BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

ABN-AMRO Telefoonnummer
0900-00240900-0024

Toon telefoonnummer
 • Telefoonnummer klantenservice ABN-AMRO:

   0900-0024
 • Gesprekskosten: Uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: ABN-AMRO
 • Rapportcijfer ABN-AMRO Telefoonnummer:
 • Hoe zijn uw ervaringen met ABN-AMRO Telefoonnummer? Geef hier een cijfer

ABN-AMRO Bellen? Op deze pagina vindt u het algemeen klantenservice telefoonnummer van ABN-AMRO Bank met alle opties van het keuzemenu / belmenu. Direct contact.

Bij het bellen naar de ABN-AMRO hoort u een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

“Welkom bij ABN-AMRO. Voor doorgaan in het Nederlands toets 1, for English press 2 ”

TOETS 1 — Om uw rekeningnummer op te geven

” Toets nu uw eigen rekeningnummer. ” Vervolg ‘Waarmee kan ik u van dienst zijn?’ ( Spreek uw vraag in. U wordt hierna doorverbonden met de juiste medewerker).

TOETS 2 — Als u geen rekeningnummer heeft

Toets 1 — voor vragen over particuliere dienstverlening
Toets 2 — voor vragen over zakelijke dienst verlening
( keuzemenu.info)


Telefonische Openingstijden klantenservice ABN-AMRO:

Heeft u een vraag aan ABN-AMRO en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan tijdens de openingstijden met de klantenservice. De medewerkers van de ABN-AMRO bank zijn 24 uur, 7  dagen per week telefonisch bereikbaar voor hulp bij al uw vragen. De medewerkers staan u graag te woord.


Bellen naar ABN vanuit het buitenland:
Vanuit het buitenland is ABN-Amro klantenservice te bereiken op telefoonnummer +31 10 241 17 20. U betaalt dan het standaard gesprekstarief.


Over de volgende onderwerpen wordt de klantenservice van de ABN-AMRO het meest gebeld;

 • Over het aanvragen van een nieuwe betaalpas
 • Over storneren
 • Over verhuizen
 • Over Internet Bankieren

Zoekt u het telefoonnummer van ABN-AMRO Internetbankieren?

Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer met het belmenu van ABN-AMRO internetbankieren


Sneller antwoord op uw vraag aan de klantenservice van de ABN-AMRO

Bel naar de klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn en heeft u sneller antwoord op uw vraag.


Makkelijk contact opnemen met een andere (spaar-)bank, hypotheekverstrekker, kredietverlener of broker?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere (spaar-)bank, hypotheekverstrekker, kredietverlener of broker. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij indien toegepast het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met ABN-AMRO Telefoonnummer

Spijtig dat de ABNAMRO de reacties niet krijgt doorgestuurd, Veel klachten kan ik me in vinden. Communicatie via de telefoon is zeer slecht. De servic

Beoordeeld op:13 06, 2019 door: Luitje

Spijtig dat de ABNAMRO de reacties niet krijgt doorgestuurd, Veel klachten kan ik me in vinden. Communicatie via de telefoon is zeer slecht. De service is niet meer zoals ik die van de ABNAMRO gewend was. Spijtig, spijtig.

wat een klote bank is de abn kunt geen adreswijziging per tel doorgeven dus nu krijgt een andere bewoner mijn rekening afschriften te zien terwijl

Beoordeeld op:30 06, 2017 door: scholten

wat een klote bank is de abn kunt geen adreswijziging per tel doorgeven dus nu krijgt een andere bewoner mijn rekening afschriften te zien terwijl ik niet meer op het adres woon#$@^&&**())%^&*) stelletje imbesiellen daar bij de bank. Dan moet ik ook nog een cijver geven voor de diensten die ze geven nu dat is voor mij een -5

Probeer in het buitenland met mijn e.dentifier2 in te loggen, Totaal geen enkele mogelijkhed om in mijn rekening te komen. Je kunt ook überhaupt geen

Beoordeeld op:27 05, 2017 door: Margit

Probeer in het buitenland met mijn e.dentifier2 in te loggen, Totaal geen enkele mogelijkhed om in mijn rekening te komen. Je kunt ook überhaupt geen email naar de klantenservice sturen zonder in te loggen en dat gaat nu eenmaal niet. Ontzettend slechte service.

Ongelofelijk, een maand geleden is opdracht gegeven om een overboeking naar het buitenland te doen, tot op heden niet uitgevoerd, gebeld, call center

Beoordeeld op:15 08, 2016 door: Will

Ongelofelijk, een maand geleden is opdracht gegeven om een overboeking naar het buitenland te doen, tot op heden niet uitgevoerd, gebeld, call center aan de telefoon... heb er geen andere woorden voor maar volledig incompetent, ruim drie kwartier aan de tel gezeten (mobiel uit het buitenland), waarvan een half uur in de wacht om ruggespraak te houden. Men is blijkbaar NIET in staat om een IBAN en SWIFT nummer in een computer in te toetsen om een overboeking te doen. Word afgescheept met de woorden "we zijn er mee bezig". Ik vraag waar bent u dan mee bezig.. geen antwoord.. mijn vraag: het moet toch mogelijk zijn om een IBAN in te toetsen en op verzenden te klikken.. geen antwoord.. op mijn vraag waarom er geen kontakt word opgenomen als iets niet lukt met "mij.. klant" geen bevredigend antwoord.. (dat zou ik niet weten)
Samengevat "incompetent" en... nog steeds geen overboeking.. we gaan er een klacht van maken en u word teruggebeld.. ik ben benieuwd, als ze al 3 weken bezig zijn een overboeking te doen dan zal ik hoop ik binnen een maand worden teruggebeld.. wat een farce

bed serv?se

Beoordeeld op:15 03, 2016 door: hans

bed serv?se

Steekt de amro nog steeds geld in clusterbommen?

Beoordeeld op:08 03, 2016 door: chev

Steekt de amro nog steeds geld in clusterbommen?

Fantastisch geholpen met mijn beleggingsrekening. Alles werd telefonisch afgehandeld! Eindelijk een bank die bij me past.

Beoordeeld op:09 11, 2015 door: RickyL

Fantastisch geholpen met mijn beleggingsrekening. Alles werd telefonisch afgehandeld! Eindelijk een bank die bij me past.

Wegens vakantie wilde ik al mijn spaargeld opnemen van mijn rekening, volgens mevrouw van de klanten service was dat nogal een rare vraag, en ik moest

Beoordeeld op:07 09, 2015 door: Iris

Wegens vakantie wilde ik al mijn spaargeld opnemen van mijn rekening, volgens mevrouw van de klanten service was dat nogal een rare vraag, en ik moest maar afwachten of iemand me uberhaupt WILDE helpen bij een kantoor van abn. Dan maar elke dag naar de automaat om stukje bij beetje al mn geld van deze kut bank af te halen, zodra alles eraf is gelijk op heffen die handel. wat een kut service.

Beste mensen, ik zie nogal wat nare ervaringen staan, waar ikzelf overigens niets van begrijp, maar dat hoeft ook niet.Eind vorig jaar had ik Hulp v

Beoordeeld op:21 04, 2015 door: Klant van ABN-AMRO

Beste mensen, ik zie nogal wat nare ervaringen staan, waar ikzelf overigens niets van begrijp, maar dat hoeft ook niet.
Eind vorig jaar had ik Hulp van de klanten service nodig, en vandaag weer, en ik moet zeggen dat ik verschrikkelijk goed geholpen ben, en om kort te zijn, ben ik dan ook heel dik tevreden !
Voor de zeer goede Hulp wat mij geboden is tot 2 toe op een korte tijd, geef ik 5 sterren.

lekker handig wil ik me saldo telefonisch opvragen gaat niet. En idd dat automatische stemmetje is dus zwaar kut.Morgen overstappen..

Beoordeeld op:16 02, 2015 door: Ontevreden persoon 9999999

lekker handig wil ik me saldo telefonisch opvragen gaat niet. En idd dat automatische stemmetje is dus zwaar kut.

Morgen overstappen..

Mijn vraag is waarom moet ik mijn toegangscode veranderen?

Beoordeeld op:04 02, 2015 door: P.R Kalicharan

Mijn vraag is waarom moet ik mijn toegangscode veranderen?

Wat een puinhoop, lekker vriendelijk hoor

Beoordeeld op:20 12, 2014 door: Marcelscharloo

Wat een puinhoop, lekker vriendelijk hoor

waardeloos...

Beoordeeld op:18 12, 2014 door: Denise

waardeloos...

Jammer dat ik geen mensen van de bank meer aan de telefoon kan krijgen. Dit is wel heel erg slecht! een dikke onvoldoende.

Beoordeeld op:24 11, 2014 door: a.j. Toering

Jammer dat ik geen mensen van de bank meer aan de telefoon kan krijgen. Dit is wel heel erg slecht! een dikke onvoldoende.

BESTE Ilan van Dijk ,Wij zijn niet van de ABN! Dit staat overal duidelijk aangegeven. Wij zullen uw bericht niet plaatsen vanwege privacy redenen.

Beoordeeld op:22 04, 2014 door: KEUZEMENU.INFO

BESTE Ilan van Dijk ,

Wij zijn niet van de ABN! Dit staat overal duidelijk aangegeven. Wij zullen uw bericht niet plaatsen vanwege privacy redenen. Tenzij u uw persoonlijke gegevens per se op deze website geplaatst wenst te zien.....U zult dus echt rechtstreeks contact met de ABN moeten opnemen. Wij staan hier in het geheel buiten, en hebben dan ook geen contacten met ABN.

Wij bieden een service. Het bieden van telefoonnummers van bedrijven en het toegepaste keuzemenu. Hopende hiermee voldoende informatie gegeven te hebben.

mvg Keuzemenu.info

Wat een omslachtig, geldverslindend en tijdrovende service. Jammer dat ik één ster moést aanvinken. Ook de omzetting v.d. rekeningnummers naar IB

Beoordeeld op:26 02, 2014 door: T.M. Roussen

Wat een omslachtig, geldverslindend en tijdrovende service. Jammer dat ik één ster moést aanvinken.
Ook de omzetting v.d. rekeningnummers naar IBAN nummers waardoor momenteel (???) niet telefonisch overgeboekt kan worden is nóg niet bijgewerkt. ABN: "dat kan beter" !!!!

wat een zeer slechte service stomme comp program en nog betalen voor het het niet vinden van de juiste oplossing echt te belachelijk voor woorden
Beoordeeld op:24 02, 2014 door: vissers

wat een zeer slechte service stomme comp program en nog betalen voor het het niet vinden van de juiste oplossing echt te belachelijk voor woorden

ronduit beschamend, ik ga naar de rabobank en zeg mn rekening bij abn op!

Beoordeeld op:21 02, 2014 door: harrie

ronduit beschamend, ik ga naar de rabobank en zeg mn rekening bij abn op!

RAPPORTCIJFER NUL!!! Kan helaas niet. ze hebben n u gratis een 1.Bijzonder slecht. Afgezien van betalen erts een gekmakend antwoord spel met een co

Beoordeeld op:07 02, 2014 door: Henk

RAPPORTCIJFER NUL!!! Kan helaas niet. ze hebben n u gratis een 1.
Bijzonder slecht. Afgezien van betalen erts een gekmakend antwoord spel met een computer die vraagt wat je wilt. Hallelujah! Wat je ook zegt, dat apparaat weet er geen raad mee. Beste is maar direct ophangen.

Ik ben 5 x naar de ABN geweest om een overschrijving te regelen van een spaar naar een privérekening. Dit is nog niet voor elkaar.Blijkbaar begrijp

Beoordeeld op:05 02, 2014 door: LHM Hesselink

Ik ben 5 x naar de ABN geweest om een overschrijving te regelen van een spaar naar een privérekening. Dit is nog niet voor elkaar.
Blijkbaar begrijpen de dienstverleners niet goed wat de bedoeling is.

ik wil persoonlijk contact via de telefoon ..

Beoordeeld op:28 01, 2014 door: cm kools

ik wil persoonlijk contact via de telefoon ..

Buitengewoon onbeschofte behandeling aan de telefoon naar aanleiding van DAG LANG STORING internetbankieren.

Beoordeeld op:27 01, 2014 door: J.Krijger

Buitengewoon onbeschofte behandeling aan de telefoon naar aanleiding van DAG LANG STORING internetbankieren.

Waardeloos,je moet je bank kunnen bellen.Bij welke bank kan ik via de telefoon iets vragen zonder daarvoor te moeten betalen?

Beoordeeld op:23 01, 2014 door: G.Maaskant

Waardeloos,je moet je bank kunnen bellen.
Bij welke bank kan ik via de telefoon iets vragen zonder daarvoor te moeten betalen?

Sloten alle kantoren in onze gemeente, andere kantoren zijn bistro's geworden. daar moet je eerst naartoe, bellen kan NIET, daarna op afspraak komen.

Beoordeeld op:17 01, 2014 door: carl welte

Sloten alle kantoren in onze gemeente, andere kantoren zijn bistro's geworden. daar moet je eerst naartoe, bellen kan NIET, daarna op afspraak komen.

Overstappen dus. Echter via telefoon rekeningen binnen een jaar opheffen kan niet via de overstapservice. Bellen kost je een vermogen en helpt ook niet. DRAMA

PS heb geen vaste telefoon dus lokaal tarief blijkt 1 euro 30 per minuut!!!!!!!!!!

slechte zaak dat je niet direct kan bellen met je bank,je ziet dat je bank niets gratis doet en onveilig je bank nummer via de telefoon moet opgeven

Beoordeeld op:14 01, 2014 door: karin

slechte zaak dat je niet direct kan bellen met je bank,je ziet dat je bank niets gratis doet en onveilig je bank nummer via de telefoon moet opgeven
slecht

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.5 5.0 30 30 Spijtig dat de ABNAMRO de reacties niet krijgt doorgestuurd, Veel klachten kan ik me in vinden. Communicatie via de telefoon is zeer slecht. De service is niet meer zoals ik die va

Welke ervaringen heeft u met ABN-AMRO Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij ABN-AMRO Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met ABN-AMRO Telefoonnummer op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar ABN-AMRO Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door ABN-AMRO Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.