Besured Contact

Wilt u contact opnemen met Besured en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Wij helpen u graag . Op deze pagina vindt u het Besured klantenservice telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp. Zo weet u van tevoren precies welke keuze het beste past bij het antwoord op uw vraag.


Hulp bij het Bellen

Bij het bellen naar Besured hoort u eerst een kort welkomstboodschap:

“Hartelijk welkom bij Besured. Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen volgt er een kort keuzemenu met vier opties.” ( keuzemenu.info)

TOETS 1 — Bel je over je zorgverzekering bij Besured

TOETS 2 — Heb je vragen over één van je andere verzekeringen bij Besured

TOETS 3 — Bel je voor informatie over een nieuwe verzekering

TOETS 4 — Bel je naar aanleiding van een schade


Telefonische Openingstijden

Heeft u een vraag aan Besured en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag? Dan kunt u het beste bellen. Besured klantenservice is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar:

  • maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 20:30 uur

Alles over deze Klantenservice

Op de website van Besured vindt u diverse contactmogelijkheden. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

Telefoon:

Via een lokaal nummer is de klantenservice makkelijk en goed bereikbaar. U profiteert van ruime openingstijden. Wilt u snel antwoord op uw vraag, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. De vakkundige medewerkers staan u graag te woord.  Kunt u het reguliere telefoonnummer niet vinden?

Postadres:
Besured Zorgservice
Postbus 6213
4000 HE Tiel


Sneller antwoord op uw vraag aan de klantenservice van Besured

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven menu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u sneller contact met de juiste medewerker.


Contact opnemen met een andere Verzekeraar?

Op onze overzichtspagina Verzekeringsbedrijven” vindt u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van Verzekeraars.


icon-globe
icon-tel

Besured telefoonnummer

078-6118111uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Besured klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
door: J. MolemaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Een NUL!

Om aan BESURED door te geven dat ik een door deze maatschappij verkeerd geadresseerde brief ontving, belde ik. Na lang wachten , kreeg ik een juffrouw aan de lijn van de receptie, die mij zei, dat het erg druk was en dat zij geen notitie kon maken. Onacceptabel, dat iemand die BESURED wil attenderen op een onjuist adres zo wordt behandeld! Ik heb de brief vernietigd, ze zoeken het verder zelf maar uit. Waar halen ze trouwens de vrijheid vandaan onbekenden te tutoyeren?

Welke ervaringen heeft u met Besured klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Besured zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Besured op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Besured klantenservice en wordt ook niet gelezen door Besured
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )