BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

BelastingTelefoon Auto Telefoonnummer
0800-07490800-0749

Toon telefoonnummer
 • Telefoonnummer klantenservice BelastingTelefoon Auto:

   0800-0749
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.belastingdienst.nl
 • Rapportcijfer BelastingTelefoon Auto Telefoonnummer:
 • Hoe zijn uw ervaringen met BelastingTelefoon Auto Telefoonnummer? Geef hier een cijfer

BelastingTelefoon Auto bellen? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu / belmenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Snel contact met de juiste medewerker.

Voor vragen over motorrijtuigenbelasting (mrb), belasting zware motorrijtuigen (bzm) en belasting van personenauto’s en motorrijwielen (bpm), bijvoorbeeld bij import van auto’s neemt u telefonisch contact op met de BelastingTelefoon Auto. De medewerkers helpen u graag verder. De medewerkers kunnen u sneller helpen indien u uw BSN bij de hand heeft. Hier kan om gevraagd worden in het keuzemenu of in het gesprek.

Bij het bellen naar de BelastingTelefoon hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu. Gebruik het keuzemenu bij het bellen en kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo heeft u makkelijk en snel contact met de juiste medewerker.


“Welkom bij de Belastingtelefoon Auto. Als u het kenteken, BTW nummer of Burgerservice-nummer bij de hand heeft, kunnen wij u sneller helpen. U hoort een keuzemenu met 3 mogelijkheden;”

TOETS 1 — Kies 1 als u vragen hebt over het in- of uitvoeren van een motorrijtuig, de Bpm of rijden met een buitenlands kenteken.

“Voer nu uw BSN-nummer in en sluit af met en #.” Volg hierna de verdere instructies op. Hierna wordt u doorverbonden met een medewerker.( keuzemenu.info)

TOETS 2 —Kies 2 als u vragen hebt over uw vrachtauto of Eurovignet

“Voer nu uw BSN-nummer in en sluit af met en #.” Volg hierna de verdere instructies op. Hierna wordt u doorverbonden met een medewerker.”

TOETS 3 — Kies 3 als u een andere vraag heeft

“Voer nu uw BSN-nummer in en sluit af met en #.” Volg hierna de verdere instructies op. Hierna wordt u doorverbonden met een medewerker.”


Telefonische Openingstijden Belastingtelefoon Auto:

Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.  Buiten openingstijden kunt u brochures en veelgestelde vragen ook vinden op de website van de belastingdienst.

Contact opnemen vanuit het Buitenland:

Vanuit het buitenland belt u naar het telefoonnummer +31 88 156 59 75 om in contact te komen met de BelastingTelefoon Auto. Het bellen vanuit het buitenland naar het algemene telefoonnummer is niet mogelijk.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Klik hier voor meer contactmogelijkheden met de Belastingdienst / BelastingTelefoon.


Direct antwoord op uw vraag aan de Belastingdienst.

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past voor het antwoord op uw vraag.


Makkelijk contact opnemen met een andere organisatie?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere organisatie. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij indien toegepast het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met BelastingTelefoon Auto Telefoonnummer

ik bel 088-1568199 mevrouw nel neemt 35 keer de telefoon nie op ,pakt ze op ,hangt ze op ,en zij schijnt de eningste die mijn kant beantworden , leuk

Beoordeeld op:07 03, 2018 door: ricardo

ik bel 088-1568199 mevrouw nel neemt 35 keer de telefoon nie op ,pakt ze op ,hangt ze op ,en zij schijnt de eningste die mijn kant beantworden , leuker kunnen we het nie maken toch ,,,,,,doe gewoon je werk

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.0 1.0 1 1 ik bel 088-1568199 mevrouw nel neemt 35 keer de telefoon nie op ,pakt ze op ,hangt ze op ,en zij schijnt de eningste die mijn kant beantworden , leuker kunnen we het nie maken toc

Welke ervaringen heeft u met BelastingTelefoon Auto Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij BelastingTelefoon Auto Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met BelastingTelefoon Auto Telefoonnummer op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar BelastingTelefoon Auto Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door BelastingTelefoon Auto Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.