Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Apple Support? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Apple Support?

Heeft u hulp en ondersteuning nodig bij uw aangekochte apple-product? Hiervoor kunt u contact opnemen met Apple Support. Dit kan telefonisch, per e-mail of via de chat. Wilt u telefonisch contact opnemen en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het snel. Apple Support is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor hulp en ondersteuning. Belt u voor u iPhone? Zorg dan dat u het IMEI-nummer van uw telefoon bij de hand heeft. U kunt dit nummer via instellingen onder algemeen en dan info. Of het kan staan op de achterkant van de telefoon of verpakking. Voor andere producten geldt dat u het serienummer bij de hand dient te hebben.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  00.00 - 24.00 uur

 • Dinsdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Woensdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Donderdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Donderdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zaterdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zondag

  00.00 - 24.00 uur

Waarom Apple Support bellen?

 1. Voor een snellere oplossing bij problemen en storingen
 2. Voor hulp bij uw Mac, bijvoorbeeld met installaties en updates
 3. Voor hulp bij uw iPad, bijvoorbeeld Abonnementen en Aankopen
 4. Voor hulp bij uw iPhone, u heeft bijvoorbeeld een verdacht e-mailbericht, sms-bericht of telefoongesprek ontvangen
 5. Voor vragen over bezorgen en afhalen
 6. Voor vragen over kortingen
 7. Voor vragen over garantie op producten

Contactdetails

 1. Apple Support telefoonnummer

 2. www.apple.com

Apple Support Klantenservice & Spraakherkenning

"Apple Support in Nederlands. Gesprekken worden opgenomen voor evaluatie om personeel te trainen en de technologie van contactcenters te verbeteren. Als u niet wilt dat uw gesprek worden opgenomen laat de adviseur dan weten dat u wilt worden teruggebeld. Als u belt over een betaling op uw account zeg " factuur". Zeg anders over welk product of welke service van Apple u belt?"

 

Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Apple Support? Geef hier een cijfer

Wat is Apple Support?

Apple Support is een service van Apple waar klanten terecht kunnen voor hulp bij problemen met Apple-producten, zoals iPhones, iPads, Macs en Apple Watches. De service biedt ondersteuning bij technische problemen, zoals fouten met software of hardware, en kan klanten helpen met het instellen en gebruiken van hun producten. Klanten kunnen contact opnemen met Apple Support via telefoon, chat of e-mail. Problemen waarmee klanten terecht kunnen bij Apple Support, zijn bijvoorbeeld problemen met het instellen van een apparaat, problemen met de verbinding van een apparaat met internet, of problemen met het updaten of herstellen van software.

Telefonisch contact met een andere Support Service?

Ga hiervoor naar deze overzichtspagina. U vindt hier snel de telefoonnummers van support services. Indien de klantenservice gebruik maakt van een keuzemenu dan ziet u direct alle opties staan. Zo weet u van te voren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Direct contact. Snel antwoord op uw vraag.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Apple Support klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by Suzi

Good

Welke ervaringen heeft u met Apple Support klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Apple Support zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Apple Support op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Apple Support klantenservice en wordt ook niet gelezen door Apple Support
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )