Aantal reviews 7

Hoe zijn uw ervaringen met Anderzorg? Geef hier een cijfer

 Anderzorg Telefoonnummer

Heeft u een vraag over de zorgverzekering van Anderzorg en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u onder het kopje contactdetails  meteen het juiste Klantenservice Telefoonnummer. Als u belt dan krijgt u een keuzemenu. Alle opties van dit menu staan hieronder. Erg handig. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en hoeft u niet het hele menu af te luisteren.  Als u uw klantnummer bij de hand houdt, dan kan de medewerker u sneller helpen. Het kan zijn dat het gesprek wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden. Naast het telefoonnummer vindt u hier ook overige contactinformatie van de zorgverzekeraar. Heeft u een vraag  over de zorgpas? U vindt de gegevens van uw zorgpas in de Anderzorg-App.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 19.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 19.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 19.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 19.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 19.00 uur

Waarom Anderzorg bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Anderzorg telefoonnummer

 2. www.anderzorg.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij Anderzorg. Gesprekken kunnen worden opgenomen voor opleidings- en  controledoeleinden. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar het privacystatement op de website. Wil je in 2023 je verplicht eigen-risico gespreid betalen? Aanmelden kan vanaf nu in MijnAnderzorg. Betaal je het eigen-risico nu ook al gespreid? Dan hoef je niets te doen. Je regeling wordt automatisch verlengd. Kijk voor meer informatie op de website www.anderzorg.nl"

 • Toets 1

  Heb je een vraag over de betaling van de premie, het eigen risico of een betalingsregeling

 • Toets 2

  Heb je een vraag over een ingediende declaratie of nota

 • Toets 3

  Heb je een vraag over een behandeling of zorg die je nog moet ondergaan of over de vergoeding daarvan,

 • Toets 4

  Wil je een wijziging doorgeven

 • Toets 5

  Voor een andere vraag

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 7

Hoe zijn uw ervaringen met Anderzorg? Geef hier een cijfer

Meer over Anderzorg

Zoals bij veel zorgverzekeringen het geval is, is ook Anderzorg een dochteronderneming van een andere, grotere zorgverzekering. In dit geval ligt de oorsprong bij de coöperatie  Menzis zorgverzekeringen. Deze geschiedenis startte in 1836 door de samenwerking tussen apothekers, artsen en tandartsen uit Arnhem. Er werd een ziekenfonds opgericht genaamd “de Maatschappij van Voorzorg”. Met solidariteit en recht op zorg voor iedereen als uitgangspunt kwam de maatschappij tot stand. Anderzorg onderscheidt zich door vooral online mensen de beste premie te bieden die bij hen past. Er wordt veel gebruik gemaakt van apps die helpen bij een gezonde levensstijl. Op de website kunt u kiezen welke verzekering het beste bij u past en voor vragen kunt u telefonisch bij ze terecht op werkdagen. De openingstijden vindt u hierboven.

Direct antwoord op uw vraag aan de klantenservice

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u sneller de juiste medewerker aan de lijn. nel antwoord op al uw zorgvragen.

Contact opnemen met een andere Verzekeraar?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "Verzekeringsbedrijven”. Hier vindt  u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van diverse Verzekeraars.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Anderzorg klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 7 reviews
 by Dina

Eerst zegen dat de medicijnen vergoed worden

Dan krijg ik de rekening van de apotheek

Met de mededeling dat ze het niet vergoeden

Bizare zorg verlener

Ben blij dat ik ben overgestapt naar een andere pfffffff ellende

 by A van Duijn

Kan niet begrijpen dat sommige mensen Ander Zorg een lage waardering geven in verband met slechte

bereikbaarheid , van mijn kant alle lof voor de aardige dames en de snelle informatie .

 by JC

Zeer snelle reactie en uitstekende service !

 by Patricia

Bij vragen over de zorgverzekering van mijn zoon werd er steeds een ander antwoord gegeven. 5 maanden nadat het contract gelukkig beëindigd is weer een telefoontje gehad dat ze nog 100 euro krijgen. Dat is de zoveelste verandering!!!!!

 by Landman

Prima informatie

Ook duidelijk

 by Eliza

Geen persoon aanwezig om te chatten en geen bereik per telefoon. Mailen duurt tot 5 dagen om bericht terug te krijgen. Zeer slechte bereikbaarheid!!!

 by Mike

Zeer slecht en onprofessioneel dit. Jullie nummer is altijs moeilijk te vinden en waneer ik het uiteindelijk gevonden heb. Word er gezecht dat dit nummer niet bestaat. Hoe zou ik dan contact met jullie moeten nemen. Email krijg ik ook al geen reactie.

Welke ervaringen heeft u met Anderzorg klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Anderzorg zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Anderzorg op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Anderzorg klantenservice en wordt ook niet gelezen door Anderzorg
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )