Aantal reviews 4

Hoe zijn uw ervaringen met De VakantieDiscounter?

Geef hier een cijfer

Hoe neem ik contact op met de VakantieDiscounter?

Heeft u een vraag aan de VakantieDiscounter, bijvoorbeeld over uw gemaakte boeking en wilt u contact opnemen? Op deze pagina vindt u de contactmogelijkheden op een rij.  Zo vindt u op deze pagina ook het telefoonnummer. Als u belt met de klantenservice dan krijgt u een keuzemenu. Na uw keuze wordt u doorverbonden met de juiste afdeling. De opties van dit menu staan hieronder. Zo weet u van tevoren welke optie het het beste past bij het antwoord op uw vraag. Het kan zijn dat uw gesprek  gesprek wordt opgenomen, dit om de service blijvend te kunnen verbeteren.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 22.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 22.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 22.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 22.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 22.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Zondag

  09.00 - 17.30 uur

Waarom De VakantieDiscounter bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. De VakantieDiscounter telefoonnummer

  0900-7747400 (uw gebruikskosten)
 2. www.vakantiediscounter.nl

Het telefonisch keuzemenu

Bij het bellen hoort u eerst de volgende actuele informatie. "Helaas leiden de recente wijzigingen in reisadviezen tot extreem lange wachttijden. Vanwege deze drukte moeten w prioriteit geven aan de mensen die bijna vertrekken. Vertrek je binnen 5 dagen blijf dan aan de lijn. Vertrek je buiten 5 dagen dan verzoeken we later terug te bellen. Heb je een vraag over het annuleren of omboeken van je reis? Gebruik dan het formulier op de website. Wij behandelen deze aanvragen op volgorden van vertrekdatum. Ben je benieuwd of jouw reis doorgaat? Geen nieuws is goed nieuws. We nemen contact met je op mocht jouw reis onverhoopt niet doorgaan." "Om u goed van dienst te kunnen zijn volgt er nu een keuzemenu met 2 opties."

 • Toets 1

  Voor vragen over uw reeds geboekte vakantie

 • Toets 2

  Voor informatie over een nieuwe vakantie

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 4

Hoe zijn uw ervaringen met De VakantieDiscounter?

Geef hier een cijfer

Meer contactinformatie

Noodnummer: Heeft u een spoedvraag? Neem hiervoor contact op via het noodnummer op uw reispapieren, deze is van de uitvoerende reisorganisatie.

Telefonisch contact opnemen vanuit België: Vanuit België is Dé VakantieDiscounter te bereiken via het telefoonnummer : 070-359781 ( De kosten hiervoor zijn 30 cent per minuut).

E-mailadres: klantenservice@vakantiediscounter.nl.

Voor Social Media bezoek de website www.vakantiediscounter.nl

Contact met een andere Reisbureau?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina Reisbureaus & Boekingssites. U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met De VakantieDiscounter klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 4 reviews
 by Andre

Krijg de klantenservice niet aan de telefoon (na ruim 2 uur wachten, telefoon maar opgehangen)
Ook op contact formulier wordt niet gereageerd

 by Erik Stokkentreeff

Heeeeel slecht; wij reizen met 6 personen uit 1 familie, vanaf Brussel, Eindhoven en Keulen. Eindhoven is geannuleerd (zonder opgaaf, en vakantiediscounter mailt ook nog dat wij geannuleerd hebben. Verderop staat dan dat reisbureau dat gedaan heeft), rest bevestigd. Geen telefonisch contact, email wordt niet beantwoord. En altijd Corona als excuus ik geloof er niets van, gewoon geen mensen aan de telefoon, lekker goedkoop.

 by Awend

Totaal geen communicatie mogelijk om vraag te stellen noch via telefoon noch via mail. Terugkeer om boeken nergens mogelijk Zeer slechte service. Dikke vette nul.

 by Astrid Wentink

Zeer slecht, totaal geen communicatie mogelijk vragen via de mail worden niet beantwoord en telefoon wordt niet opgenomen, er staat 24 uur een bandje op

Welke ervaringen heeft u met De VakantieDiscounter klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij De VakantieDiscounter zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met De VakantieDiscounter op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar De VakantieDiscounter klantenservice en wordt ook niet gelezen door De VakantieDiscounter
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )