Aantal reviews 68

Hoe zijn uw ervaringen met Albert Heijn?

Geef hier een cijfer

Telefoonnummer van AH ( Albert Heijn) klantenservice nodig?

Heeft u een vraag aan de klantenservice van Albert Heijn bijvoorbeeld over online bestellen of winkelvragen? Wij helpen u graag verder. Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer met de openingstijden. Tip: Gaat uw vraag over een bestelling? Houdt u dan uw ordernummer bij de hand. Gesprekken kunnen worden opgenomen door Albert Heijn voor trainingsdoeleinden. Dit doen zij om service blijvend te kunnen verbeteren. Op deze pagina vindt u meer informatie en contactmogelijkheden van de supermarktketen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  10.00 - 16.00 uur

 • Dinsdag

  10.00 - 16.00 uur

 • Woensdag

  10.00 - 16.00 uur

 • Donderdag

  10.00 - 16.00 uur

 • Vrijdag

  10.00 - 16.00 uur

Waarom Albert Heijn bellen?

 1. Voor vragen over AH-mobiel of AH-prepaid telefonie.
 2. Voor vragen over de bezorging
 3. Voor vragen over de bonuskaart
 4. Voor vragen over inloggen
 5. Vragen over producten, zoals ingrediënten, allergenen, en houdbaarheid,
 6. Voor problemen met bestellingen, zoals ontbrekende of beschadigde producten, verkeerde facturering
 7. Problemen met het gebruik van kortingsbonnen of andere aanbiedingen
 8. Vragen over aanbiedingen en acties
 9. Problemen met de bezorging, zoals vertragingen of beschadigde producten tijdens de bezorging

Contactdetails

 1. Albert Heijn telefoonnummer

 2. www.ah.nl

Albert Heijn Contact

Wanneer u telefonisch contact opneemt, krijgt u onderstaande welkomstboodschap met informatie te horen;

“Welkom bij de klantenservice van Albert Heijn. De inhoud van dit gesprek wordt vastgelegd bij de gegevens die we over je hebben en kan gebruikt worden voor training en analyse. Veel zaken kun je zelf snel regelen via ah.nl/klantenservice. Hier vind je ook onze andere contactmogelijkheden. Op de website van ah vind je ook een antwoord op de meest gestelde vragen en kun je gebruikmaken van chat- en selfservice.”

Meer informatie over Albert Heijn

Albert Heijn is een bekende supermarktketen in Nederland, opgericht in 1887 door Albert Heijn sr. Het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meest vertrouwde supermarktketens in het land, met meer dan 900 winkels en een uitgebreid assortiment van voedingsmiddelen en huishoudelijke artikelen.

Naast het aanbieden van een ruime selectie van hoogwaardige producten, biedt Albert Heijn ook uitstekende klantenservice. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice via e-mail, telefoon of chat, en kunnen ook gebruikmaken van het helpcentrum op de website voor antwoorden op veelgestelde vragen en andere informatie.

Of u nu op zoek bent naar de lekkerste producten voor uw dagelijkse maaltijden, of gewoon op zoek bent naar gemakkelijke en voordelige manieren om je huishouden te runnen, Albert Heijn heeft iets voor iedereen. Bezoek vandaag nog de website om te zien wat Albert Heijn allemaal te bieden heeft!

Contactmogelijkheden op een rij

 • E-mail: u kunt een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: klantenservice@ah.nl.
 • Chat: u kunt ook gebruik maken van de chatfunctie op de website van Albert Heijn om contact op te nemen met de klantenservice.
 • Sociale media: U kunt ook contact opnemen met Albert Heijn via hun sociale media-accounts, zoals Facebook en Twitter.
 • In een winkel: als u liever persoonlijk contact wilt, kunt u ook naar een van de winkels van Albert Heijn gaan en daar naar de klantenservice vragen.

Telefonisch Contact met een andere Supermarktketen?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Albert Heijn klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 68 reviews
 by Ina

Heel slecht! Probeer mailcontact te krijgen maar wordt van het kastje naar de muur gestuurd en krijg uiteindelijk, via telefoonhoes contact, een onjuist e mailadres. Wat een slechte organisatie!!!

 by Wil

Mensen met een oudere telefoon (IPhone 6 b.v.) worden gediscrimineerd!! DeAH app werkt niet dus als je een oudere, goed werkende teflon hebt mis je de persoonsgebonden aanbiedingen maar je wordt wel overspoeld door aanbiedingsprijs!! Heel slecht!!

 by M.h.hillebrand

Mijn studerende kleinzoon fotografeert en filmt analoog, hij is terug gegaan naar vroeger, ik zou willen dat AH weer wat van vroeger terug kreeg, bv aardige caissières, behulpzame mensen in de winkel, niet de korzelige mensen bij de moderne kassa’s, niet de fout geprijsde artikelen, waar niets aan wordt gedaan, als je ze meldt. Kortom, AH moderniseert en staat steeds verder van de klanten af, de klanten tellen alleen als er aan verdient wordt.

 by Axel

Ik heb een aanmerking.
Ik word na het afrekenen gecontroleerd. Ik heb gezegd dat ze dat wel mogen mits ze het netjes vragen. Er werd navraag gedaan of ze het moeten vragen. Dat blijkt niet zo te zijn omdat "de klanten dan een keuze krijgen". Hoe zit dat. Ook sommige artikelen zijn gestegen met soms 25%. De AH is duurder. Altijd al gedacht. Maar het is voor mij de dichtstbijzijnde.
Mvg Axel Groen

 by alberts

Onbeschoft behandeld en terug gestuurd met me flessen

 by bosma

al een paar weken geen bonus boekjes bij ah in vinkhuizen groningen

 by Jack van den Tillaar

Wordt het niet eens tijd, dat AH eens normale prijzen gaar hanteren voor zijn hele assortiment????!!!!
Bij reclames b.v. zie je eerst een absurde prijs en dan de lagere prijs , die dan ook nog eens een stuk hoger is dan bij de concurrent. Uit folders blijkt ook nooit wat van de verschillende genoemde artikelen de prijs is. Jullie zetten er dan bij b.v. ----- voor de prijs van ---- en van de andere artikelen staat dan geen prijs vermeld. Ook wordt er gegoocheld met gewichten zoals 354 gram, zodat het voor de meeste klanten bijna onmogelijk wordt om uit te rekenen wat iets per 100 gram kost of per kilo , of per liter!! Men moet tegenwoordig een rekenmachine mee naar de winkel nemen om uit die door jullie gecreëerde chaos wijs te raken . En, over klimaatbeleid en milieubeleid wordt door jullie maar 1 % begroot in tegenstelling met wat jullie ons doen geloven nl dat AH een "groen beleid"
voert !!!!!
Maar ja , jullie top is tevreden met de giga salarissen en jullie aandeelhouders met de ruime dividenduitkeringen en data allemaal over de ruggen van de consumenten.
AH schaam u over deze onmaatschappelijke en asociale houding . Om deze mail door te kunnen sturen is het verplicht om een of meerdere sterren te geven. Ik wil U echter geen ster geven, maar door deze beperking zal ik een ster geven, omdat deze mail u anders niet bereikt!!!

 by I

Klantenservice AH Hoofdkantoor negeert klanten bij chat contact.
Mijn waardering is NUL

 by Marieke Keller

Beste heer/ mevrouw,

Ik wil via deze weg en klacht indienen over de mvd, dhr Giuseppe Tutone, over wat mij woensdag 05 oktober is overkomen in de AH aan het Mia van Yperenplein in Prinsenland.

Ik ging deze avond, zoals ik wekelijks doe, mijn boodschappen halen in de desbetreffende AH.
Zoals altijd rekende ik af bij de zelfkassa omdat dit lekker snel is.
Deze keer wilde ik ook een vol koopzegel boekje verrekenen met mijn boodschappen.
Ik had al een stuk of drie keer een poging gedaan dmv de code in te voeren , maar de zekfkassa gaf aan dat het niet lukte.
Ik heb de jongman geroepen die bij de zelfkassa's dienst had.
De jongeman probeerde het ook ook nog eens maar gaf toen aan dat dit al de hele dag zo was en of ik met mijn bon, die hij voor mij uit heeft geprint, naar de gwone kassa wilde gaan.
Prima geen enkel probleem ik heb mijn 3 tassen opgepakt en ben naar de "gewone" kassa gegaan.

Daar zat een jonge dame die niet goed begreep wat zij moest doen waarop de jongeman van de zelfkassa's haar even kwam helpen, de bon aansloeg voor haar en zij nu alleen nog het koopzegel boekje moest verrekenen.
De dame keek mij aan en gaf mij aan dat ze geen idee had hoe ze dit moest doen en of ik even naar de service balie wilde gaan omdat ze mij daar echt verder zouden helpen.
Prima geen probleem daar ging ik weer met mijn 3 tassen naar de servicebalie.

Ik weer het verhaal gedaan bij de dame die aan de service balie dienst had, ze begreep het verhaal en zou het in orde maken.
Vervolgens duurde het en duurde het maar ze gaf aan dat het niet lukte.
De bon zou geblokkeerd zijn.
Ze probeerde nog een andere kassa maar het was onmogelijk want er zou telang zijn gewacht waardoor mijn bon was geblokkeerd, bedenk ik ben nu bijna 30 minuten bezig om ergens te kunnen afrekenen.
De dame gaf mij vervolgens aan dat er nog maar 1 optie was en dat was dat ik de inhoud van mijn 3 tassen opnieuw zou scannen.
Ik gaf haar aan dit erg vreemd te vinden en daarbij ook erg klantonvriendelijk daar het niet mijn schuld was dat de bon was geblokkeerd.
Ze gaf aan de manager even te bellen.

Op dit moment ben ik in de veronderstelling dat zij de manager belt zodat hij met zijn speciale code of masterkey mijn bon kan deblokkeren en ik kan betalen en naar huis kan.
Echter hoor ik haar tijdens het bellen zeggen: " kunt u naar de servicebalie komen want de bon van deze mevrouw is geblokkerd maar ZE WIL NIET opnieuw scannen "
Ik zeg haar, terwijl ze nog belt: " Dat heb ik niet gezegd, ik heb gezegd dat ik het vreemd vind dat dit op deze manier gaat en vraag om een andere oplossing" waarop ze antwoord : " Ja , weet ik".
Prima ik wacht nu op de manager , nog steeds met het idee dat hij mij komt helpen.

De manager, dhr Giuseppe Tutone, komt nu aangelopen.
Hij pakt de bon en komt naar me toe.
Ik zeg hem goedenavond en ben weer / nog steeds in de veronderstelling dat hij de bon gaat aanslaan/ deblokkeren/ wat dan ook om mij te helpen.

Echter zie ik al aan zijn houding dat hij niet in een goede bui is of denkt dat ik niet in een goed bui was of wellicht een onbschofte klant was want hij kwam helemaal niet om te helpen maar hij kwam om te kijken waarom ik niet opnieuw wilde scannen kwam ik nu achter.
Zijn houding naar mij toe was alles behalve behulpzaam en alles in zijn houding gaf aan dat hij mij maar een zeur vond.
Dit heeft hij uiteraard niet uitgsproken maar dat gevoel heeft hij mij wel gegeven.

Ik geef hem aan dat ik inmiddels langer dan 30 minuten bezig ben om af te rekenen waarop dhr Tutone op zijn horloge kijkt en neerbuigend aangeeft dat ik toch nog helemaal niet zolang in de winkel ben....
Mijn bon, afgeslagen bij de zelfkassa was van 18:28 uur het is inmiddels bijna 19:00 uur maar dhr Tutone vindt dat niet lang??
Hij behandeld mij alsof ik een heel onbeschofte klant ben die iets heel raars van de winkel verlangt.

Ik geef dhr Tutone aan dat ik zelf meerdere baantjes heb gehad in de detail handel, horeca, enz en dat ik nog nooit heb meegamaakt dat als de bon al geblokkeerd zou zijn, dat er niet even een nieuwe bon gemaakt kan worden om op zijn minst de benadeelde klant tegemoet te komen , de klant die nu 30 min bezig is om te betalen wat door de schuld van de winkelsystemen maar ook van het personeel niet lukt.
Dhr Tutone begint nu zelfs te bagatelliseren door aan te geven dat 3 tasjes toch helemaal niet zoveel is om opnieuw te scannnen? We hebben het hier over een aankoop van bijna 100,- wat door meneer wordt weggewuifd als 3 kleine tasjes....

Dhr Tutone geeft mij meerdere keren aan dat ik RAAR doe en OVERDRIJF want systemen die blokkeren/ bonnen die blokkeren kan nu eenmaal gebeuren!
Ik geef hem aan dat ik dat begrijp maar hetgeen ik niet begrijp is dat er werkelijk geen andere manier is dan ALLES opnieuw scannen.
Meneer geeft mij weer aan dat 3 tasjes toch niet zoveel is waarop ik hem nu aangeef, omdat ik het nu zelf ook eindelijk zat wordt, dat hij dat dan voor mij mag doen als het allemaal zo meevalt.
Meneer pakt mijn tasjes op en zegt een medewerkster een kassa open te doen zodat hij alles op de band kan leggen.
Ik geef hem nu aan dat OOK dit niet is wat de medewerkster mij aangaf want de medewerkster gaf mij aan dat ik zelf bij de zelfkassa alles maar even opnieuw moest gaan scannen maar nu werd er ineens een kassa voor open gedaan?
Dhr Tutone blijft mij , terwijl ik al die tijd rustig en beleefd ben gebleven, aankijken en behandelen alsof ik nog steeds hele vreemde dingen zeg en blijft mij het gevoel geven dat alles eigenlijk mijn eigen schuld is.
Na 30 minuten, eerste bon is van 18:28 uur en de laatste van 18:57 uur kan ik eindelijk de winkel verlaten.

Ik heb mij werkelijk nog nooit zo onbegrepen, ongehoord en onterecht bejegend gevoeld als die avond.

Het is uit den boze dat dit de manier is waarop de managr van dienst met trouwe klanten omgaat!

 by N

Klantenservice in de winkel verwijst naar klantenservice online. Deze heeft geen mailadres. Klachten over aanbod van producten komt niet op het formulier voor. Bijzonder klantonvriendelijk.

 by dutch guy

gaat alleen maar om aandeelhouders en geld, niet de mensen.

 by Rene

ze reageren niet? E-mai erg moeilijk
er vinden

 by Hans Steijger

ik wil een klacht per mail indienen over flinterdunne ham. deze bevat dikke plakken rest stukken.
verder onderschrijf ik de reacties over de gratis producten bij de laatste actie. Onverwacht succes aan me hoela. Klachten binnen hengelen met een worst voor de neus en afschepen met een drogreden. Was de Dekamarkt maar op ons winkelcentrum gekomen nadat DEEN vertrok.

 by Mineer hoofdpijn

Ik niet weten of ik problem mag sjeggen. Misschien Albert gein snel boos worde op mijn Ike erg bang voor mineer alber gein

 by Jacqueline

Gratis product kraskaart al weken niet meer op vooraad, en ook niet meer leverbaar volgens AH medewerker.Leuk kadootjes weg geven,NIET DUS!

 by Veen

Erg duur maakt misbruik van de situatie in het land promoot huismerk maar verhoogt wel de ah melk in 4 dagen met 12%

 by Willard

Wat een commerciële shitshow is de AH geworden. Al 20 jaar mijn go-to supermarkt maar dat is nu wel afgelopen. Waar ik me al jaren aan stoor is dit geintje wat ze constant flikken: Er is een product wat jou en blijkbaar vele andere klanten bevalt. Dan komt er een AH huismerk versie van uit. Deze huismerk versie is goedkoper maar ook kwalitatief een stuk minder. Vervolgens verdwijnt het populaire product. Dan een maandje later word de huismerk versie duurder dan het origineel was. Je kan dus alleen dat fijne product niet kopen en je enigste optie is dan een inferieure duurdere versie. Ik noem bijvoorbeeld dubbeldrank of vlammetjes. Eerste twee die te binnen schieten maar ze doen het constant.

Nu hebben ze zo een fijne actie lopen dat je kraskaarten krijgt bij iedere €15. Ik had voor het gezin ingeslagen voor de hele week en kreeg dus een enorme stapel kraskaarten. Natuurlijk zoals verwacht heel veel slecht lopende Unilever troep net zoals bij veel andere acties. Toch besloten om eens wat van deze producten te proberen aangezien ze gratis waren en mijn tiener kinderen sommige van deze zaken zeker graag zouden hebben.

Van de 15 "gratis" producten kon ik er vorige week 1 krijgen. Eerst een dikke speurtocht om deze incourant zooi te vinden om vervolgens te zien dat het was "uitverkocht". Ik had ook 3 bonnetjes voor een roomboter croissant. Gewoon ranzig dat ze een product wat bijna niks kost gepast vinden om te geven als actie bij besteding van €15. Gefeliciteerd ! U heeft €45 uitgegeven en krijgt daarom drie "gratis" roomboter croissants. Mooi geen speurtocht ik weet waar die liggen ! Oh wat een verrassing: er hangt een bordje dat ze tijdelijk zijn uitverkocht.....

Ik zie de manager in Nijkerk lopen en spreek hem hier op aan. Hij verteld me vervolgens dat de actie een onverwacht succes was. Ik vroeg hem dus wat er onverwacht was dat als je mensen gratis eten en drinken aanbied dat ze dat ook daadwerkelijk willen hebben. Nodeloos te zeggen dat ik geen rationeel antwoord heb gekregen. Actie loopt nu al een paar weken maar nog steeds zijn deze producten niet verkrijgbaar. Vandaag mijn boodschappen voor de volgende week gedaan bij de Aldi, Lidl & Jumbo. Mijn €500+ in de maand komt niet meer bij de AH vandaan voor tenminste de rest van het jaar. En tegen die tijd ben ik waarschijnlijk al gewend aan die andere supermarkten.

DAAAAAGGG AH.

 by Heida

Verminderd een budgetwinkel.
Jammer. Wij, (groep consumenten) vinden steeds vaker de betere prijzen bij andere supers.

 by D van Dieren

Ben zeer onvriendelijk niet geholpen bij AH Den Dolder.
Sta met 2 planten aan de servicebalie om afterekenen en vraag of ik geholpen kan worden na 15 min wachten.
Zegt de medewerker een zeer jonge jongen dat ik dan aan de balie 2 meter naar links maar achter in de rij moet gaan staan waar nog 4 mensen voor mij staan.
Alles laten staan en weggegaan
Kom daar 2 tot 3 keer in de week maar ben er nu helemaal klaar mee.
Voelde me als een kwajongen behandeld.
Ik woon in Hilversum en ging altijd naar Den Dolder omdat im het een prima winkel vond.
Maar helaas zien ze min niet in Den Dolder met dit nivo personeel.
Ben erg teleurgesteld.

 by Hans

Elke week meer producten die niet leverbaar zijn via de online dienst. Als je vervolgens naar de AH winkel ga hebben ze het wel. Ik mag toch verwachten dat zo'n online dienst direct uit het magazijn levert en minimaal heeft wat ik de supermarkt wel aanwezig is. Heb de bezorgkosten voor een jaar betaald maar ben bang dat ik toch naar een andere supermarkt ga.

 by Pieter

Mijn dochter kocht paar dagen geleden een flesje cassis zero bij AH Overtoom 116 Amsterdam met een houdbaarheidsdatum van juli 2021. Hoe kan dit in verdesnaam gebeuren in juli 2022! De smaak was ook heel anders vandaar dat ze het opmerkte.

 by hoeve

waarom wordt je niet terug gebelt als je een klacht hebt ingediend

 by Willemien

Nergens een e-mailadres te vinden. Een heleboel pagina´s over de klantenservice, waar niets instaat hoe AH de klant echt helpt. Niet alleen AH, maar ook veel andere supermarkten beschermen zich tegen klachten van klanten, bieden klanten niet de mogelijkheid om schriftelijk (via e-mail) te reageren, want dan ligt de klacht juridisch vast. Supermarkten buiten leveranciers en boeren uit, rommelen met inhoud en verpakkingen (minder inhoud voor hetzelfde geld) en laten alle prijzen in rap tempo stijgen.
DE HOOGSTE TIJD VOOR EEN NATIONALE SUPERMARKTEN BOYCOT.
Koop meer plaatselijk bij kleine lokale winkels!

 by H

Kolere supermarkt met zijn kolere prijzen die niet meer te betalen zijn

 by W. Gerritsen van der Hoop-Smit

on-line bestelling.l Het per mail aan mij toesturen van de pakbon,. Ik kon deze uitprinten, maar plotseling is mijn printer geblokkeerd en kan ik de pakbon niet meer uitprinten.

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Albert Heijn klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Albert Heijn zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Albert Heijn op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Albert Heijn klantenservice en wordt ook niet gelezen door Albert Heijn
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )