Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met De VakantieDiscounter?

Geef hier een cijfer

Wilt u telefonisch contact opnemen met VakantieDiscounter en bent u zoek naar het klantenservice telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het snel. Ook vindt u hier overige contactgegevens.


Wij helpen u graag met het Keuzemenu

Om het bellen met de bank makkelijker te maken hebben wij het keuzemenu helemaal uitgeschreven. Kies de optie die het beste past voor het antwoord op uw vraag:

‘Welkom bij De VakantieDiscounter. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. Om u goed van dienst te kunnen zijn volgt er nu een keuzemenu met 2 opties. ‘ ( keuzemenu.info)

TOETS 1 — Voor vragen over uw reeds geboekte vakantie
TOETS 2 — Voor informatie of het reserveren van een nieuwe vakantie


Telefonische Openingstijden

Heeft u een vraag aan VakantieDiscounter en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, bel dan tijdens de openingstijden met de klantenservice. Deze is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar:

 • maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 22:00 uur
 • zaterdag, zondag en feestdagen van 09:00 tot 17:30 uur.

Noodnummer: Heeft u een spoedvraag? Neem hiervoor contact op via het noodnummer op uw reispapieren, deze is van de uitvoerende reisorganisatie.

Telefonisch contact opnemen vanuit België: Vanuit België is Dé VakantieDiscounter te bereiken via het telefoonnummer : 070-359781 ( De kosten hiervoor zijn 30 cent per minuut).

E-mailadres: klantenservice@vakantiediscounter.nl.


Contact met een andere Reisbureau?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina Reisbureaus & Boekingssites. U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.


Waarom De VakantieDiscounter bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken
 7. De VakantieDiscounter telefoonnummer

  0900-7747400 (uw gebruikskosten)
 8. www.vakantiediscounter.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met De VakantieDiscounter klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met De VakantieDiscounter klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij De VakantieDiscounter zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met De VakantieDiscounter op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar De VakantieDiscounter klantenservice en wordt ook niet gelezen door De VakantieDiscounter
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )