Postnl Klantenservice
0900-0990

Postnl is van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar.

Bel Keuzemenu nummer

0900 6464 123 (90CPM)

en wij verbinden u direct door!

Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Postnl
 • Telefoonnummer klantenservice Postnl:

   0900-0990
 • Gesprekskosten: 45 cent per gesprek | plus uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.postnl.nl
 • Rapportcijfer Postnl Klantenservice:
 • Hoe zijn jouw ervaringen met Postnl Klantenservice? Geef hier een cijfer

Hulp bij het bellen naar Postnl : Het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Direct contact met de juiste persoon.

Gesproken Tekst: ‘Welkom bij de klantenservice Post.nl. Er volgen nu 3 (hoofd) keuzes.’

Het keuzemenu:

TOETS 1 — Belt u over de verzending en ontvangst van pakketten of aangetekende zendingen

“Voor het opvragen van de geplande bezorgdatum van een zending met een track & trace code, verwijzen wij u graag naar onze  website: www.postnl.nl en of postnlapp.  Er volgen nu 3 keuzes”

Toets 1 — heeft u een vraag over een pakket of aangetekende dat binnen Nederland is verstuurd kies 1 (1+1)
Toets 2 — verwacht u een brief of pakket uit het buitenland kies 2 (1+2)
Toets 3 —is uw brief of pakket naar het buitenland verstuurd kies 3  (1+3)

(copyright keuzemenu.info)

TOETS 2 — Belt u over  brieven en folders

Toets 1 — belt u over rouwbrieven kies 1 (2+1) Voordat u iemand aan de lijn krijgt wordt mogelijk aan u gevraag of u mee wilt werken aan klant-tevredenheidsonderzoek. Toets 2  indien u NIET mee wilt werken. Toets 1 indien u WEL wilt meewerken.
Toets 2 — voor overige vragen kies 2 (2+2)

TOETS 3 — Belt u over de verhuis- bewaar- of doorzendservice

Tekst: “Wilt u een verhuis- bewaar of doorzendservice aanvragen? Ga dan www.postnl.nl en /of postnl-App. Heeft u een andere vraag over de verhuis- bewaar of doorzendservice blijft u dan aan de lijn.

TOETS 9 — For English


Telefonisch bereikbaar:
Postnl is op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar.
Heeft u een vraag over een verzonden pakket? Of over het bericht dat de bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten? De klantenservice van Postnl helpt u graag verder.


N.B. Buiten openingstijden van de klantenservice krijgt u een ander keuzemenu te horen:
Heeft u een vraag over door u verzonden rouwpost? Toets 1 voor Ja Toets 2 voor Nee


Direct antwoord op uw vraag aan de klantenservice van Postnl

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.


Ervaringen van onze bezoekers met Postnl Klantenservice

Vanuit buitenland lukt het indd niet 0900 maar wel verder lezen dan.....gaat via hoofdkantoor... eerst lezen dan janken

Beoordeeld op:18 04, 2017 door: Mike

Vanuit buitenland lukt het indd niet 0900 maar wel verder lezen dan.....gaat via hoofdkantoor... eerst lezen dan janken

Ik vind het vervelend dat er zo met pakketten om wordt gegaan. Niemand weet waar mijn pakje is. De chauffeur sprak geen woord Nederlands en heeft verk

Beoordeeld op:15 04, 2017 door: Geïrriteerd

Ik vind het vervelend dat er zo met pakketten om wordt gegaan. Niemand weet waar mijn pakje is. De chauffeur sprak geen woord Nederlands en heeft verkeer info op het briefje geschreven wat ik van mijn buren begreep. Kan nu niemand bellen voor info. En als ik me pakje krijg kan ik hem netjes terug sturen want ik had het nodig VOOR PASEN

In maart zijn 2 pakketjes 2 straten verderop geleverd, ook nog eens op een ander huisnummer (?) Heel vervelend. Ik had het geluk dat de mensen zo eerl

Beoordeeld op:08 04, 2017 door: Mw. Klein

In maart zijn 2 pakketjes 2 straten verderop geleverd, ook nog eens op een ander huisnummer (?) Heel vervelend. Ik had het geluk dat de mensen zo eerlijk waren de pakketjes aan mij te geven. Nu heb ik dinsdag! wat besteld wat door de brievenbus kan, helaas is het nog NIET binnen! Als het al aan komt. Vandaag had ik een verjaardag en heb daardoor niet het kado kunnen geven aan een 9-jarig meisje. Hoe teleurstellend is dat. Ze wonen ook niet naast de deur. Ik durf niet eens meer wat te bestellen want het komt dus blijkbaar niet aan. Ik ben er zo klaar mee. Ronduit slecht!

Ben net weer eens heel erg boos geworden op postnl.Deze zouden een pakje tussen 14.30 en 16.30 afgeven, ik neem speciaal vrij en ben om 14.00 thuis!

Beoordeeld op:15 02, 2017 door: Claudia

Ben net weer eens heel erg boos geworden op postnl.
Deze zouden een pakje tussen 14.30 en 16.30 afgeven, ik neem speciaal vrij en ben om 14.00 thuis! Zie dat ze al geweest zijn om 13.30!
Waar slaat dit op? Morgen weer hetzelfde verhaal zeker, echt belachelijk!
Bel hierover naar postnl en geloof het of niet het gesprek wordt gewoon afgebroken!
Ben nu zo boos!

Was de barcode van een aangetekende brief kwijt. Men kon de gegevens achterhalen en mij geruststellen dat de brief op een bepaalde tijd was ontvangen

Beoordeeld op:02 02, 2017 door: Peter

Was de barcode van een aangetekende brief kwijt. Men kon de gegevens achterhalen en mij geruststellen dat de brief op een bepaalde tijd was ontvangen en ondertekend.

Onderstaande klacht telefonisch melden bij post.nl kost mij geld terwijl ik al de dupe ben van hun fouten, en bovendien wordt er niks mee gedaan. Beet

Beoordeeld op:11 01, 2017 door: Mulder

Onderstaande klacht telefonisch melden bij post.nl kost mij geld terwijl ik al de dupe ben van hun fouten, en bovendien wordt er niks mee gedaan. Beetje krom allemaal.
Een brief sturen heeft geen zin want die komt misschien nooit aan. Lees onderstaande.

Tot 2x toe zijn de kaartjes die ik verzonden heb nooit aangekomen. Melding van gemaakt bij post.nl maar nooit weer iets van gehoord.
Vervolgens weer een poging gewaagd en opnieuw een kaartje verstuurd.
Tot mijn verbazing moest de ontvanger nu strafporto gaan betalen terwijl er genoeg porto op was geplakt. !!!!!!
Naar mijn idee kun je beter de post via de regio post of digitaal gaan versturen dan weet je zeker dat het aankomt
en heb je deze ergernis ook niet.

Pakket gekregen maar de inhoud was stuk. Het was allemaal goed ingepakt in bubbel plastic zelfs nog een sticker met breekbaar op de doos.Klanten ser

Beoordeeld op:24 12, 2016 door: Nemual

Pakket gekregen maar de inhoud was stuk. Het was allemaal goed ingepakt in bubbel plastic zelfs nog een sticker met breekbaar op de doos.
Klanten service niet bereikbaar nooit meer post.nl

Ik betaalde maar er was geen antwoord voor mijn vraaag( over mijn pakketje bedoel ik)Ik denk dat het niet om medewerker gaat maar wel op systeem. So

Beoordeeld op:23 12, 2016 door: Caleb

Ik betaalde maar er was geen antwoord voor mijn vraaag( over mijn pakketje bedoel ik)
Ik denk dat het niet om medewerker gaat maar wel op systeem. Sowieso een slechte ervaring.

Belachelijk dat je 0.45 € moet betalen als je wilt melden dat de brievenbus op straat boordevol zit. Uiteraard ook belachelijk dat deze in deze per

Beoordeeld op:20 12, 2016 door: Mulder

Belachelijk dat je 0.45 € moet betalen als je wilt melden dat de brievenbus op straat boordevol zit. Uiteraard ook belachelijk dat deze in deze periode..kerst..zo weinig wordt geleegd!

Zeer ontevreden over de service, over de oplossingsgerichtheid van de medewerkers.Zeer belangrijke brief wordt niet afgeleverd, waar veel mee gemoei

Beoordeeld op:19 12, 2016 door: Suna

Zeer ontevreden over de service, over de oplossingsgerichtheid van de medewerkers.
Zeer belangrijke brief wordt niet afgeleverd, waar veel mee gemoeid is en onduidelijk reden is die vanuit het buitenland terug verzonden, maar zal nog 3 weken duren voor het er komt! Veels te laat en voordat die brief terug is kunnen ze helemaal niets zeggen.
Op het moment dat je de suggestie wilt meegeven dat er voortaan bij aangetekende brieven telefoon van afzender of ontvanger toegevoegd moet worden om dit te voorkomen wordt gezegd gaan we niet over.
Men beweert dat de postbezorger is langs geweest, terwijl ik donders goed weet dat dat niet zo is en als ik de bezorger een "sukkel"noem die invult wat hem uitkomt, wordt er gewoon opgehangen!!
Nou daar sta je dan.. ECHT BAAL ER ENORM VAN EN BEN WEDEROM VOOR DE ZOVEELSTE KEER TELERUGESTELD in de afhandeling van POST NL en partners!

ik heb voor vier weken terug een verhuizing doorgegeven en ik heb ook de betaling gedaan maar mijn post is nog steeds niet verstuurd naar mijnnieuwe a

Beoordeeld op:18 12, 2016 door: albert van hensbergen

ik heb voor vier weken terug een verhuizing doorgegeven en ik heb ook de betaling gedaan maar mijn post is nog steeds niet verstuurd naar mijnnieuwe adres van mijn moeder ik ben verhuisd van apeldoorn naar tiel het nieuwe adres is burg meester van welderenstraat 12 4001vp ik vind dit wel erg lang duren met vriendelijke groeten albert van hensbergen

Er zou een pakketje "overdag" bezorgd worden tussen 17:00 en 19:00 uur (naar mijn idee begint de avond om 18:00uur maar goed).Bekijk ik mijn mail ro

Beoordeeld op:16 12, 2016 door: Schockman

Er zou een pakketje "overdag" bezorgd worden tussen 17:00 en 19:00 uur (naar mijn idee begint de avond om 18:00uur maar goed).
Bekijk ik mijn mail rond 12:30uur (terwijl ik vrij ben vandaag dus gewoon thuis) zie ik dat ze de dag erna pas komen??
Ik kijk in de brievenbus, ligt er een kaartje dat ze dus al langs zijn geweest!
Bellen met de klantenservice heeft ook geen zin aangezien niemand contact kan leggen met de planning van de bezorgers of de bezorgers zelf?! Wat een onzin zeg! Waar heb je dan een klantenservice voor?" O en een klacht indienen kan niet mevrouw, u heeft een briefje in de bus dus moeten wij ervan uit gaan dat er is aangebeld, dit is onze manier van werken "
Heb alleen maar slechte/moeizame ervaringen met PostNL maar dit spant toch wel de kroon!

Vlot en snel geholpen door de dame van de klanten service, had de bezorger ook zo gewerkt was er niets aan de hand geweest nu kreeg ik een kaartje in

Beoordeeld op:05 12, 2016 door: Ad

Vlot en snel geholpen door de dame van de klanten service, had de bezorger ook zo gewerkt was er niets aan de hand geweest nu kreeg ik een kaartje in de bus dat hij het pakketje had af gegeven bij een van de buren ( zijn er 65 in onze flat)
Blijkt nu dat hij vanmiddag terug komt "@#$#!@#" lekker handig kost veel tijd en onnodige frustratie plus natuurlijk de telefoon kosten maar daar wordt dan weer niet over gesproken natuurlijk.

abominabele bereikbaarheid

Beoordeeld op:01 12, 2016 door: G. Vermeer

abominabele bereikbaarheid

PostNL ga ik voortaan aan alle binnen- en buitenlandse zendingen verzoeken om te vermijden. Slechtste koerier in europa. En nog zeer frauduleus ook. B

Beoordeeld op:29 11, 2016 door: mas

PostNL ga ik voortaan aan alle binnen- en buitenlandse zendingen verzoeken om te vermijden. Slechtste koerier in europa. En nog zeer frauduleus ook. Belachelijk slecht. Dat dit bedrijf nog niet verplicht opgeheven is zeg. Beschadigde en vermiste zendingen. Inklaringskosten op een pakket van amper 10 euro. De maffia in sicilië is nog netter...

Wat een maf..... bij PostNL zeg. :( Zelfde verhaal als iedereen.... Heel da dag thuis zitten wachten... Niets ontvangen... Pakket staat vermeld als af

Beoordeeld op:18 11, 2016 door: Paul

Wat een maf..... bij PostNL zeg. :( Zelfde verhaal als iedereen.... Heel da dag thuis zitten wachten... Niets ontvangen... Pakket staat vermeld als afgeleverd... De telefoonjuffrouw kon me niets vertellen... Wat een zooitje

Eerste bezorgdag waren ze te vroeg waardoor niemand thuis was. Maar ik woon in een flat dus er is altijd iemand thuis bij wie ze het konden achter lat

Beoordeeld op:10 11, 2016 door: klote postnl

Eerste bezorgdag waren ze te vroeg waardoor niemand thuis was. Maar ik woon in een flat dus er is altijd iemand thuis bij wie ze het konden achter laten. Tweede bezorgdag hadden ze vertraging (kan gebeuren) maar om 21:30 nog niemand. Om 22:20 kijk ik in mijn mail en staat er dat ik mijn pakketje helemaal in een andere buurt moet ophalen bij een afhaal punt. Dat is ongeveer een uur met de bus. Terwijl ik genoeg afhaalpunten in de buurt heb. Ik laat het thuis bezorgen en uiteindelijk kan ik nog een hele reis gaan maken en extra kosten want de bus is niet gratis. Waarvoor betalen we bezorgkosten????? Heeeel slechts geregeld!!!!

1e pakket met servies werd bezorgd door PostNL. Alles was kapot. Geen bordje was heel. Bedrijf heeft het opnieuw verzonden... deze levering staat op b

Beoordeeld op:30 10, 2016 door: Jill

1e pakket met servies werd bezorgd door PostNL. Alles was kapot. Geen bordje was heel. Bedrijf heeft het opnieuw verzonden... deze levering staat op bezorgd op ons adres maar ik heb niks ontvangen. Bij buren aangebeld maar ook niks! En PostNL is in het weekend niet te bereiken.

We krijgen een briefje in de bus dat we niet thuis waren ,maar we waren wel thuis.De Zaterdag wachten en wachten ,om 16.00 is de lijn gesloten voor kl

Beoordeeld op:22 10, 2016 door: R?Hof

We krijgen een briefje in de bus dat we niet thuis waren ,maar we waren wel thuis.De Zaterdag wachten en wachten ,om 16.00 is de lijn gesloten voor klachten,je leest dat het post tot 21.30 gebracht kan worden.Dan verwacht je ook dat de PTT te bekijken is voor klachten.Je hele dag naar de GALLAMIEZEN !!!!!!!

zeer slecht

Beoordeeld op:14 10, 2016 door: maria

zeer slecht

Als ik een min 1 kon geven deed ik dat graag. Eerst de halve dag op track en trace nog onder weg.. nog onderweg.. uuuuren later dan t aangegeven afle

Beoordeeld op:01 10, 2016 door: pokkepost

Als ik een min 1 kon geven deed ik dat graag. Eerst de halve dag op track en trace nog onder weg.. nog onderweg.. uuuuren later dan t aangegeven aflevermoment nog steeds onderweg.(kan gebeuren) en dan opeeeens melden via de t&t dat je langs bent geweest om een pakket af te geven om 14.10 t en me niet thuis trof .. terwijl er de hele dag iemand thuis was en ook bij de buren niemand die t pakket heeft aangeboden.. als jullie echt geweest zijn waarom zit er dan Niets in mijn brievenbus.. het welbekende niet thuis strookje.. niet netjes om te liegen en de fout bij de klant neer te leggen.. krijg ik van jullie mn 3,95 bezorgkosten terug? Vast niet..wederom teleurgesteld...nuff said...

Mijn pakket die ik heb gestuurd naar Ethiopië 18-08-3016 is aangekomen naar Ethiopië 24-08-2016 en is niet bezorgd. Ik weet niet waarom, de pakket

Beoordeeld op:13 09, 2016 door: Ali

Mijn pakket die ik heb gestuurd naar Ethiopië 18-08-3016 is aangekomen naar Ethiopië 24-08-2016 en is niet bezorgd. Ik weet niet waarom, de pakket moet bezorgd worden naar Nederlandse ambassade in Ethiopië maar dat is niet gebeurd.Dat is toch niet normaal hoor.

Track en Trace code werkt WEER niet bij dit bedrijf. Coolblue is de opdrachtgever (verzender) en heeft ook geen grip op het bedrijf. Coolblue bedrijf

Beoordeeld op:26 08, 2016 door: Bas

Track en Trace code werkt WEER niet bij dit bedrijf. Coolblue is de opdrachtgever (verzender) en heeft ook geen grip op het bedrijf. Coolblue bedrijf neemt pas contact op met PostNL als het al mis is gegaan. Je zou verwachten van een T&T code dat je het bezorgmoment kan monitoren. Dichterbij het bezorgpunt (en tijd) verwacht je toch dat het allemaal duidelijker wordt. Sinds 8:30 uur (am) staat de status op 'bezorger onderweg'. PostNL heeft haar automatisering niet op orde is mijn conclusie. PostNL is bovendien niet telefonisch bereikbaar (zelfs de internet pagina met contactnummers is onbereikbaar); dus communiceren wordt moeilijk. Gelukkig zijn er ook nog andere koeriersdiensten die wel weten wat goed communiceren is. PostNL is maar overslaan de volgende keer. Dit gebeurd me te vaak met dit bedrijf!

Post.NL KLOTESERVICE!Ik kreeg vandaag een brief van hun, of ik even 20,44 wilde betalen voor een pakketje van ik heb verzonden naar de US, terwijl

Beoordeeld op:20 08, 2016 door: Alex

Post.NL KLOTESERVICE!

Ik kreeg vandaag een brief van hun, of ik even 20,44 wilde betalen voor een pakketje van ik heb verzonden naar de US, terwijl ik dat al bij de Primera betaald heb, een bedrag van 18 euries. Kortom ze hebben zelf hun eigen administratie niet op orde, en de Primera blijkbaar ook niet,..... fokkers!!!

Gelukkig heb ik de kassabon nog bewaard, en ga zeker NIET betalen!!!!

In vervolg ga ik over op UPS of DHL

in zeer korte tijd 2 slechte ervaringen gehad met het post.nlzat eerst 5 dagen te wachten op een pakket wat te lang voor post.nl bleek te zijn maar

Beoordeeld op:19 08, 2016 door: Erik

in zeer korte tijd 2 slechte ervaringen gehad met het post.nl
zat eerst 5 dagen te wachten op een pakket wat te lang voor post.nl bleek te zijn maar wel bij de afzender afgehaald was.na veel telefoontjes met afzender te hebben gepleegd is het alsnog via een groot transportbedrijf vervoerd track en trace had ik erbij maar die was niet up to date.

vandaag 18 aug.zou ik een aangetekende brief ontvangen of terwijl mijn rijbewijs track en trace code erop waar ik eerst achteraan moest bellen uiteindelijk toch gekregen.
vandaag tussen 11.30 en 14.30uur komen we bij u.
netjes een berichtje gekregen dat de bezorger onderweg was,15.00uur nog niets gezien krijg ik een bericht om 15.30uur sorry dat we te laat zijn we komen uw pakket zo spoedig mogelijk bij u brengen....wachten...wachten...16.15uur weer een bericht...we hebben u gemist...NOT..was gewoon thuis( en ook nog eens in een huis die leeg staat ivm verkoop)geen gemist briefje in de bus dus die kl*is gewoon niet geweest..ik bellen en nog eens bellen en nog eens....sorry meneer we kunnen niets voor u beteken,..nou dan haal ik hem toch op in Zwolle!?bij mij naast de deur nmlk.nee meneer dat kunnen we helaas niet voor u regelen...grrrrrr....maar moet werken en heb dan een rijbewijs nodig...ja ik kan niets voor u doen meneer dan alleen een klacht indienen dat de bezorger niet is geweest,..wat?die kl*moet ontslag krijgen door hem zit ik nu in de penarie met mijn werkgever....
nu moet ik morgen weer dat naar dat lege huis wachten van 11.30 tot 13.30uur duimen dat hij morgen wel komt...
kortom een HELE DIKKE KOUDE DOUCHE VOOR POST.NL....

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.3 5.0 80 80 Vanuit buitenland lukt het indd niet 0900 maar wel verder lezen dan.....gaat via hoofdkantoor... eerst lezen dan janken

Welke ervaringen heb jij met Postnl Klantenservice?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Je mening komt dan ook niet terecht bij Postnl Klantenservice zelf. Hiervoor dien je dus rechtstreeks contact met Postnl Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet je persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Postnl Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Postnl Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu. Een gratis service van Keuzemenu.info