Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met About You?

Geef hier een cijfer

Wat is het Telefoonnummer van About You ?

Wilt u telefonisch contact opnemen met About You Nederland en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Het kan soms best even zoeken zijn om het nummer te vinden op hun website. Onze website biedt een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Hieronder op deze pagina vindt u het snel.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 22.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 22.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 22.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 22.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 22.00 uur

 • Zaterdag

  08.00 - 22.00 uur

Waarom About You bellen?

 1. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 2. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 3. Als u persoonlijk contact prefereert
 4. Voor vragen over de levering van een bestelling
 5. Voor het doorgeven van een klacht
 6. Voor vragen over het assortiment

Contactdetails

 1. About You telefoonnummer

 2. www.aboutyou.nl

Bellen met About You

Aan de telefoon wordt u direct te woord gestaan door een medewerker. U hoort voorafgaand eerst het volgende bericht met informatie;

"Welkom bij About You. We zullen je zo spoedig mogelijk te woord staan. We zijn altijd bezig om onze service te verbeteren. Daarom nemen we onze telefoongesprekken op. Als je hiermee akkoord gaat toets dan 1. Zo niet? Blijf dan aan de lijn. Om je sneller van dienst te zijn, willen we je vragen om je e-mailadres en je bestelnummer bij de hand te houden. Alvast bedankt."

Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met About You?

Geef hier een cijfer

Meer info over About You

Sinds 2014 is About You een webshop en verkoopt dames-, heren- en kinderkleding. Het is een dochteronderneming van het grote Duitse concern OTTO, waarvan het hoofdkantoor in Hamburg zit. Vooral gericht op smartphonegebruikers met een goedwerkende app, wordt er kleding verkocht van veel verschillende bekende merken en ook van hun eigen fashionlijn `About you Basics`. About You wordt vooral geprezen om de manier waarop klanten persoonsgerichte kleding- voorstellen krijgen gebaseerd op eerdere aankopen, waardoor online shoppen een fijne ervaring wordt.

Ook het verlenen van een goede klantenservice staat centraal.  De klantenservice van de webshop is goed bereikbaar, zowel telefonisch als online.

Is About You telefonisch bereikbaar?

Als u contact wilt opnemen met de klantenservice van About You Nederland, kunt u rekenen op behulpzaam team dat altijd klaarstaat om u te helpen. Of u nu vragen heeft over een product, hulp nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling of een probleem wilt melden, de klantendienst van About You Nederland helpt u graag snel verder.

We begrijpen dat u snel geholpen wilt worden en daarom vindt u op deze pagina ( zie hierboven in het grijze blok) direct het juiste Klantenservice Telefoonnummer van About You dat u zoekt.

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel. U vindt hier ook snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met About You klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by TC Koenen

Zó slecht…20 min.in de wacht…25 min in de wacht…we helpers zo…ja ja…daág

Welke ervaringen heeft u met About You klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij About You zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met About You op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar About You klantenservice en wordt ook niet gelezen door About You
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )