Aantal reviews 5

Hoe zijn uw ervaringen met Action? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Action Klantenservice?

Heeft u een vraag aan Action? Bijvoorbeeld over uw bestelling of productvoorraad, of heeft u een klacht en wilt u hiervoor telefonisch contact opnemen? Telefoonnummers zijn online steeds moeilijker te vinden, maar bij ons vindt u het Action Telefoonnummer snel en eenvoudig. Verder vindt u hier overige contactmogelijkheden van de online winkel. Wanneer u telefonisch contact opneemt krijgt u een keuzemenu te horen. De opties van dit menu staan hieronder in een handig overzicht. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en heeft u sneller contact met de juiste medewerker. Tip; Heeft u een vraag over een bestelling houdt u dan uw ordernummer bij de hand. De medewerker kan u in dat geval nog sneller helpen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Action bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Action telefoonnummer

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen met de klantenservice  hoort u eerst de volgende meldtekst: " Welkom bij Action, het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een van onze winkels. U wordt daarom doorgeschakeld naar onze klantenservice. Er volgt nu een keuzemenu:"

Tip: Wilt u contact met een medewerker? Bekijk dan eerst goed het keuzemenu. Via een aantal keuzes wordt de verbinding namelijk verbroken. Via optie 6 krijgt u altijd een medewerker te spreken.

 • Toets 1

  Wilt u weten of een bepaald artikel op voorraad is of onderdeel uitmaakt van het assortiment van het assortiment van een van onze winkels?

 • Toets 2

  Heeft u vraag over ruilen of het terugbrengen van een artikel?

  "Heeft u het artikel gekocht in een van onze winkels? Dan kunt u product ruilen of terugbrengen als het voldoet aan de volgende 3 voorwaarden: 1 Het product is niet beschadigd of gebruikt. 2 U ruilt het product binnen 8 dagen na aankoop. 3 U bent in het bezit van het aankoopbewijs. Neem het product en het aankoopbewijs mee naar de Action winkel bij u in de buurt. Medewerkers in de winkel helpen u graag. Het is niet mogelijk telefonisch contact op te nemen met een action winkel. Indien u het artikel heeft gekocht via onze webshop kunt u meer informatie vinden over het retourneren op shop.action.com. De verbinding wordt nu automatisch verbroken."

 • Toets 3

  Heeft u een vraag over garantie?

  "Wat vervelend dat uw product beschadigd of defect is. Heeft u het artikel gekocht in een van onze winkels? Dan helpen onze medewerkers in de winkel u graag. Neem het product en het aankoopbewijs mee naar de winkel en de bedrijfsleiding zal beoordelen of u recht heeft op garantie. U kunt dan kiezen uit een vervangend artikel of u krijgt uw geld terug. Het is niet mogelijk telefonisch contact op te nemen met een action winkel. Indien u het artikel heeft gekocht via onze webshop kunt u meer info vinden op shop.action.com. De verbinding wordt nu automatisch verbroken."

 • Toets 4

  Heeft u een vraag over bestellen?

  • 1

   Heeft u een vraag over het maken van een bestelling in een van onze winkels? Toets 1

   "U kunt een bestelling plaatsen bij onze medewerkers in onze winkels. Het is. Het is niet mogelijk om online of telefonisch een bestelling te plaatsen of om telefonisch contact op te nemen met een action winkel. Onze medewerkers in de winkels helpen u graag. De verbinding wordt nu automatisch verbroken."

  • 2

   Heeft u een vraag over online bestelling in onze webshop? Toets 2

   U krijgt een medewerker aan de lijn. U hoort het aantal wachtende voor u.

 • Toets 5

  Heeft u een vraag over een beschadigd of defect artikel?

  "Wat vervelend dat uw product beschadigd of defect is. Heeft u het artikel gekocht in een van onze winkels? Dan helpen onze medewerkers in de winkel u graag. Neem het product en het aankoopbewijs mee naar de winkel en de bedrijfsleiding zal beoordelen of u recht heeft op garantie. U kunt dan kiezen uit een vervangend artikel of u krijgt uw geld terug. Het is niet mogelijk telefonisch contact op te nemen met een action winkel. Indien u het artikel heeft gekocht via onze webshop kunt u meer info vinden op shop.action.com. De verbinding wordt nu automatisch verbroken."

 • Toets 6

  Voor overige vragen kies 6

  U wordt doorverbonden met een medewerker.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 5

Hoe zijn uw ervaringen met Action? Geef hier een cijfer

Wat zijn de Action Klantenservice Contactmogelijkheden?

Op de website van www.action.com vindt u antwoorden op veel gestelde vragen. Mocht u er onverhoopt niet uit komen of wilt u bijvoorbeeld een klacht doorgeven dan kunt op meerdere manieren contact opnemen;

Action bellen: Voor snel antwoord op uw vragen kunt u doorgaans het beste bellen. Het reguliere nummer vindt u hierboven in het grijze blok. Het is een lokaal nummer en u betaalt hiervoor uw gebruikelijke belkosten.

Mailen: Vragen en opmerkingen kunt u mailen naar klantenservice@action.nl. Uw mail wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Schrijven: Stuur uw brief naar Action Nederland BV,
Perenmarkt 15, 1681PG Zwaagdijk-Oost.

Online Contactformulier: Bezoek hiervoor deze pagina op de website van Action.

Telefoonnummer Opzoeken van een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel.  U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Action klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 5 reviews
 by Deckers

Heb een koekenpannenset gekocht driedelig en bij het uitpakken zaten er maar twee in de 20 en de24 zat erin maar de grote 28 niet online besteld maar je krijgt ze niet aan de telefoon

 by Erik

Zeer slechte service
Zeer slechte service. 2 weken geleden 2 tafeltjes besteld en betaald zou binnen 5 dagen geleverd worden. Helaas niets binnen gehad, al 2 x een mail gestuurd maar word niet op gereageerd krijgen de melding, Momenteel is het echter erg druk, vandaar dat het langer kan duren voordat we uw vraag beantwoorden.

 by Ennis van der Hoek

Waardeloos om iemand aan de telefoon te krijgen
Heb al 2 x 20 min aan de tel gezeten maar nemen niet op.
Wat een fijne klantenservice.

 by Jolanda majzik

0 ik heb onlangs panen gekocht en die gaan nirt op mijn kookplaat en ze xillen mij die niiet trug betalen staat wel op de verpakking dat ze op mijn vuur gaan mzzr is niet het geval

 by Lucie

Verschillende keren gevraagd om de pin te resetten kon zoals meerdere klanten niet met telefoon betalen doen er niets mee zelfs manager niet

Welke ervaringen heeft u met Action klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Action zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Action op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Action klantenservice en wordt ook niet gelezen door Action
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )