Aantal reviews 36

Hoe zijn uw ervaringen met Belsimpel.nl? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Belsimpel?

Wilt u snel contact met Belsimpel? Dan kunt u doorgaans het beste bellen. Bent u hiervoor opzoek naar het telefoonnummer en kunt u deze niet vinden? Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u meteen het juiste klantenservice telefoonnummer. Hieronder is het telefoonnummer van Belsimpel.nl eenvoudig te vinden. Als u belt met de telecomwinkel dan krijgt u een keuzemenu te horen. Als extra service hebben wij de opties van dit menu uitgeschreven, zodat u sneller contact kunt krijgen met de juiste persoon voor uw vragen of problemen. Verder vindt u op deze pagina ook andere contactmogelijkheden van Belsimpel Klantenservice.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 23.30 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 23.30 uur

 • Woensdag

  09.00 - 23.30 uur

 • Donderdag

  09.00 - 23.30 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 23.30 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 23.30 uur

 • Zondag

  09.00 - 23.30 uur

Waarom Belsimpel.nl bellen?

 1. klantvragen worden telefonisch vaak het snelt opgelost
 2. Over het bestellen van een telefoon met of zonder abonnement
 3. Over de lopende abonnementsaanvraag
 4. Over Ruilen en retourneren
 5. Over de aangekochte telefoon
 6. Over het belsimpel abonnement
 7. Over facturen

Contactdetails

 1. Belsimpel.nl telefoonnummer

 2. www.belsimpel.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Belt u voor uw orderstatus? Deze kunt u online bekijken via belsimpel.nl/orderstatus. Hieronder de opties waaruit u kunt kiezen;

Introtekst die u te horen krijgt bij het bellen: "Welkom bij de Belsimpel. Er volgt nu een keuzemenu."

 • Toets 1

  Wil je een bestelling plaatsen of wil je hulp bij het uitzoeken van je telefoon of abonnement

 • Toets 2

  Heb je je bestelling al in huis

  • 1

   Voor vragen over het gebruiken of instellen van je product

  • 2

   Voor vragen over je abonnement of je maandelijkse factuur

  • 3

   Voor vragen over reparatie en garantie

  • 4

   Voor vragen over ruilen of annuleren

 • Toets 3

  Heb je vragen over een lopende bestelling

  • 1

   Voor vragen over je levertijd van je bestelling

  • 2

   Voor vragen over je contract, het insturen van documenten of het meenemen van je nummer

  • 3

   Voor vragen over je product

  • 4

   Voor vragen over je abonnement

 • Toets 4

  For english press 4

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 36

Hoe zijn uw ervaringen met Belsimpel.nl? Geef hier een cijfer

Hoe kunt u contact opnemen met Belsimpel?

Voor hulp en advies helpt de klantenservice van Belsimpel u graag snel verder op weg. Zo vindt u op de website  van de telefoonprovider gemakkelijk en snel antwoorden op veel gestelde vragen. Alle hulponderwerpen worden uitgelicht. Ook regelt u veel zaken  zelf eenvoudig online. Komt u er onverhoopt niet uit dan zijn er verschillende contactmogelijkheden. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet:

Telefoon: Via het reguliere telefoonnummer, zie hierboven, neemt u snel en eenvoudig contact op met de klantenservice. Dit nummer belt u tegen lokaal tarief en is 7 dagen per week bereikbaar.  U betaalt dan ook uw gebruikelijke belkosten, deze zijn afhankelijk van uw telecomprovider.  U profiteert van zeer ruime openingstijden. Tot in de late uurtjes staan de deskundige telefonisten u graag te woord. Zo kunt u altijd gemakkelijk en snel uw zaken regelen.

Via een online formulier op de website kunt u uw vragen ook mailen.

Postadres: Postbus 3023, 9701 DA, Groningen

Winkels: Belsimpel heeft zeven fysieke winkels in de volgende plaatsten: Amsterdam, Den Haag, Groningen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle. De winkels zijn niet rechtstreeks telefonisch bereikbaar. Hiervoor dient u contact op te nemen via het algemene telefoonnummer.

Meer over Belsimpel

Belsimpel is een (web)winkel waar je mobiele telefoons en telefoonabonnementen kunt kopen onder het motto: "Alle telefoons en providers op een plek". Twee studenten uit Groningen, beiden Jeroen genaamd, startten in 2006 vanuit hun studentenhuis in eerste instantie de webwinkel Metjelaptoponline.nl, waar ze aansluitbenodigdheden voor laptops verkochten. Al snel hadden ze door dat op dat moment de markt voor telefonie groter werd en daar hebben ze goed op ingespeeld. Via de website en in zeven winkels verdeeld over Nederland kan iedereen via de "belsimpelmethode" een goede en passende aankoop doen. Ook in het buitenland doet het bedrijf het goed, maar dan onder de naam Gomibo. De website is overzichtelijk en de klantenservice is goed bereikbaar; tot half twaalf 's avonds.

Waarom klanten contact opnemen met Belsimpel.nl

Er zijn veel redenen waarom klanten contact opnemen met Belsimpel.nl. Of het nu gaat om vragen over het bestellen van een telefoon met of zonder abonnement, de status van een lopende abonnementsaanvraag, ruilen en retourneren, een aangekochte telefoon, een abonnement, betaling of facturen, de medewerkers helpen u graag verder. Omdat het soms best lastig kan zijn om de juiste keuze te maken, kunt u ook bij de klantenservice terecht voor  advies en hulp bij het kiezen van een product of passend abonnement.

Makkelijk bellen met een ander Telecomwinkel?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Telecomwinkels". U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Belsimpel.nl klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 36 reviews
 by Denis

slechte service onvriendelijk je bent een nr ..
een order nummer de mensen als die met elkaar communiceren spreek je deze niet aan met nr ???

 by Edison

Zeer tevreden

 by Jasmijn

Snel geholpen aan de telefoon. Aardige medewerker.

 by a. mennicken

hallo
Ik vind niet dat je de klantenservice, altijd even gemakkelijk te pakken krijgt. Ook hebben zij al 2x gewoon de verbinding verbroken. Dit is wel een verbetering waard.

 by Hagedoorn

Belsimpel is ontzettend moeilijk te bereiken, het vervelende is als je een abonnement hebt afgesloten en ze kunnen je geld elke maand automatisch van de rekening halen dan ben ik wel goed maar als je wat wilt doorgeven zijn ze niet thuis.Wat een organisatie

 by Nicky

Telefoniesch niet te bereiken.. abbo afgesloten en diw is afgekeurd. Wel verzendkosten betaald maar die kan ik nu niet terugkrijgen.. bar slecht

 by anoniem

Wij hebben vanochtend een verlengen bij hun gedaan, nou het is al 18:45 en nogsteeds hetzelfde email dat zij documenten zoek, nou al 5 keer hetzelfde opgestuurd :/, vanochtend 11 euro iets betaald wegens verzenden van de mobiel en een nieuwe simkaart, maar nu zeg vodafone hij is afgewezen van hun kan af (wat ik begrijp), hun zou mij een minuten geholpen heeft, nou ik ben al 5 minuten verder, alleen maar een wachtende voor u!!!! Dit is een crap service sorry nooit meer!

 by nathan

goede toelichting, vriendelijke hulp.

 by Aad

Vandaag even contact gehad met een medewerker van de klantenservice Belsimpel. Dit was in verband met een vermiste bestelling. Na onderzoek van deze medewerker was het "probleem" ook snel opgelost. Ik ben daarom ook zeer te spreken over de klantenservice.

 by Eric

Geweldig geholpen. Moest een annulering doorvoeren. Kon alleen het nummer van Belsimpel nergens vinden op de website. Wel even wachten maar dat is niet erg.

 by Madelief

5 min wachttijd maar erg aardig! Goed geholpen en duidelijke instructies

 by Jasmijn

Slechte klantenservice, reageert langzaam en slecht bereikbaar.

Ik vind het raar en een beetje verdacht dat ze op tweakers, kieskeurig en trustpilot allemaal zo hoog gescoorde reviews hebben. Allemaal gemiddeld hoger dan een 9 en ze zijn ook allemaal zo kort na elkaar geschreven, hooguit 3 dagen zat ertussen ofzo. Bennu heel sceptisch over zulke reviews maar gelukkig kan ik mijn bestelling nog annuleren. Wees voorzichtig en vertrouw niet blind op goede reviews want ze kunnen nep zijn!

 by Anoniem

Bijzonder slechte algehele service. De GPS van de Samsung telefoon was defect na een week en ik moest snel een nieuwe telefoon hebben; geen klantvriendelijkheid bij de balie om het binnen een paar dagen te repareren. Er moest een vervangend toestel komen. Het moest opgestuurd etc worden en dan nog meerdere dagen wachten. En bij de balie werd niet eens de vermeld dat ik de aankoop ongedaan kan maken, met geld terug. Erg slecht, en niet handelen in het belang van de klant(tevredenheid).

De telefoon is onbeschadigd ingeleverd met hoesje. Tijdens het bellen waren niet genoeg mensen beschikbaar en duurde dit te lang in mijn ogen.

 by Charlotte

Snel aan de beurt en keurig geholpen! Top!

 by Geert

Belachelijk, eerst een zoektocht naar het telefoonnummer en dan het advies later terug te bellen.

19 minuten wachten, verbinding weg. Wat een drama.

 by S.Brink

Uw wacht tijd bedraagt 27 min.... Awesome

 by Marian

ik ben aan de telefoon bij Belsimpel: het is momenteel druk, bel op ander moment terug! krijg ik te horen, vervolgens dat er GEEN wachtenden voor mij zijn en dan: de wachttijd bedraagt momenteel 10 minuten....zitten jullie in het zonnetje te roken of zo? Mijn bestelling is zoek! ik krijg hier echt de kriebels van, kan nergens meer terecht nu, denk dat ik mijn geld kwijt ben......bij Post,nl doen ze net of er niks aan de hand is......

 by a

-10 geen wachtende voor me en wacht tijd is 19 minuten...........hoe dan

 by Ansink

Ben al 3 dagen bezig om een bestelling van hollandsnieuwe De bestelling komt terecht bij Belsimpel. Nou dan word het een zootje

 by fons

idiote wachttijden

 by sw

Niet te bereiken !!! Slechte klantenservice !!

 by Roy

Net telefoon binnen.Apparaat functioneert nog niet direct. Wens hulp maar wordt geadviseerd op een later tijdstip terug te bellen.

 by H. ten Pas

ongelofelijk slecht bereikbaar!

 by Kadmaerubun D

Zeer zeer slechte klantenservice, deze is niet bereikbaar terwijl er geen wachtenden voor mij zijn!!?? Ik heb pas abonnement afgesloten, maar zeg deze per direct op. Als de service al niet goed is, dan is de betrouwbaarheid bij belsimpel ook ver te zoeken.

 by Marcel

Klantenservice zeer slecht bereikbaar!!!

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Belsimpel.nl klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Belsimpel.nl zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Belsimpel.nl op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Belsimpel.nl klantenservice en wordt ook niet gelezen door Belsimpel.nl
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )