BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

VidaXL Telefoonnummer Klantenservice
088-1232400088-1232400

Toon telefoonnummer
 • Telefoonnummer klantenservice VidaXL:

   088-1232400
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.vidaxl.nl
 • Rapportcijfer VidaXL Telefoonnummer Klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met VidaXL Telefoonnummer Klantenservice? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van VidaXL? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker.


Bij het bellen naar de webwinkel VidaXL hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

“Welkom bij VidaXL. Wegens het hoge aantal telefoontjes kunnen wij u helaas niet zo snel te woord staan als we graag zouden willen. U kunt ons ook bereiken via e-mail of chat. Alle contactgegevens kunt u terugvinden op www.vidaxl.nl. Ons keuzemenu heeft mij 4 opties! Kan niet? Ècht wel!”

TOETS 1 — Heeft u hulp of advies nodig bij het bestellen van een product? ( keuzemenu.info)

TOETS 2 — Heeft u een vraag over de bezorging van uw product

TOETS 3 — Wilt u nogmaals uw verzendinformatie, factuur en de handleiding van uw product ontvangen

TOETS 4 — Voor overige vragen

Extra Info: Gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainings- beoordelings-  of kwaliteitsdoeleinden.


Telefonische Openingstijden klantenservice VidaXL:

De klantenservice is op werkdagen van 8:00 tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. De medewerkers van de klantservice helpen u graag verder.


Makkelijk contact opnemen met een andere online-winkel?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere online-winkel. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met VidaXL Telefoonnummer Klantenservice

Wil ze bereiken omdat ik mijn pakje terug gestuurd heb en ze willen mijn geld maar niet terug storten op mijn rekening. Wat kan ik doen om ze te manen

Beoordeeld op:26 09, 2019 door: T.P

Wil ze bereiken omdat ik mijn pakje terug gestuurd heb en ze willen mijn geld maar niet terug storten op mijn rekening. Wat kan ik doen om ze te manen om het terug te storten plus de verzendkosten van 6,95euro . Terug sturen is dus in het geheel niet gratis.

Wordt totaal niet beantwoord !! heb wel 5 keer gebeld (tijdens normale kantooruren), krijg alleen een bericht dat ze niet bereikbaar zijn!

Beoordeeld op:11 07, 2019 door: Karin Boere

Wordt totaal niet beantwoord !! heb wel 5 keer gebeld (tijdens normale kantooruren), krijg alleen een bericht dat ze niet bereikbaar zijn!

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.0 1.0 2 2 Wil ze bereiken omdat ik mijn pakje terug gestuurd heb en ze willen mijn geld maar niet terug storten op mijn rekening. Wat kan ik doen om ze te manen om het terug te storten plus

Welke ervaringen heeft u met VidaXL Telefoonnummer Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij VidaXL Telefoonnummer Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met VidaXL Telefoonnummer Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar VidaXL Telefoonnummer Klantenservice en wordt ook niet gelezen door VidaXL Telefoonnummer Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.