Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Beter Bed?

Geef hier een cijfer

Beter Bed Telefonisch Contact

Op zoek naar het telefoonnummer van BeterBed? Wij helpen u graag op weg! Veel consumenten hebben moeite om het telefoonnummer van deze online winkel te vinden, maar bij ons is het snel en eenvoudig te vinden. Hierdoor kunt u altijd snel in contact kunt komen met BeterBed. Als extra service hebben wij ook het telefonisch keuzemenu voor u uitgeschreven, zodat u sneller met de juiste medewerker in contact komt.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 16.00 uur

Waarom Beter Bed bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Beter Bed telefoonnummer

 2. www.beterbed.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Hieronder de welkomstboodschap gevolgd door 6 opties:

“Goedendag, Welkom bij Beter Bed. Wij helpen u graag verder. De kosten van dit gesprek beperken zich tot de reguliere gesprekskosten. Dit gesprek wordt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden opgenomen. Om ervoor te zorgen dat u de juiste slaapexpert aan de lijn krijgt, volgen hierna zes keuzemogelijkheden. Na uw keuze krijgt u zo snel mogelijk een van onze medewerkers aan de telefoon. ”

 • Toets 1

  Heeft u hulp of advies nodig bij het kopen van een product?

 • Toets 2

  Heeft u een vraag over een van onze lopende acties?

 • Toets 3

  Wilt u het tijdvak van ons bezoek weten?

 • Toets 4

  Wilt u de datum van ons bezoek wijzigen?

 • Toets 5

  Wilt u uw bestelling wijzigen, omruilen of retourneren?

 • Toets 6

  Wilt u gebruik maken van uw garantietermijn?

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Beter Bed?

Geef hier een cijfer

Over de Klantenservice van Beter Bed

De klantenservice van Beter Bed staat graag voor u klaar bij al uw vragen. Ook bij klachten helpt de klantenservice u natuurlijk snel en zo vakkundig mogelijk zodat problemen snel opgeloste kunnen worden. Klanten bellen vaak met BeterBed om hulp te krijgen bij het maken van een aankoopbeslissing. De beddenspecialist is een grote speler in de beddenbranche en biedt een breed scala van producten, van boxsprings tot matrassen en beddengoed. Klanten willen vaak meer weten over de verschillende opties en de kenmerken van de producten voordat ze een aankoop doen. Daarnaast bellen klanten vaak met vragen over leveringsopties en retourenbeleid.

Op deze website  vindt u snel het juiste telefoonnummer van BeterBed met daarbij het telefonisch keuzemenu, zodat klanten snel en eenvoudig in contact kunnen komen met de juiste medewerker voor hun vragen of problemen. Onze website biedt daarnaast ook informatie over de verschillende contactopties, waaronder e-mail en sociale media, voor een snelle en efficiënte oplossing van problemen.

Contactgegevens op een rij

Als u snel antwoord wilt op uw vraag het beste bellen op het nummer dat hierboven vermeld staat in het grijze blok onder het kopje contactdetails.

e-mail: info@beterbed.nl

U kunt gebruik maken van de Live Chat, waarop de klantenservice  dagelijks beschikbaar is. Bezoek hiervoor de website www.beterbed.nl

U kunt ook uw vraag stellen via social media, zoals Facebook ,Twitter en Instagram

Meer over Beter Bed

Beter Bed gelooft dat iedereen beter kan slapen met een bed dat perfect bij u  past. De medewerkers met jarenlange ervaring helpen u met het maken van de beste keuzes voor een betere nachtrust. De focus ligt op duurzaamheid en bieden betaalbare, hoogwaardige producten.

Het bedrijf is al sinds 1983 actief is in de verkoop van bedden, matrassen en slaapaccessoires. Het bedrijf begon met twee beddenspeciaalzaken in Nederland en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een Europese retailorganisatie met vestigingen in Nederland en België. Beter Bed is onderdeel van Beter Bed Holding, een beursgenoteerd bedrijf. Het bedrijf richt zich op het bieden van betaalbare, hoogwaardige producten die bijdragen aan een betere slaapbeleving voor iedereen. Het bedrijf is sterk gericht op duurzaamheid en speelt in op de trend van consumenten die steeds meer belang hechten aan kwalitatieve slaapproducten.

Makkelijk bellen met een andere online winkel?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina. U vindt hier snel  telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu van diverse online winkels in Nederland

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Beter Bed klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Beter Bed klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Beter Bed zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Beter Bed op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Beter Bed klantenservice en wordt ook niet gelezen door Beter Bed
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )