Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Belastingdienst Douane? Geef hier een cijfer

BelastingTelefoon Douane bellen?

Voor vragen van particulieren en bedrijven over douanezaken neemt u contact op met de BelastingTelefoon Douane. Voor snel antwoord op al uw vragen kunt u het beste bellen. Als u belt krijgt u een keuzemenu te horen. Alle opties staan hieronder in een handig overzicht. Hierdoor weet u van tevoren precies welke optie het beste past bij uw vraag. Zo hoeft u niet het hele bandje af te luisteren en zo kunt u ook sneller worden doorverbonden met de juiste belastingmedewerker. Zijn er wachtende voor u, dan wordt u op de hoogte gehouden van de verwachte wachttijd. Belastingtelefoon Douane Telefonisch is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom Belastingdienst Douane bellen?

 1. Voor vragen over accijns
 2. Als u een vraag heeft over Bpm
 3. Voor vragen over een vergunning

Contactdetails

 1. Belastingdienst Douane telefoonnummer

 2. www.belastingdienst.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij de Douane Nederland. Kijk voor de actuele informatie en veel gestelde vragen op onze website www.douane.nl. U hoort nu een keuzemenu met 2 keuzes.

 • Toets 1

  Voor vragen over aangifte behandelingen

  Welkom bij afdeling aangifte behandeling. Houdt uw aangifte nummer bij de hand zodat wij u sneller van dienst kunnen zijn. U zal worden worden doorverbonden met een medewerker.

 • Toets 2

  Voor overige vragen

  Welkom bij de DouaneTelefoon. U zal worden worden doorverbonden met een medewerker.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Belastingdienst Douane? Geef hier een cijfer

Contact opnemen vanuit het Buitenland

Het bellen vanuit het buitenland naar het algemene telefoonnummer is niet mogelijk. Vanuit het buitenland belt u naar het telefoonnummer +31 45 574 30 31 om in contact te komen met de BelastingTelefoon Douane.

Meer contactmogelijkheden met de Belastingdienst / BelastingTelefoon Douane

Vraag over Pakket uit het buitenland?

Verwacht u een pakket uit het buitenland? De medewerkers van de Douane Telefoon kunnen u helaas niet verder helpen met vragen over een de status of bezorging van uw pakket. Wij hebben daar geen informatie over. Als de douane n.a.v. een controle een pakket in beslag neemt of voor nader onderzoek meeneemt, laten wij het via het post-of koeriersbedrijf weten. Voor meer uitleg, kijkt u op onze website www.douane.nl/waarblijftmijnpakketje. Wij verbreken nu de verbinding.

Contact met een andere Overheidsinstantie

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina "Overheidsinstantie". U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Belastingdienst Douane klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Belastingdienst Douane klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Belastingdienst Douane zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Belastingdienst Douane op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Belastingdienst Douane klantenservice en wordt ook niet gelezen door Belastingdienst Douane
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )