Telefoonnummer van AH ( Albert Heijn) klantenservice nodig?

Heeft u een vraag aan de klantenservice van Albert Heijn bijvoorbeeld over online bestellen of winkelvragen? Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer met het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar AH klantenservice. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag. Houdt er rekening mee dat de telefonisch klantenservice momenteel beperkt bereikbaar is. Kijk hiervoor naar de openingstijden hieronder. Gat uw vraag over een bestelling? Houdt u dan uw ordernummer bij de hand. Gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  10.00 - 16.00 uur

 • Dinsdag

  10.00 - 16.00 uur

 • Woensdag

  10.00 - 16.00 uur

 • Donderdag

  10.00 - 16.00 uur

 • Vrijdag

  10.00 - 16.00 uur

icon-globe
icon-env
icon-tel

Albert Heijn telefoonnummer

0800-0305uw gebruikelijke belkosten

Wij helpen u graag met het keuzemenu!

Direct contact met de juiste medewerker

“Welkom bij de klantenservice van Albert Heijn. De inhoud van dit gesprek wordt vastgelegd bij de gegevens die we over je hebben en kan gebruikt worden voor training en analyse. Veel zaken kun je zelf snel regelen via ah.nl/klantenservice. Hier vind je ook onze andere contactmogelijkheden. Op de website vind je ook een antwoord op de meest gestelde vragen en kun je gebruikmaken van chat- en selfservice.”

 • Toets 1

  Winkelt u online toets een 1

  • 1

   Bent u een zakelijke klant

  • 2

   Bent u een particulier klant

 • Toets 2

  Winkelt u in een van onze winkels toets dan 2

 • Toets 3

  Heeft u een vraag over AH-mobiel of AH-prepaid telefonie toets dan een 3. Wij verbinden u dan door naar de klantenservice van AH-mobiel

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 16

Hoe zijn uw ervaringen met Albert Heijn?

Geef hier een cijfer

Telefonisch Contact met een andere online-winkel?

Bezoek onze overzichtspagina voor het telefoonnummer van een andere online-winkel.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Albert Heijn klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 16 reviews
door: Theo van UffelenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Wat een bende daarbij AH.

Geen verbinding met de telefoon, ze nemen gewoon niet op. Nadien zeggen ze dat het toch o zo druk was. Ja met buiten staan te kletsen en roken.

Wat een geweldige Website hebben ze toch. Als nou zo'n bedrijf met zulke omzetcijfers nog geen fatsoenlijke goed werkende website kan laten bouwen, dan lopen er op de cruciale posten duidelijk de verkeerde mensen rond. Het gewone personeel is helemaal bagger. Ongeïnteresseerd en hebben aan iedereen het valdood en doen gewoon heel de dag niets. Je zal er maar van afhankelijk zijn.

Ik sta momenteel 52 minuten in de wacht. Wat doet dat volk daar eigenlijk?

Ik lach me dood als er na de crisis daar bij AH 500 mensen eruit zouden moeten. Gajes is het.

door: mevr. van WegenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Wacht al ruim 3 weken op een aankoop via AH webshop , klantenservice op geen enkele manier te bereiken .

Krijg geen nader bericht betreffende levering etc. , heb werkelijk gedacht dat ik opgelicht werd /wordt maar bij navraag bank is de betaling overgemaakt naar een juist rekeningnummer van AH .

door: JeannetteKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Mijn telefoon was kapot ik heb een andere aangeschaft en heb vervolgens de ah app erop gezet beetje jammer stonden koopzegels op die er vervolgens af zijn heb meerdere malen gebeld gechat en kom er niet-echt verder mee

door: 55 jaar AH klantKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Ik ben 71 jaar en ben 55 jaar klant van AH.
Ik heb het, van een geweldig klantvriendelijk bedrijf, zien afglijden naar een bedrijf waar de linkerhand niet weet wat de rechter aan het doen is. Grote onverschilligheid, desinteresse maar vooral geagiteerd als men daar ook maar iets durft op te merken en zeker als het iets betreft wat hen niet welgevallig is. Bel bijvoorbeeld eens met de klantenservice, gegarandeerd dat ze je een half uur of langer laten wachten. Maar het ergste is, dat je dan verplicht naar een of ander asociaal tering-deuntje moet gaan zitten luisteren met een volume dat echt alles overtreft. Als je een beetje respect hebt voor je bedrijf, dan wil je zoiets niet.
En dan het personeel dat de klantenservice bedient, totaal ongeïnteresseerd en ze zijn het liefst weer zo snel mogelijk van jou af. Dat laten ze gewoon overduidelijk merken. Ze zeggen je gewoon rechtuit van: "Dan ga je toch naar een ander toe, als het je hier niet bevalt". Vooral die mentaliteit is inherent aan de afkomst van 90% van het volk dat deze dienst bemand. Een klacht indienen gaat niet want de persoon, die de klacht op moet nemen, die zegt juist tegen je dat je dan beter naar een andere supermarkt kan gaan.
Het was zo'n 20 jaar geleden nog een prima bedrijf maar de multiculturele samenleving heeft er een zeer negatieve invloed op gehad en heeft het nog steeds.

door: teunissenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

diverse malen getracht telefonisch contact te krijgen helaas steeds NIET gelukt want men is ERG druk !!!krtijg je dan te horen, met het gevolg dat ik de telefoon na ongeveer 30 minuten wachten de verbinding maar verbroken heb een MAILADRES adres is nergens te vinden, dus we stoppen maar met het proberen jullie te bereiken..

door: Tineke van AndelKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Wat een zooitje daar bij de klantenservice. Van alles geprobeerd, niks werkt! Chatten? Laat me niet lachen, welke vraag je ook stelt het antwoord is altijd hetzelfde: daar kan ik je helaas niet bij helpen etc etc

door: Van der HeydenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Personeel is heel slecht op de hoogte van ah België Messenger verschillende antwoorden niet de juiste chat na 2 uur nog geen contact.Men word verwezen naar de NL situatie die niet hetzelfde is als in België.

door: RichardKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Klanten service open van 10.00 tot en met 1600. Bel je omb1545 dan krijg je geen contact meer. Wees eerlijk over de tijden en zorgen dat mensen die bellen ook om 1545 nog geholpen worden. En niet mensen afschepen met het is druk of wat dan ook. Ook hoofdkantoor die wel bereikbaar is doet niets. Zeer klant onvriendelijk en slechte service. Chatten wil ik niet en daarmee bereik ik ook niets.

door: MirKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Kassa's afschaffen, die ellendige zelf/scan kassa invoeren en vervolgens uw medewerkers dumpen? En dus ook geen enkele service/ respect meer voor de klanten?Ik ga vanaf vandaag elders shoppen.Mij ziet u nooit meer terug bij AH.

door: DickKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Ik tracht aan AH per e-mail een klacht in te dienen. Helaas is op hun site nergens een e-mailadres te vinden.

door: Boor hartenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Ze zijn niet telefonisch te bereiken alle contact mogelijkheden zijn via chat....??????

door: StefKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Site en alle media zijn een drama. En nu niet allen met de maatregelen maar geregeld. Ze hebben wat dat betreft gewoon lak aan de klant. Online bestellen is altijd al een drama geweest. Of tijdelijk niet beschikbaar, of niet leverbaar. En ook met bundel moet je aan de 50 euro komen. Ook al is het hun schuld dat er zaken niet leverbaar zijn of zoals nu je geen drank meer online mag kopen. Hadden ze maar gelijk moeten reageren richting kabinet. Nee want alles ging goed, veel meer verkocht en nu hebben ze ineens een probleem want ze worden ook geraakt. Ik stap naar de commissie gelijke behandeling. Want dan moet je helemaal geen drank online kunnen bestellen. En niet een groep wel en de andere niet.

door: EllieKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Chatten met ah , u krijgt direct antwoord....Nou echt niet, totaal niks. Om vervolgens lang in de wacht te hangen met een irritant muziekje omdat allen medewerkers in gesprek zouden zijn, hoeveel hebben ze er daar werken? 1?

door: KlantKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Contact medewerker????? Echt niet. Met de chat krijg je gewoon geen antwoord.

Waar moet je heen met je klacht????

Dit is echt geen KLANTENSERVICE

door: AhklantKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Niet bereikbaar! Een grote klerebende

door: j de leeuwKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

k probeer de hele dag contact te krijgen met een medewerker. lukt biet! chatten levert niets op... u bent domweg niet bereikbaar. wat nu???? j. de leeuw

Welke ervaringen heeft u met Albert Heijn klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Albert Heijn zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Albert Heijn op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Albert Heijn klantenservice en wordt ook niet gelezen door Albert Heijn
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )