Aantal reviews 57

Hoe zijn uw ervaringen met Albert Heijn?

Geef hier een cijfer

Telefoonnummer van AH ( Albert Heijn) klantenservice nodig?

Heeft u een vraag aan de klantenservice van Albert Heijn bijvoorbeeld over online bestellen of winkelvragen? Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer met de openingstijden. Gaat uw vraag over een bestelling? Houdt u dan uw ordernummer bij de hand. Gesprekken kunnen worden opgenomen door de Albert Heijn voor trainingsdoeleinden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  10.00 - 16.00 uur

 • Dinsdag

  10.00 - 16.00 uur

 • Woensdag

  10.00 - 16.00 uur

 • Donderdag

  10.00 - 16.00 uur

 • Vrijdag

  10.00 - 16.00 uur

Waarom Albert Heijn bellen?

 1. Voor vragen over AH-mobiel of AH-prepaid telefonie.
 2. Voor vragen over uw bestelling
 3. Voor vragen over de bezorging
 4. Voor vragen over de bonuskaart
 5. Voor vragen over inloggen

Contactdetails

 1. Albert Heijn telefoonnummer

 2. www.ah.nl

Het telefonisch keuzemenu

“Welkom bij de klantenservice van Albert Heijn. De inhoud van dit gesprek wordt vastgelegd bij de gegevens die we over je hebben en kan gebruikt worden voor training en analyse. Veel zaken kun je zelf snel regelen via ah.nl/klantenservice. Hier vind je ook onze andere contactmogelijkheden. Op de website vind je ook een antwoord op de meest gestelde vragen en kun je gebruikmaken van chat- en selfservice.”

Aantal reviews 57

Hoe zijn uw ervaringen met Albert Heijn?

Geef hier een cijfer

Telefonisch Contact met een andere online-winkel?

Bezoek onze overzichtspagina voor het telefoonnummer van een andere online-winkel.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Albert Heijn klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 57 reviews
 by Rene

ze reageren niet? E-mai erg moeilijk
er vinden

 by Hans Steijger

ik wil een klacht per mail indienen over flinterdunne ham. deze bevat dikke plakken rest stukken.
verder onderschrijf ik de reacties over de gratis producten bij de laatste actie. Onverwacht succes aan me hoela. Klachten binnen hengelen met een worst voor de neus en afschepen met een drogreden. Was de Dekamarkt maar op ons winkelcentrum gekomen nadat DEEN vertrok.

 by Mineer hoofdpijn

Ik niet weten of ik problem mag sjeggen. Misschien Albert gein snel boos worde op mijn Ike erg bang voor mineer alber gein

 by Jacqueline

Gratis product kraskaart al weken niet meer op vooraad, en ook niet meer leverbaar volgens AH medewerker.Leuk kadootjes weg geven,NIET DUS!

 by Veen

Erg duur maakt misbruik van de situatie in het land promoot huismerk maar verhoogt wel de ah melk in 4 dagen met 12%

 by Willard

Wat een commerciële shitshow is de AH geworden. Al 20 jaar mijn go-to supermarkt maar dat is nu wel afgelopen. Waar ik me al jaren aan stoor is dit geintje wat ze constant flikken: Er is een product wat jou en blijkbaar vele andere klanten bevalt. Dan komt er een AH huismerk versie van uit. Deze huismerk versie is goedkoper maar ook kwalitatief een stuk minder. Vervolgens verdwijnt het populaire product. Dan een maandje later word de huismerk versie duurder dan het origineel was. Je kan dus alleen dat fijne product niet kopen en je enigste optie is dan een inferieure duurdere versie. Ik noem bijvoorbeeld dubbeldrank of vlammetjes. Eerste twee die te binnen schieten maar ze doen het constant.

Nu hebben ze zo een fijne actie lopen dat je kraskaarten krijgt bij iedere €15. Ik had voor het gezin ingeslagen voor de hele week en kreeg dus een enorme stapel kraskaarten. Natuurlijk zoals verwacht heel veel slecht lopende Unilever troep net zoals bij veel andere acties. Toch besloten om eens wat van deze producten te proberen aangezien ze gratis waren en mijn tiener kinderen sommige van deze zaken zeker graag zouden hebben.

Van de 15 "gratis" producten kon ik er vorige week 1 krijgen. Eerst een dikke speurtocht om deze incourant zooi te vinden om vervolgens te zien dat het was "uitverkocht". Ik had ook 3 bonnetjes voor een roomboter croissant. Gewoon ranzig dat ze een product wat bijna niks kost gepast vinden om te geven als actie bij besteding van €15. Gefeliciteerd ! U heeft €45 uitgegeven en krijgt daarom drie "gratis" roomboter croissants. Mooi geen speurtocht ik weet waar die liggen ! Oh wat een verrassing: er hangt een bordje dat ze tijdelijk zijn uitverkocht.....

Ik zie de manager in Nijkerk lopen en spreek hem hier op aan. Hij verteld me vervolgens dat de actie een onverwacht succes was. Ik vroeg hem dus wat er onverwacht was dat als je mensen gratis eten en drinken aanbied dat ze dat ook daadwerkelijk willen hebben. Nodeloos te zeggen dat ik geen rationeel antwoord heb gekregen. Actie loopt nu al een paar weken maar nog steeds zijn deze producten niet verkrijgbaar. Vandaag mijn boodschappen voor de volgende week gedaan bij de Aldi, Lidl & Jumbo. Mijn €500+ in de maand komt niet meer bij de AH vandaan voor tenminste de rest van het jaar. En tegen die tijd ben ik waarschijnlijk al gewend aan die andere supermarkten.

DAAAAAGGG AH.

 by Heida

Verminderd een budgetwinkel.
Jammer. Wij, (groep consumenten) vinden steeds vaker de betere prijzen bij andere supers.

 by D van Dieren

Ben zeer onvriendelijk niet geholpen bij AH Den Dolder.
Sta met 2 planten aan de servicebalie om afterekenen en vraag of ik geholpen kan worden na 15 min wachten.
Zegt de medewerker een zeer jonge jongen dat ik dan aan de balie 2 meter naar links maar achter in de rij moet gaan staan waar nog 4 mensen voor mij staan.
Alles laten staan en weggegaan
Kom daar 2 tot 3 keer in de week maar ben er nu helemaal klaar mee.
Voelde me als een kwajongen behandeld.
Ik woon in Hilversum en ging altijd naar Den Dolder omdat im het een prima winkel vond.
Maar helaas zien ze min niet in Den Dolder met dit nivo personeel.
Ben erg teleurgesteld.

 by Hans

Elke week meer producten die niet leverbaar zijn via de online dienst. Als je vervolgens naar de AH winkel ga hebben ze het wel. Ik mag toch verwachten dat zo'n online dienst direct uit het magazijn levert en minimaal heeft wat ik de supermarkt wel aanwezig is. Heb de bezorgkosten voor een jaar betaald maar ben bang dat ik toch naar een andere supermarkt ga.

 by Pieter

Mijn dochter kocht paar dagen geleden een flesje cassis zero bij AH Overtoom 116 Amsterdam met een houdbaarheidsdatum van juli 2021. Hoe kan dit in verdesnaam gebeuren in juli 2022! De smaak was ook heel anders vandaar dat ze het opmerkte.

 by hoeve

waarom wordt je niet terug gebelt als je een klacht hebt ingediend

 by Willemien

Nergens een e-mailadres te vinden. Een heleboel pagina´s over de klantenservice, waar niets instaat hoe AH de klant echt helpt. Niet alleen AH, maar ook veel andere supermarkten beschermen zich tegen klachten van klanten, bieden klanten niet de mogelijkheid om schriftelijk (via e-mail) te reageren, want dan ligt de klacht juridisch vast. Supermarkten buiten leveranciers en boeren uit, rommelen met inhoud en verpakkingen (minder inhoud voor hetzelfde geld) en laten alle prijzen in rap tempo stijgen.
DE HOOGSTE TIJD VOOR EEN NATIONALE SUPERMARKTEN BOYCOT.
Koop meer plaatselijk bij kleine lokale winkels!

 by H

Kolere supermarkt met zijn kolere prijzen die niet meer te betalen zijn

 by W. Gerritsen van der Hoop-Smit

on-line bestelling.l Het per mail aan mij toesturen van de pakbon,. Ik kon deze uitprinten, maar plotseling is mijn printer geblokkeerd en kan ik de pakbon niet meer uitprinten.

 by Annelies

Probeer een mailadres te vinden waarop ik een klacht van een artikel kwijt kan, dit omdat ik hiervoor op de site geen formulier kan vinden. Is onbegonnen werk. Super onduidelijk allemaal.

 by Detty

Ronduit slecht. Er zijn 'slechts' 2 manieren om Albert Heijn te contacten: via chat en bellen. Beiden zijn ronduit waardeloos. Bij het bellen is de wachttijd langer dan 15 minuten en bij de chat wordt pas na 15 minuten gereageerd en vervolgens na tig minuten pas weer. Niet te doen. Onvoorstelbaar dat zo'n grote supermarktketen zo'n bar slechte klantenservice heeft.

 by Jantiena

Ik probeer op de winactie te komen , krijg alleen de voorwaarden te lezen . Vanwege de slechte revieus over de tel. foon l. bel ik maar niet .

 by Theodora

Quiche prei met zalm. Véél prei, geen zalm gezien of geproefd. Dit was de 1e én de laatste keer. Zonde van het geld.

 by Robert

Albert Heijn Herenhof heeft nog nooit van klantenservice gehoord. Ze zijn niet bereikbaar en een emailadres wordt angstvallig geheim gehouden. Er is één kassa open en als er 10 wachtenden zijn komt er iemand een kassa openen. Er is bijna nooit een medewerker aan wie je een vraag kunt stellen. Ik heb meer dan genoeg van deze schandalige toko. Deze superslechte ondernemer kan beter verdwijnen. Beter naar Jumbo gaan.

 by Lia

Slechte bereikbaarheid , keeeeei harde muziek, wat je al verder belet om te wachten.
Al meer dan 30 minuten , geen gehoor.
Manager van de AH en personeel heeft geen tijd, of weet het niet .
Dan maar naar JUMBO , toch wel zo handig volgens personeel.
Kan maar beter mijn aandelen ook weg doen, wat een slecht bedrijf is dit.

 by Hannie Hollaardt

Ik heb een coormet schotel bij u besteld en deze is dinsdag 15-12-20 bezorgt. er zat in de kip een afgeknipte nagel , ik heb er een foto van, ik heb de nagel bewaard en het wondje op mijn gehemelde gaat wel weer dicht, ik vind dit heel vervelend en wil de schoten niet verder meer eten

 by Jos Swart

Niet te bereiken. Meer da 20 minuten gewacht toen maar de haak erop.

 by Mevr.D.Nagtegaal

Ik heb geprobeerd mijn bonus kaart te wijzigen,maar iedere keer als ik de cijfers intoets krijg ik een heel ander nummer te zien en dan staat er we hebben uw bonus kaart met succes gewijzigd.
Ik baal er erg van dat ik geen telefonisch contact kan krijgen met de klantenservice.Het probleem is dat ik op mijn oudebonus kaart nog 28,90 aan zegels heb staan. Die kaart ben ik kwijt geraakt en wilde mijn nieuwe kaart aanmaken,maar iedere keer klopt het nummer niet.

 by duke

zo slechte communicatie ( als er communicatie mogelijk is) heb ik nog nooit ergens meegemaakt.
0800 0305 wordt niet beantwoord.
bestellijst werkt niet of nauwelijks.
bezorg abonnement of zomer abonnement is niet te annuleren.
dus zoek het zelf maar uit.

 by Rona

Het is dat he een waardering moet geven maar ze verdienen zelfs niet eenst 1 ster, De boodschappen die je besteld worden gewoon niet geleverd terwijl je wel een bevestiging hebt gehad dat ze geleverd zouden worden. Mijn bestelling zou vandaag tussen 1600 en 18.00 uur bezorgd worden. Kreeg nog een sms dat de bezorger onderweg was en ik hem tussen 16,00 en 16.20 uur kon verwachten.
Het is inmiddels 21.25 uur en nog steeds niets geleverd gekregen.
Zinloos dus om online een bestelling te plaatsen bij Albert Heijn als je die vervolgens niet geleverd krijgt.

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Albert Heijn klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Albert Heijn zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Albert Heijn op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Albert Heijn klantenservice en wordt ook niet gelezen door Albert Heijn
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )