BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Transavia Telefoonnummer
020-2146032 020-2146032

Toon telefoonnummer

Op zoek naar het telefoonnummer van Transavia?

 • Telefoonnummer klantenservice Transavia:

   020-2146032
 • Gesprekskosten:  uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.transavia.com/nl-NL/home/
 • Rapportcijfer Transavia Telefoonnummer:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Transavia Telefoonnummer? Geef hier een cijfer

Snel contact opnemen met Transavia : Op deze pagina vind u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu / belmenu. Een handige hulp bij het bellen naar de Transavia Klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker.

U hoort eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

Welkom bij Transavia. Voor Nederlands Toets 1. For English Press 2.”

TOETS 1 — Voor nieuwe boekingen

Vervolg gesproken tekst: ” De Transavia Tariefsvoorwaarden en de Algemene Vervoersvoorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.transavia.com. Deze zijn van toepassing op uw Transavia boeking en van alle vervoer van passagiers en bagage.”  (keuzemenu.info)

TOETS 2 — Voor informatie

TOETS 3 — Voor een boeking met Flying Blue Mile

Vervolg gesproken tekst: “De Transavia Tariefsvoorwaarden en de Algemene Vervoersvoorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.transavia.com. Deze zijn van toepassing op uw Transavia boeking en van alle vervoer van passagiers en bagage. Dit gesprek kan worden geregistreerd voor kwaliteitscontrole en onderzoeksdoeleinden.”

TOETS 4 — Voor business partners

TOETS 5 — Voor een groepsboeking

Extra info: Gesprekken kunnen worden geregistreerd voor kwaliteitscontrole en onderzoeksdoeleinden.


Openingstijden klantenservice Transavia:
De klantenservice is van maandag tot en met zondag van 7:00 tot 23:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Voor meer contactmogelijkheden bezoek de contactpagina van Transavia


Sneller antwoord op uw vraag aan de klantenservice van Transavia

Bel naar de klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag!


Makkelijk contact opnemen met een ander vervoersbedrijf, reisbureau of luchtvaartmaatschappij?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander vervoersbedrijf, reisbureau of luchtvaartmaatschappij. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Transavia Telefoonnummer

Prima verlopen: binnen 5 sec contact en direct vraag opgelost.

Beoordeeld op:20 10, 2019 door: Pieter de Jongh

Prima verlopen: binnen 5 sec contact en direct vraag opgelost.

wij vliegen tientallen keren per jaar met transavia, ik probeer aan informatie te komen en hangt al 25 minuten aan de telefoon, geen reactie. ik hoop

Beoordeeld op:08 10, 2019 door: cullimore

wij vliegen tientallen keren per jaar met transavia, ik probeer aan informatie te komen en hangt al 25 minuten aan de telefoon, geen reactie. ik hoop dat jullie hier een oplossing voor gaan zoeken. Want ik heb verder geen problemen met jullie, vandaar dat ik nog steeds met jullie vliegt.

WAT EEN WAARDELOZE ORGANISATIE: MEDEWERKERS DIE JE VERWIJZEN NAAR HET CONTACTFORMULIER OP DE SITE TERWIJL JE BINNEN 3 DAGEN VERTREKT. MAILWISSELING ME

Beoordeeld op:03 10, 2019 door: Marjolijn

WAT EEN WAARDELOZE ORGANISATIE: MEDEWERKERS DIE JE VERWIJZEN NAAR HET CONTACTFORMULIER OP DE SITE TERWIJL JE BINNEN 3 DAGEN VERTREKT. MAILWISSELING MET IEMAND DIE GEEN NEDERLANDS KAN SCHRIJVEN, EN ME AANSCHRIJFT MET JE EN JOU EN NIET OP MIJN KLACHTEN INGAAT!! UREN IN DE WACHT (ONGEACHT WELK NUMMER VAN HET KEUZEMENU JE INTOETST).

WAT EEN VRESELIJKE ONGEORGANISEERDE BENDE!!! VOOR MIJ NOOIT MEER!!!!! ik heb 1 ster ingetoetst omdat ik anders geen reactie kan versturen, maar 1 ster is nog te veel voor dit stelletje zwakzinnigen!!!!

ga al jaren met transavia zeer slecht te berijken meer dan 1uur in de wacht gestaan mijn booking is niet terug te vinden super slecht

Beoordeeld op:25 09, 2019 door: van der sluijs

ga al jaren met transavia zeer slecht te berijken meer dan 1uur in de wacht gestaan mijn booking is niet terug te vinden super slecht

wat een ellende niet te bereiken euro 425 naar god kut maatschappij .....

Beoordeeld op:25 07, 2019 door: jansen

wat een ellende niet te bereiken euro 425 naar god kut maatschappij .....

Wat een ellende, hang al 20 min naar dat ene K.. lied te luisteren.kan mijn vlucht niet aan mijn overzicht toevoegen om stoel te reserveren. Waardello

Beoordeeld op:07 04, 2019 door: Eric W

Wat een ellende, hang al 20 min naar dat ene K.. lied te luisteren.kan mijn vlucht niet aan mijn overzicht toevoegen om stoel te reserveren. Waardellos. bied dan deze dienst niet aan.

1 is teveel!!! Dramatisch slecht. Niet bereikbaar per telefoon of Facebook en de dramatische website is één dramatische LOOP van non-informatie!! Ne

Beoordeeld op:19 03, 2019 door: Jaap Olthof

1 is teveel!!! Dramatisch slecht. Niet bereikbaar per telefoon of Facebook en de dramatische website is één dramatische LOOP van non-informatie!! Nederland on-waardig!!

Meer dan een kwartier gewacht, steeds geen gehoor

Beoordeeld op:18 09, 2018 door: ludo helsen

Meer dan een kwartier gewacht, steeds geen gehoor

wat een ku. service van transavia, ik kan niet eens mijn vlucht gegevens printen, En bellen met tranavia is hetzelfde als bellen met GOD, onmogelijk.<

Beoordeeld op:07 09, 2018 door: willem

wat een ku. service van transavia, ik kan niet eens mijn vlucht gegevens printen, En bellen met tranavia is hetzelfde als bellen met GOD, onmogelijk.

Ik heb een dubbele betaling voor een ticket gedaan ,wat een ramp om dit geregeld te krijgen .Uren aan de telefoon gehangen en nog geen resultaat.Dit v

Beoordeeld op:19 06, 2018 door: Henny den Hartog

Ik heb een dubbele betaling voor een ticket gedaan ,wat een ramp om dit geregeld te krijgen .Uren aan de telefoon gehangen en nog geen resultaat.Dit vind ik zeer onprettig.
Ik boek heel veel tickets voor mij en mijn familie.Graag hier een antwoordt op.

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.8 5.0 10 10 Prima verlopen: binnen 5 sec contact en direct vraag opgelost.

Welke ervaringen heeft u met Transavia Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Transavia Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Transavia Telefoonnummer op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Transavia Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Transavia Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.