Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Asus? Geef hier een cijfer

Telefonisch contact opnemen met Asus

Heeft u product gekocht van Asus en heeft u hiervoor telefonische ondersteuning nodig? Of heeft u advies nodig bij het aanschaffen van een nieuw product? Hiervoor kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag . Op deze pagina onder het kopje contactdetails staat het juiste telefoonnummer vermeld. Als u belt met Asus klantenservice krijgt u een keuzemenu te horen. De opties van dit menu staan hieronder in een handig overzicht. Zo ziet u meteen welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Asus bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Asus telefoonnummer

 2. www.asus.com

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij de technische ondersteuning van Asus. Gelieve voor een volledige ondersteuning het serienummer van uw Asus product bij de hand te houden. Aan het eind van het gesprek volgt nog een enquete over het gesprek wat u zojuist gaat voeren. Wij zullen het op prijs stellen dat u hier aan mee doet. Om de privacy van uw kind te beschermen zullen wij geen data verzamelen. Dit houdt in dat wij op dat een gelimiteerde service kunnen bieden aan minderjarigen. Wij adviseren uw ouders of voogd terug te bellen om eventuele service aan te vragen. Als u 16 jaar of ouder bent toets 1 anders toets 0."

 • Toets 1

  Voor notebooks

  "Om de beste kwaliteit van onze service te kunnen bieden, willen wij dit gesprek graag opnemen. Uw naam, telefoonnummer en e-mailadres zullen hiervoor worden verzameld. Druk op 1 als u akkoord gaat anders blijft u aan de lijn en informeert u de medewerker hierover."

 • Toets 2

  Voor ProArt modellen

 • Toets 3

  Voor telefoons, tablets, wearables

 • Toets 4

  Voor desktop pc's, lcd-monitoren en projectoren

 • Toets 5

  Voor moederborden, grafische kaarten en overige componenten

 • Toets 6

  Voor netwerk en server apparatuur

 • Toets 8

  Voor de volledige privacy-statement

 • Toets 9

  Om het menu te herhalen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Asus? Geef hier een cijfer

Asus Contact

Asus staat bekend om de uitstekende klantenservice die het bedrijf biedt. Of u nu een vraag heeft over een product of hulp nodig heeft bij een technisch probleem, de helpdesk van Asus staat altijd klaar om u te assisteren.

De webshop biedt verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Zo kunt u bellen, en e-mailen of chatten via de  website www.asus.com. De medewerkers zijn gekwalificeerd en professioneel, en zullen u snel en efficiënt helpen met uw vraag of probleem.

Als u op zoek bent naar een technologiebedrijf met een uitstekende reputatie op het gebied van klantenservice, dan is Asus de juiste keuze. Bezoek de webshop voor meer informatie over onze producten en contactmogelijkheden. Zij staan altijd klaar om u te helpen.

Meer informatie over Asus

Asus is een toonaangevend technologiebedrijf dat al jaren een belangrijke rol speelt in de online winkelmarkt. Het bedrijf werd in 1989 opgericht in Taiwan en heeft sindsdien een grote groei doorgemaakt. Vandaag de dag is Asus een van de grootste fabrikanten van laptops, desktops, tablets en mobiele telefoons wereldwijd.

In de webshop kunt u de nieuwste producten van Asus vinden, zoals de ZenBook laptops met hun prachtige ontwerp en krachtige prestaties, of de ROG-gaminglaptops met de nieuwste technologieën. Maar Asus is meer dan alleen technologie: het bedrijf heeft ook een uitstekende reputatie op het gebied van klantenservice.  De klantenservice staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen die u hebt.

De webshop heeft een groot aantal tevreden klanten, met een klanttevredenheid van 98%. Verder staat Asus bekend om de snelle levering en goede service. Bezoek de webshop vandaag nog en ontdek de kracht en de schoonheid van Asus-producten.

Telefonisch contact met een andere Support Service?

Ga hiervoor naar deze overzichtspagina. U vindt hier snel de telefoonnummers van support services. Indien de klantenservice gebruik maakt van een keuzemenu dan ziet u direct alle opties staan. Zo weet u van te voren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Direct contact. Snel antwoord op uw vraag.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Asus klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Asus klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Asus zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Asus op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Asus klantenservice en wordt ook niet gelezen door Asus
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )