Bever Outdoorwinkel Contact

Heeft u een vraag aan de klantendenservice van Bever en wilt u contact opnemen? Op deze pagina staan vindt u snel alle contactmogelijkheden zoals het telefoonnummer . Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste bellen. Belt u naar aanleiding van een bestelling houdt u dan uw ordernummer bij de hand. De medewerker kan u dan nog sneller helpen.

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Bever?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 18.00 uur

Bever Contact Outdoorwinkel
icon-globe
icon-env
icon-home

Ambachtsweg 3
2641 KS Pijnacker

icon-tel

Bever telefoonnummer

085-8885088uw gebruikelijke belkosten

Bellen met Bever

De klantenservice van Bever staat u telefonisch snel te woord. Er wordt gebruik gemaakt van een kort keuzemenu. Na uw keuze wordt u snel met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden. "Welkom bij de Bever Klantenservice. We staan je zo snel mogelijk te woord. Je kunt een 2 intoetsen en dan behoud je je plaats in de wachtrij en bellen we je terug zodra je aan de beurt bent. Kijk op bever.nl/klantenservice voor antwoord op vee gestelde vragen."

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Bever?

Geef hier een cijfer

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel.  U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Bever klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Bever klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Bever zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Bever op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Bever klantenservice en wordt ook niet gelezen door Bever
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )