Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met ASR?

Geef hier een cijfer

Wat is het Telefoonnummer van ASR Zorgverzekering?

Bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina onder het kopje contactdetails staat het juiste nummer vermeld. De klantenservice maakt gebruik van een kort keuzemenu. De opties van dit menu hebben wij hieronder uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke opties het beste past bij het antwoord op uw vraag. En heeft u nog sneller contact met de juiste medewerker. Gesprekken kunnen worden opgenomen voor opleidingsdoeleinden, dit om de service blijvend te kunnen verbeteren.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 -17.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 -17.30 uur

 • Woensdag

  08.30 -17.30 uur

 • Donderdag

  08.30 -17.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 -17.30 uur

Waarom ASR bellen?

 1. U belt voor vragen over het eigen risico
 2. U belt voor vragen over het eigen bijdrage
 3. U belt voor het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering
 4. Voor vragen over declareren
 5. Voor vragen over vergoedingen
 6. Voor vragen over de ASR Zorg App
 7. Voor vragen over de datum van de premieafschrijving

Contactdetails

 1. ASR telefoonnummer

 2. www.asr.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

De klantenservice maakt gebruik van een kort keuzemenu. De opties van dit menu hebben wij hieronder uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke opties het beste past bij het antwoord op uw vraag en kunt u  sneller in contact komen met de juiste medewerker. 

" Welkom bij ASR. Het is momenteel drukker dan u van ons gewend bent. Wist u dat u op www.asr.nl/zorgverzekering snel antwoord kunt vinden op veel vragen en dat u veel zelf kunt doen via de "Mijn Omgeving" of App!  U mag natuurlijk ook blijven wachten. 

 • Toets 1

  Voor vragen over de vergoeding of declaratie van zorgkosten? kies 1

  Wilt u weten hoeveel u voor uw behandeling vergoed krijgt? Bijvoorbeeld voor uw ziekenhuis behandeling of fysiotherapie? Kijk dan op www.asr.nl/vergoedingen. Heeft u een andere vraag? Blijf dan aan de lijn, dan helpen wij u graag verder.

 • Toets 2

  Wilt u een wijziging doorgeven of advies over uw polis? kies 2

  "Om u gegevens direct in ons klantsysteem te kunnen opzoeken vragen wij u om de 4 cijfers van uw postcode en de 4 cijfers van uw geboortejaar in te voeren."

 • Toets 3

  Heeft u vragen over betalingen of betalingsregelingen? kies 3

  Wilt u een betalingsregeling aanvragen of een overzicht van uw openstaande rekeningen? Dit kan snel en makkelijk via Mijn Zorg op www.asr.nl of de ASR Zorg App. Komt u er niet uit of heeft u een andere vraag? Blijf dan aan de lijn, dan helpen wij u graag verder.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met ASR?

Geef hier een cijfer

Contact opnemen met ASR Zorgverzekering?

Heeft u een vraag aan ASR over zorgverzekering of wilt u advies of ondersteuning en wilt u hiervoor contact opnemen? Hiervoor zijn verschillende manieren.

 • Telefoon: U kunt op werkdagen telefonisch contact opnemen via het bovenstaand telefoonnummer.
 • Chat: Via de contactpagina op de website van ASR kunt u chatten met een medewerker. 
 • Whatsapp : 06-51156868. Uw vraag wordt doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

Meer over ASR Zorgverzeking

ASR is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die verschillende soorten verzekeringen aanbiedt, waaronder zorgverzekeringen. Het bedrijf is opgericht in 1720 en heeft meer dan 4.000 medewerkers in dienst. ASR richt zich op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze streven naar een gezonde en veilige leefomgeving en willen een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Hun zorgverzekeringen bieden verschillende pakketten met verschillende dekkingen en eigen risico's, zodat klanten een verzekering kunnen kiezen die het beste bij hun behoeften past.

Contact met een andere Verzekeraar?

Op onze overzichtspagina “Verzekeringsbedrijven” vindt u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van Verzekeraars.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met ASR klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met ASR klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij ASR zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met ASR op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar ASR klantenservice en wordt ook niet gelezen door ASR
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )