BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Vliegfabriek Klantenservice
020-6753848020-6753848

Toon telefoonnummer

De klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar.

  • Telefoonnummer klantenservice Vliegfabriek:

     020-6753848
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.vliegfabriek.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Vliegfabriek : Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu / belmenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker.

Bij het bellen naar de Vliegfabriek hoort u eerst een welkomstboodschap, gevolgd door een keuzemenu:

‘Welkom bij de vliegfabriek, fijn dat u ons opbelt! We willen u erop attent maken dat meeste vragen te vinden zijn op onze website, onder het tabblad ‘veelgestelde vragen’.

TOETS 1 — Indien u belt voor een nieuwe reservering   

TOETS 2 — Belt u voor een bestaande reservering

Indien u het doorkiesnummer kent van degene die u wilt spreken, toets deze dan nu in.


Telefonische Openingstijden Klantenservice Vliegfabriek:

Heeft u een vraag aan de Vliegfabriek en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan tijdens de openingstijden met de klantenservice. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. De medewerkers helpen u dan graag verder en staan u graag te woord.


Makkelijk contact opnemen met een ander vervoersbedrijf, reisbureau of luchtvaartmaatschappij?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander vervoersbedrijf, reisbureau of luchtvaartmaatschappij. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Vliegfabriek Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Vliegfabriek Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Vliegfabriek Klantenservice op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Vliegfabriek Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Vliegfabriek Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.