De Friesland Contact?

Wilt u contact opnemen met De Friesland? Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden. Zo vindt u snel het juiste telefoonnummer van de klantenservice. Wilt u snel antwoord op al uw zorgvragen dan kunt u het beste bellen. U krijgt snel een vakkundige medewerkers aan de lijn.


Hulp bij het bellen

Veel klantenservices maken gebruik van een telefonisch keuzemenu. Bij het bellen naar de Friesland krijgt u direct een vakkundige medewerker aan de lijn. Na onderstaand meldtekst eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

“Welkom bij De Friesland. Blijft u aan de lijn!? We gaan u doorverbinden met een van onze medewerkers. Dit gesprek wordt opgenomen en kan worden gebruikt voor opleidings- en controle doeleinden.”


Telefonische Openingstijden :

De Friesland klantenservice is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar.

  • maandag t/m vrijdag van 8:00 en 18:00 uur

Alles over deze Klantenservice

Bij al uw zorgvragen helpt Friesland klantenservice u natuurlijk graag snel verder. Op de contactpagina op de website van de zorgverzekeraar staat een top-5 lijstje met veel gestelde vragen met antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen dan kunt u een selectie maken uit een aantal onderwerpen. Onder elk onderwerp staan een aantal vragen waaruit u kunt kiezen. Het antwoord is meteen zichtbaar. Biedt deze zelfservice geen oplossing of staat uw vraag er niet tussen dan kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet:

Telefoon:

Via een 058-netnummer is de klantservice makkelijk en snel bereikbaar. U betaalt uw gebruikelijke telefoonkosten.

Postadres voor declaraties ziektekosten: Lever de originele nota in bij één van de winkels of stuur de nota op naar: De Friesland Zorgverzekeraar, Postbus 270, 8901 BB Leeuwarden

Social Media: U kunt uw vragen ook stellen via Twitter en Facebook.

WhatsAppen kan op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur.


Waarom bellen met De Friesland

  • Klantvragen worden het snelst opgelost
  • Voor zorgadvies
  • Voor vragen over het eigen-risico
  • Voor vragen over het polisnummer
  • Voor vragen over vergoedingen
  • Voor het treffen van een betalingsregeling

Contact met een andere Verzekeraar?

Op onze overzichtspagina “Verzekeringsbedrijven” vindt u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van Verzekeraars.


Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met De Friesland Zorgverzekeraar ?

Geef hier een cijfer
icon-tel

De Friesland Zorgverzekeraar telefoonnummer

058-2913131Lokaal tarief

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met De Friesland Zorgverzekeraar klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met De Friesland Zorgverzekeraar klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij De Friesland Zorgverzekeraar zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met De Friesland Zorgverzekeraar op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar De Friesland Zorgverzekeraar klantenservice en wordt ook niet gelezen door De Friesland Zorgverzekeraar
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )