Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Kapelle?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Kapelle?

Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer van het gemeentehuis met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar het Klantcontactcentrum van de gemeente. Zo heeft u direct contact met de juiste medewerker. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente. Gelieve uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerkers kunnen u dan sneller helpen. Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap waarbij u de naam van de gemeente dient in te spreken.

“Welkom bij 14 0113 . Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Kapelle’.
Vervolg tekst: “U wordt doorverbonden.”


Telefonische Openingstijden Gemeente Kapelle:

Het gemeentehuis is op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en of opmerkingen het maken van een afspraak en / of voor het doen van een melding openbare ruimte. Op donderdag is de gemeente tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar. Veel zaken regelt u zelf eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.


Verblijft u momenteel in het buitenland dan is het bellen naar het telefoonnummer 140113 niet mogelijk. Bel dan naar het telefoonnummer +31 113  33 31 10 voor contact met de gemeente Kappele


Correspondentieadres: Postbus 79, 4420 AC Kapelle

Vragen kunt u ook mailen naar gemeente@kapelle.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden met het gemeentehuis


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Kapelle bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Kapelle telefoonnummer

  14 0113 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.kapelle.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Kapelle klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Kapelle klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Kapelle zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Kapelle op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Kapelle klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Kapelle
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )