert van ruime openingstijden, zodat u bijna altijd met uw vragen terechtkunt. U wordt snel te woord gestaan.
 • Chatbot Blokkie: Ga naar de servicepagina op de website van Blokker om te chatten.
 • Via Facebook: Vragen worden binnen 3 uur beantwoord.
 • Voor persoonlijke hulp kunt u terecht in de winkel bij u in de buurt

Over Blokker

Blokker is een Nederlandse winkelketen die zich richt op verkoop van huishoudartikelen. De keten is ontstaan in 1896 toen de broers Jan en Simon Blokker een winkel in huishoudartikelen openden in Hoorn. In de loop der jaren is Blokker uitgegroeid tot een van de grootste winkelketens in Nederland in deze categorie.

Blokker staat voor een breed assortiment van huishoudartikelen tegen scherpe prijzen. De winkels bieden onder andere producten aan op het gebied van keuken, badkamer, woonaccessoires, speelgoed en tuin. Het bedrijf probeert haar klanten te voorzien van een volledig aanbod van producten voor het huishouden en wil hen hierbij ondersteunen in het maken van de juiste keuzes.

Het bedrijf heeft overigens in 2020 een omzet behaald van 1.2 miljard euro met een nettowinst van 18.4 miljoen euro. In 2020 had Blokker ongeveer 1.000 medewerkers en had het bedrijf meer dan 400 winkels in Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Blokker klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 41 reviews
 by ton lamers

mijn vrouw kocht bij jullie een pluizentondeuse in Lichtenvoorde . Ben enthousiast , omdat geen enkele tondeuse functioneerde zoals deze.
Ook nog een fijne jaarwisseling en succesvol 2023

 by D.A.Vink

Klantenservice is niet bereikbaar, verbinding word verbroken, filiaal in Leidschendam neemt helemaal telefoon niet op, slechte voorlichting over product, medewerker. (filiaal Voorburg) Ik moest maar online kijke/bestellen, terwijl in de folder duidelijk vermeld staat: alleen in de winkel verkrijgbaar !

Ja, ja, Blokker, van mij mag je failliet gaan, wat een “Bagger fitma”

 by Walrave

3STMLD002889631 ik heb nu 3 keer 15 minuten in de wacht gehangen en daarna word de verbinding verbroken. ik wacht al 2 weken op een bbq die jullie naar het verkeerde adres hebben gestuurd hoe gaan we dit oplossen?? postcode klopt maar adres niet. hij zou retour gaan en weer verzonden worden maar tot heden niks.

 by Kim

Zeer tevreden met de klantendienst!

Er zat een beschadigd bord bij levering servies.

Wanneer ik dit meldde kreeg ik op 10 min een oplossing aangeboden

Ongeziene service :-)

 by Sonja

Ben net prima geholpen top!!!!!

 by Bastiaan

Hallo het is een prima winkel hoor maar kunne. Jullie de bluetooth box kc-9307 weer in de winkel leggen zou er graag 10 willen kopen aub

 by Kim

Jammer dat ik een ster moet geven , zelfs die verdienen jullie niet!! Ik stuur een email, ik zou een email terug krijgen voor een bepaalde datum. Geen email gezien. Vervolgens neem ik via Facebook contact met jullie, wenst mevrouw me succes, zonder dat ze me helpt. En in de winkel moeten jullie echt nog meer 15 jarige zetten die nergens vanaf weten!! Slechste winkel ooit!! Oh en bellen heeft ook geen zin jullie nemen toch niet op..

 by Bommels

Ik heb een knijptang gekocht bij blokker omdat ik niet mag bukken voor de prijs van9,95,tot mijn grote verbazing bied Lidl hem aan voor de prijs van 2.99.

 by Joop

Handig zo een Email contactformulier die niet verzend.

En heb je iets kapot, en zoek je een onderdeel, zoek het dan maar verder uit.

 by jaap

na 2 x 20 minuten getracht met de klantenservice in contact te komen; niet gelukt, werd er af gegooid. m.i. bestaat de klantenservice niet.

 by Cees Langermans

Zeer slechte helpdesk sta nu reeds 11 min in de wacht met alleen de tekst op dit moment zijn al onze adviseurs in gesprek geen keuze menu vooraf , belachelijke wachttijd , je bestelt iets en het komt niet aan dan wil ik meteen iemand spreken. inderdaad geen goede reclame.

 by Babs

Sta al 10 min te wachten vorige week ook al paar keer gebeld of bestaat het niet meer ?

 by karin

Ik kreeg voor mijn verjaardag een code voor 5euro korting wordt die 5euro gewoon niet verekend laat maar zitten ga wel naar de action

 by Yvonne

Blokker tuin ekkersrijt son en breugel 3man personeelzeer slecht geholpen hadden het te druk met buurten

 by H Bosch

Leifheit Clean Twist Systeem XL met rolwagen in de aanbieding maar alleen online te bestellen.

Ik online bestellen, geeft alleen de oude prijs 89,95 op niet de aanbiedingsprijs van 64,95!

ik bellen' ja sorry, de prijs word morgen of overmorgen aangepast'

oke ik de dag erop bestellen , prijs idd aangepast loop door het hele menu heen incl betaling.

Geeft de site ineens aan dat ze niet op vooraad zijn??

Je kan email achterlaten.

Ja dat weet ik van de vorige x. Dag dat de folder voorbij is hebben ze hem weer????

op een zondag kreeg ik het mailtje!

Heel vreemd,.........

 by L

----- zeer slecht telefonisch bereik wachttijd van 20 minuten e-mail wordt niet beantwoord,Gek he Blokker dat het niet goed met jullie gaat?

 by nap

Rapportcijfer 1, het is te gek voor woorden, een kennis uit IJsselstein koopt bij blokker een scheerapparaat van bijna 60 €, kijkt thuis of er een tondeuse op zit, , helaas geen tondeuse, gaat terug naar blokker IJsselstein omdat hij er een met tondeuse wil, maar maakt het personeel in de winkel ruzie met die man, omdat ze een niet gebruikt en net nieuw scheerapparaat niet terug willen nemen, goede reclame voor blokker, dit wordt wel doorverteld, goede antireclame, ga zo door, g.a.nap cijfer. 1

 by de Bruijn

Blokker Middenwaard, grote winkel en slechts 1 vrouw beschikbaar.

Datum 26 November 2015 tijd.

Geen wonder dat deze winkelketen de markt gaat verliezen.

TV reclame speeltje voor kat, willen we kopen.

Niet gekregen meneer gisteren, komt Donderdag.

Niet gekregen meneer en verder geen tijd, slecht mevrouw aan de kassa.

Nou dan maar niet en we lopen de winkel weer uit, en kopen ook de pannenset niet die we van plan waren.

We zoeken wel een ander.

 by Karine

Ondertussen drie keer minimaal een half uur aan de telefoon gezeten voor een retourafspraak die gewoon niet gemaakt en niet nagekomen wordt. Je krijgt een grote bek en wordt verder maar aan je lot over gelaten. Ze zeggen dat ze dingen geregeld hebben die vervolgens niet nagekomen worden. Ik hoop dat na deze keer mijn retourzending wel opgehaald wordt en dat ik dan ook gewoon mijn geld terug krijg. Ik bestel hier nooit meer iets! Te belachelijk voor woorden.

 by Marcel

Wordt terugverwezen naar website. Telefoon verbinding daarna verbroken

 by heleen

eigenlijk -5sterren, wat een afgang.......de winkels zelf vind ik al een puinhoop met smalle doorgangetjes....dus online maar proberen......komen de bezorgtijden niet na......

Waardeloos.....

Gek he dat het slecht gaat met die amateurs.......Lang leven de action, So Low en de Big Bazar......

Blokker: wegwezen.....

 by Raymond

Jammer dat ze slecht bereikbaar zijn! Iedere x een wachttijd langer dan 30 min. En dat de hele dag door

 by Mariëtte

Treinkaartjes online gekocht en betaald. Ze zouden worden opgestuurd. Nee dus. Kwam er een beetje laat achter en heb verschillende keren tientallen minuten in de wacht gestaan bij de klantenservice telefoon zonder iemand aan de lijn te krijgen en heb drie onbeantwoorde mails verstuurd. Werkt er eigenlijk wel iemand bij de klantenservice van Blokker????? Gek word ik ervan!

 by hoekstra

Helemaal geen ster probeer al dagen contact tekrijgen steeds er zijn zoveel wachtende heb tot 3 maal toe meer dan 20 minuten gewacht en steeds dat iriteerende muziekje ook via mail wordt niet gereageerd hoe krijg ik contact

 by merjam

Slecht, dat zulke lange wachttijden nog bestaan?!?!

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Blokker klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Blokker zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Blokker op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Blokker klantenservice en wordt ook niet gelezen door Blokker
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )